- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Igen, én már másnap beregeltem a kártyát, így lett plusz 3 év a kisker 2 évre, tehát 5 év.
Viszont a Zotac-nál való regisztráció névre szól.vincentVG:
Nem kell hozzá érteni.
A boost 2-re rátolsz annyit, hogy a számodra kívánt órajel meglegyen, feltéve, ha bírja a kari.
Egyébként az Msi is jó vétel. -
-
hdekakas
senior tag
Állandó! 60 fölé nem is engedem az fps-t.
Hát érdekes módon itt a ph-n a Giga-fanoknak mindenkinek NÉMA a kártyája, coil-whine az azt sem tudják hogy micsoda, de a külföldi fórumok meg lealázzák ezt a kis gigácska valamit.
Arról tudunk valamit, hogy ezzel garanciában lehet valamit kezdeni?! Ipon-os. Hangosabb a kondi hang mint a ventilátor! (Pedig az se semmi.)
-
Joshi
titán
Nekem pont ellenpéldám van, a 290-es kártyám 73%-os volt aztán feszemelés nélkül vitte az 1160Mhz-et.
Voltak 80%+-os kártyák amik meg se közelítették ezt az értéket. A 290-es topikban azt is írta valaki, előfordulhat hogy a 290-es kártyám még az első szériából való volt. Én akkor gondoltam, hogy ez az ASIC kamu dolog.
-
helkis
veterán
igazából kérjen pénzt, de hogy 8% eltérés között 200$-os különbség legyen. azért az már tényleg meredek..
ha lenne mondjuk 50$ és aki +ban rákölt ennyit, kapjon egy 80+-os kártyát azt mondom ok, faja lesz levegővel, mert még így mindig olcsóbb, mintha kellene rá egy durvább aftermarket cooler, vagy blokk, vagy egy pot..
a jelenlegi formájában tényleg nincs értelme szerintem sem.. vagy csak pont azért találták ezt ki, mert nagyon kevés kártya van, ami 74+-os? -
helkis
veterán
beleírták, hogy tudomásul veszed, hogy benne van a pakliban ez is..
nincsenek ott gondok, csak maximalizálják a profitot, mint minden élelmes cég, aki megteheti... ha van erre kereslet miért ne..
elvileg a GPU minőségét hivatott jelölni, általában, azt írják, hogy a waffer széléről, vagy közepéről való a chip, a közepén vannak a jobb asicq-s chipek..
persze ha üzletelnek vele, akkor onnantól válogatni is fogják, tehát ref evga-t nem szabad venni..
-
Drizzt
nagyúr
Gondoltam, hogy meg vissza fogok terni erre a hozzaszolasra. No, mostanra mar teljesen biztos vagyok benne, hogy 1680*1050-en is ki lehet hajtani egy 980ti-t. GTA V-zok egy ideje. Es azert elofordul, hogy enyhen megakad. Ehhez mindossze annyi kell, hogy minden csuszka maxon advanced-ben is, illetve 4*msaa bekapcs. FPS nem nagyon esik le, talan 48 volt a legalja, de annak ellenere ilyenkor erezheto 1-1 apro lag. Szoval szerintem abszolut nem felesleges ilyen kartya 1680*1050-re. De mas topicokban is irta valaki a multkor, hogy uj jatekoknal mar 1080p-ben eleg mindent maxra tenni, s akkor 40-es fps-ek siman befigyelnek. Nekem meg a lenyeg, hogy minel kozelebb legyek a fix. 60 fps-hez. Aztan johet minden mas. De ez a lenyeg. Es ehhez ma a 980ti az, ami lehetoseget ad. GTX970 egyertelmuen keves volt az igenyeimhez erre a felbontasra. Aztan lehet mondani, hogy vegyek le ket csuszkat, mert alig latszik, de en abban a formaban szeretnem latni a jatekokat, ahogy kitalaltak oket. Szoval engem nem lehet meggyozni ilyenekrol, hogy 1440p-s monitor. Mert mar ott is kompromisszumokat kene kotni. En meg nem akarok.
-
slloyd
senior tag
Sajnos a ventit nem lehet szabàlyozni àllandò 12v on van....
Most megpròbàlom ùgy ahogy mondtad puss pull ban 2 ventivel 6 volton.Lehet ,hogy felesleges a dvd ìrò felett a venti de azèrt azt otthagyom szeretem ha minden venti heky tele van pakolva
Van mèg itghon 2 felesleges 12 cm esem abbòl eggyet felhànyok mèg a radira.Köszi a tippet
-
-
rambustibi
őstag
Képminőség nem zárja ki a nagyobb fps-t, akár a nagyobb képfrissítést. Szeretném én is élvezni már a 144Hz-t, pedig még nem tapasztaltam, viszont jókat mondtak róla és írtak. Beszéltem személyesen olyan felhasználóval, aki kipróbálta a 60 és a 144Hz-t, és látványos a különbség pozitív értelemben.
-
TTomax
félisten
Elnézést,hogy be mertem tenni egy videót egy Titan X SLIröl, látom bizonyítási kényszert váltott ki belőled.Gondolom az fel sem tűnt,hogy a három monitor többe került mint a két Titan X,továbbá gondolom még sosem volt 144Hz-es monitorod,mert akkor nem írnál akkora hülyeséget,hogy azon kellene 60fpsel játszani,(nem is értem hogyan lehet az a cél)mert hát akkor lehet kapni 60Hzes monitort is.Tudod ezen a szinten nem lényeges az ár/érték,és nem is azért linkeltem be,csak érdekesség képen de legközelebb nem teszem mert a kötözködésen (meg azon kivül hogy elszórták a pénzüket,csak nem értem ez másnak miért fáj) kívül nem igazán kapnak sokkal többet a Titan X tulajok.
-
TTomax
félisten
Ugye nem az szeretnéd megmagyarázni,hogy 7680x1440/144Hz-re overkill egy TX SLI,mert oda egy 980 is elég lenne?Az a setup teljesen rendben van,úgy megy mint a vaj egy deka input lag nincs.Láthatóan a Titan Xek is meg vannak húzva,és ref. hűtéssel mennek..gyanítom a játék kb medium/high között van beállítva.
-
prime77
aktív tag
Ezt láttam már.
De köszike azért.
Egy 4790K-val meg 16GB 2400MHZ rammal néztem volna meg ezt.
Nem 300 ezres procival.
Mindegy.
Már nem izgat annyira a dolog.
Úgy sem csinálja meg senki.
A 4K-hoz még fejlődni kell a videó kártyáknak amúgy is.
De 1080p-ben ez a GTX 980Ti szerintem mindent visz fullban.
A Titan X olyan 5-7%-al jobb csak nála az első linkelt videóban. -
Nem szeretnék semmit,leírtam mit gondolok és tudok,igyekezvén segíteni a HA-sok munkáját.
A többi nem az én kompetenciám,mi történik a hirdetéssel.
Olvastam a Jelentéseim között,hogy lett neki írva.
Ahogy mondtam is,én jelentettem a többi nem rajtam múlik.
Mivel fel van függesztve,senki sem fog neki előre utalni.#2890 kovab0de :
Légyszíves tedd meg a PH társadalomért és akkor Speed(R) se nekem fog így írogatni,hanem annak akinek kell.#2893 regener :
off off
-
Én egy doboz gyufát sem vennék tőle ezek után.
Tesztelői példány egy átlag felhasználónál ??
Ezt ugye nem gondoltad komolyan.
Pont ez az,hogy nem 0/0 újonc,tisztában kellene legyen azzal mi folyik ma a HA-n.
Egy ilyen értékű cuccnál...
de még egy 2k-s webkameránál is saját képet rakok fel,mert a HA biztosítja teljesen ingyen a képek megosztását az áruról.
Jahh dátum,és teljesen tisztában van azzal,hogy még 32 hó gari van rá,ő maga sem tudja hová,mert 4 hónappal ezelőtt sehol sem lehetett ilyet kapni.
Ha teljesen véletlenül lenne nála egy olyan tesztelői példány,arra semennyi garancia nincs,még egy perc sem!Mindegy,nálam már az óvakodjunk kategóriába tartozik.
Jahh majd a végén még mi leszünk kitiltva üzletrontásért.
Mindegy én jelentettem. -
prime77
aktív tag
-
Joshi
titán
Azon hogy minek 3 érték, szerintem még mindig fölösleges. Az 1500-as gpu órajel egy már amúgy is kipréselt architektúrából ref kártyától már nem lenne elvárható. Én meg vagyok elégedve és a Fire Strike nekem is lefutott 1450Mhz-en, a vram 2030Mhz-es órajele meg kimagaslóan jó ahogy eddig néztem. Egyébként én teljes mértékben elégedett vagyok a kártyámmal, azt kaptam amire számítottam. Egyedül ez a TDP marhaság és órajelek nem tetszenek. Ennyi.
-
Joshi
titán
"Szerintem nem az energiaspóroláson van a hangsúly, hanem a maximális elérhető órajelen/tempón."
Pont ezért hülyeség a Boost, mert ha az Idle 135Mhz, akkor ne legyen alapórajel ami 1000 és aztán Boost ami 1160. Valaki nekem azt írta, hogy azért 1076Mhz a Boost, mert annyinak minimum lennie kell. Akkor minek az alapórajel ami 1000Mhz? -
Joshi
titán
Ez azt jelenti hogy a ref kártyáknál a hivatalos órajeleket figyelembe véve, 1000 és 1160Mhz között terheléstől függően ugrál az órajel amivel energiát spórolunk?
(#2571) Yllgrim nekem nagyon furcsa a kártyád, az Afterben a TDP limit 113%-on van és még bőven kitolható lenne, nálam a bios móddal max 116%-ig megy csak.
A GPU-Z továbbra se mutatja a tuningot.
Az 1500Mhz-es érték már sokkal reálisabb, én is fel tudom húzni 1600Mhz-re is csak éppen nem fut le semmi 3D teszt. -
keIdor
titán
Ez nagyon motor illetve játék függő, hogy 60fps alatt mi hat darabosnak, meg mi nem. Viszont megoldja a V-Sync miatt magasabb input lag problémáját, ez szintén játék és engine függő, de sok játékot érint, valamint teljesítményveszteséget sem okoz. Lesz amúgy 21:9-ben is, ha csak az a bajod vele, hogy ott nem volt eddig.
-
keIdor
titán
Most a G-Sync és a 60fps miért is zárja ki egymást? Nem értelek, ez most mi akar lenni egy szakmai fórumon? Egyáltalán nincs túlhypolva, a V-Sync összes előnyét megkapod az összes hátránya nélkül. Próbálnád inkább ki...
Yllgrim: Asus PG279Q
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest