- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
TTomax #16721 üzenetére
Természetesen a 1080-at még tudnám húzni, de azért meglepett az eredmény. Ár tekintetében viszont a 980 Ti most nagyon nyerő.
De nem tudom félresöpörni a 1080 kinézetét, csendjét, fogyasztását, tudását és a plusz tartalékait tuningban, így sajnos a 980 Ti-nek mennie kell. Lehet én is pofátlan leszek és felteszem az apróra 130k-ért
A 1070-et simán leveri, szóval...lehet nem is akkora arcátlanság -
eszlenyek
tag
válasz
TTomax #16442 üzenetére
Köszönöm a választ, ezt nem tudtam, de mindig tanul itt az ember
Bár nem tudom mi lehet az az utasítás, amit csak a division használ és kb egyik másik játék sem.
Milyen motor van a játék alatt.(#16443) cyberkind
Legalább nem csak én járok hasonló cipőben akkor. Mármint visszatetted normál órajelre?
-
kasa85
őstag
válasz
TTomax #16407 üzenetére
Köszi
Ezt a pasztát még nem láttam
Kb mennyi fokkal hűvösebb mintha MX-4 raknák rá
Prociról is megy le lassan 2 éve rajta van,de ami a legjobb 1C fokkal nem melegebb,és 2 év után(#16408) Laraxior
Hali
Nem rossz ötlet
Az igen
Gyárihoz gondolom még -10C fok.
Igaz a kártya sosem megy 65C fok fölé,de füstös egy kicsit roh@dt kandalló eresztette a sok füstöt azt a gép beszívta
Ideje kipucolnom. -
spanglee001
addikt
válasz
TTomax #16351 üzenetére
nem akarok vizet a gépbe
most adogadtam el a vizem. taknyosodik, tördelődik repedezik korrodálódik, pumpa leáll, melegszik, sípol, csapágyas, eldugul, szivárog, nincs utánpótlás külföldről csak az sokidő, szerelhetőség, leengedni mindig mikor valamit cserélek, csak hogy címszavakkal éljek
meguntam és a pénzem sem áll benne tovább, itt meg leáll a venti a nonstop zöldségesnél is lehet kapni amit rá drótozok és megy
-
Laraxior
titán
válasz
TTomax #16227 üzenetére
Márpedig annak a VGAnak szép réz a hűtője, tehát semmi baja nem lesz tőle. Továbbra is ajánlom.
Nem kell mellékenni. Nem festmény ez, hogy összevissza kend. Csak a GPUra.
Olyan szépen egyenletesen tartja a hőmérsékletet, hogy csak na.
Arról nem is beszélve, ha delidelni akarja majd a CPU-t, akkor oda is jó lesz.(#16225) gainwardgs: Otthon én is a Merlintől vettem.
Nem kell belőle sok, úgyhogy gyakorlatilag egy paszta elég egy életre -
Vigilante
őstag
-
VTom
veterán
válasz
TTomax #16058 üzenetére
Én elengedtem a Pascal generációt, csak a Titan és a 1080Ti jöhetne szóba, de annyit nem adok érte, mert nem használom ki.
Úgy döntöttem, majd akkor cserélem le a 980Ti-t, ha már nem leszek megelégedve vele.Azért azzal a tuning potenciállal ami a GM200-ban van, egy generációt nyugodtan ki lehet bekkelni szvsz.
-
keIdor
titán
válasz
TTomax #15991 üzenetére
Egyébként a GP100 meg a GP102 sem ugyanaz, a GP100 egy sokkal nagyobb lapka, 610mm², míg a GP102 csak 471mm², tehát fizikailag sem ugyanaz a kettő. Valamint a GP100 tudja az FP64-et, és mivel HBM2-es ezért az Interposer miatt is nagyobb gondolom.
Fizikailag viszont mindkettőben 3840 cuda core található. Igen de ezt beszéltük is régebben, hogy a Titan XP nem teljes. Olyan mint az első Titan, az sem volt teljes, jött is később a Titan Black, az volt a teljes.
Ezt olvastad? [link] Ha 800€ lesz, ha 1000€, ennyi pénzért az ilyen kártyát dugják fel maguknak. Egy 970 árszintnél még elmennek az ilyenek, de ennyi pénzért ne egy kiherélt kártyát adjanak. Nekem nem is kéne, százszor inkább a Titan XP kéne.
-
Vigilante
őstag
válasz
TTomax #15958 üzenetére
Ezt jó hallani.
Igaz a 980 TI SLI SLI-hez nekem spec lehet érdemes lenne egy 5930K a 2x 3.0 x16 végett. Ahogy egy összehasonlító videóban néztem Witcher 3-ban már elég szép kis különbség jön ki az x8 x8 és az x16 x16 -os felállás között. Azt mondjuk nem vágom ,hogy az én esetemben olyanról nem lehet szó, hogy x16 és x8, mert ugye csak a processzor az ami a szűk keresztmetszetet adja.
-
-Solt-
veterán
válasz
TTomax #15941 üzenetére
Az áramtalanítás nálam akkor működött, amikor újraindulgatott a gép... most amikor a rendszer elindul, de a monitor nem ad képet, hiába áramtalanítom, utána sem kel életre.
Most kikapcsoltam a monitoron a displayport 1.2-s támogatást, és így ad képet displayporton is szóval ez lesz a gond, már csak azt kell kiderítenem, hogy a monitornak nem tetszik az 1.2 vagy a VGA-nak.
Ezt találtam, úgy látom nem vagyok egyedül... [link]
Egy jó angolos megnézné, hogy mire jutottak?
-
VTom
veterán
-
Vigilante
őstag
válasz
TTomax #14882 üzenetére
Hát úgy se megy, de mintha 144 FPS-re limitálva Riva Tuner Statics Serverrel, nem lenen semmi csíkozás a képernyő alján sem, ha pl Alien Isolation-be rángatom az egeret.
Gondolom azért egy 3D Mark-nál érdemes kikapcsolni globálisan ezt a funkciót, és mondjuk az energia gazdálkodást is maxra húzni az Optimális helyett.
Hogy mindig fullon pörögjön a VGA.
DJZoliboy: Most már elvileg megy, nekem legalábbis, az EA szerói DDOS támadást kaptak be, azért nem ment tegnap estétől már.
-
kasa85
őstag
válasz
TTomax #13864 üzenetére
Leszedtem minden ablakon egy pár ikont dob ki amire nem lehet kattintani azt ennyi.
Liszencet kér.
Meg valami fiókot.
Az nincs.
Becsmárkon sincs semmi
Fene bele.
Részletesen,és ne haragudj,de fontos lenne le írnád mit hogyan csinálsz ?
Most csináltam egy Windows 10 MS fiókot. -
kasa85
őstag
válasz
TTomax #13828 üzenetére
Nem rossz.
Most nem azt mondom a 2600k az isten.
Viszont mai napig kellemes kis processzor.
Nem akarom a procidat elkenni nem is tudnám,de amire én,vagy aki dícsérte használta annak megfelelt
Amúgy abba a foglalatban gondolom nincs 6 magos.
Meg melyik a jobb,mert váltani akarom,de úgy érzem játékok alatt kiválóan teljesít.
Csak ellemzés alapján kérdezem.
Amint meggyőző elgondolkodtat,és lehet megveszem majd.
A profilomban megtalálod milyen lapom van.
Előre is köszönöm a segítséget.
Procit meg használd egészséggel! -
Adzo82
tag
válasz
TTomax #13713 üzenetére
Köszi a hozzászólást. Viszont nem így néz ki az enyém.
Ilyen amit én vettem. abban amennyire belelátok kb félcentis tüskék lógnak ki merőlegesen a kártyából a VRM körül ami felett a képen látható egyedi evga ventillátor forog. Tűzforró a borda a végében, bár trhottlingba nem futottam eddig. Nem tudom mennyi a hőfoka, mert csak a gpu hőmérsékletét mutatja még a hwmonitor is, de az kb 50 foking megy fel terhelés alatt.
-
Apone33
őstag
válasz
TTomax #13409 üzenetére
Értem, ezt jó tudni, ugyanis ma jött meg a monitor.
adaptive módban van. Az msi ab nincs fent, hanem az evga percision-t használom, de ettől függetlenül nem vette vissza az órajeleket. Viszont most ránéztem és visszavette. Na mindegy akkor így marad, ha nem veszi vissza így járt. Szerencsére a játékteljesítményt nem befolyásolta.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
TTomax #13380 üzenetére
Játékra biztosan, csak a Windowsos használat lesz necces, én 32 alá nem adnám, ha 4k-s monitort vennék
Mint, ahogy a 1440p-hez is a 27 passzol leginkább
34-es 4k-s monitor lenne számomra szerintem az ideális, majd ez lesz a következő jó sok év múlva, addig bőven elég lesz a mostani is. Mivel nuku game, így a sok HZ-es csili vilik nem érdekelnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest