- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
Ezt hajtja a 980 Ti.
[link]1440p ultra BF SW, Tomb, BF4, FC Primal.... g sinc 165 Mhz turbó OFF!!!!!!
120Mhz.-n döcög g sinc nélkül és 50 fps alatt ultrában 1440p mellett nem volt egyik játék sem.
30fps és 45 fps difit csak a profik vesznek észre a tesztprogi nélkül. Jó a szemük irigylem őket
lényeg 1440re egy jó darabig ölég a 980Ti.
4k-ba meg projektoron kell játszani fifát 6 m2.-es vásznon, szvsz -
TTomax
félisten
Igen az jobb ,nagyobb betekintési szögek,szebb szinek csak azért egy ips,a 165Hz viszont marketing a köbön kb sosem fogod használni... már a 144Hz is kb csak van,mert 120felett mindet egyformának érzed.Nem is tudom mikor vettem , több mint egy éve akkor ez volt a csucs még nem volt ips,most az a jobb választás.
-
TTomax
félisten
Akik velem szoktak játszani azok megmondják,én valóban nagyon érzékeny vagyok,már a legapróbb microlag is elveszi a kedvem a játéktól,amikor "húzza" a képet forduláskor a gyomrom forog...
Jó dolog a g-sync,megy ablakban is akár teljes képernyőn,illetve most már végre megy a DSR is ha SLId van és G-sync monitorod...néhány játékban igencsak szép tud lenni egy 4-5K DSR.
-
keIdor
titán
40fps-nél már érezni, hogy nem az igazi, viszont 45-50fps körül/fölött elég sima már a kép G-Sync-el, de elé kell ülj, akkor érzi az ember.
TTomax írja jól, gyakran csak fps számlálóból látod mennyi van, mert sima a játékmenet, de azt hozzá kell még tegyem, hogy elég játékfüggő ez is. Division-nél pl. nem állja meg ez a helyét, ott 60fps alatt érezni, hogy nem az igazi, de egy Witcher 3 meg nagyon jó úgy is, hogy 50-60 között ugrál, észre se veszem. -
TTomax
félisten
Pont ez az ,hogy nem.Ha már van 100fpsed és stabil akkor nem nagyon veszed észre,viszont ha hirtelen leesik 50re akkor G-sync nélkül az eléggé látható.... sokszor én csak az fps számlálóról látom csak,hogy mennyi az annyi mert érezni nem nagyon lehet egy bizonyos határig... olyan 40-45fps alatt már azért érzed hogy "húzza a képet".
-
-
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest