- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
VincentVG #11465 üzenetére
Köszi!
11 ventilátorral próbálom kompenzálni a kevés helyet, hadd mozgassák a levegőt meg világítsanak.
Lehet, újra kellene raknom a Win 10-et, mert nem tudom a kártyákon a felirat színét megváltoztatni, hátha az a gond. (Másik gépben igen.) Ha meg aztán se, akkor legalább dolgozom egy fél napot feleslegesen az ügyön.
Pedig csak fél éves a rendszer. De másra nem tudok tippelni, hogy miért nem reagál a Guru programra.
Mert így érdekesen néz ki, hogy 6 db kék ventilátor világítja meg a gép közvetlen belsejét, a két kártya meg sárga-zöld-rózsaszín-lila-stb árnyalatokban cikázik. -
daveoff
veterán
válasz
VincentVG #10063 üzenetére
Egyébként MSI-n jobb GPU volt, nem sokkal, de jobb volt. Ezt az ASIC tükrözi is, MSI-nek volt 78,3%, ennek meg 74,8%, ezt tuningban, és alapfeszben érezni is, szóval lehet akármilyen csiri-biri kártyád, a tuningnak a GPU szab határt, gondolom ezzel nem mondtam újat senkinek. Annyi, hogy a waterforce-nál bátran lehet neki feszt adni, mert a hűtése nagyon hatékony, mind a GPU, mind a VRM\VRAM szempontjából, úgyhogy kompenzálva vagyok valamilyen szinten. Maga a kompakt víz meg nagyon baró, mert nagyon halk, és hűvös a kártya.
-
Joshi
titán
válasz
VincentVG #8986 üzenetére
A kis tüske nem számít az egy mérési hiba is lehet, nem kell vele foglalkozni. Ha benchmarkolsz és légen vagy, akkor szerintem mindenképpen menjenek a ventik 100%-on. Már csak azért is, mert a hőfok miatt kisebb az esély hogy vissza boostol a gpu és így esetleg kevesebb pontszámot kapsz. Szerintem még elmehetsz 45mV-ig is, lehet hogy az 1500Mhz-hez még pont annyi kell. A vram-ot addig emeld, amíg nem lesznek apró képhibák, szerintem nálad is menne a 2070-2080MHz is.
A gpu feszültségét igazából sokkal jobban már nem tudod emelni, ahogy nézem Gigáknál ez a vége. -
Tomdriver
őstag
válasz
VincentVG #7456 üzenetére
iRacing:
5760x1080 / 3 monitor: itt a a stabil 100 fps volt a cél, ezt kb. hozza is, bár némi kompromisszummal,
tükrök lekapcs, + 1-2 apróság ki, AA a maxon. Fullra nem tudtam mindent feltekerni sajna, bár ebben reménykedtem....ezt nehéz elhinni, nálam minden csuszka maxra tolva, tükrök bekapcsolva, és ritkán esik be 100 fps alá még ha több autó van a pályán akkor sem.
Melyik pályákon próbáltad? -
Joshi
titán
válasz
VincentVG #7376 üzenetére
Viccelsz? Egy régi grafikus motornál ezek csak hátrányok, nem előnyök. Az ilyen sufnyi modellezések csak egyre több erőforrást igényelnek, mert már régi a motor. Persze, lehet toldozgatni-foltozgatni de ennyi. Szerintem kapcsolj ki minden effektet és űridőket fogsz menni.
Egyébként a jó időhöz nem kell 144Hz/fps. -
bombibmw
veterán
válasz
VincentVG #7175 üzenetére
Vegyél Omega-t, 1450-et az is fog tudni 24/7-re egészen biztosan!
1367MHz-re boostol alapon és a hűtése brutál.
Most nem éri meg az Extreme a felárat.
Ha személyesen át tudod venni, akkor meg tudod nézni, de nem hiszem, hogy bontott lenne, az enyém legalábbis nem volt az.
Rendelj kettőt, az egyik csak jó lesz!hdekakas:
Ez így van és semmi különbség nincs. -
Joshi
titán
válasz
VincentVG #5026 üzenetére
Elvileg a DX12-vel ez a különbség el fog tűnni még nv kártyáknál is. Egyenlőre csak elvileg, mert még nem tudjuk biztosan. Szerintem akinek Sandy/Ivy/Haswell procija van, annak fölösleges váltania.
(#5027) daveoff ezek szerint ha olyat látunk hogy valakinek jóval kevesebb a GS pontszáma mint az átlag, akkor ott valami rendszer hiba van vagy csak egyszerűen ennyit tud a kártyája.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
VincentVG #4858 üzenetére
Ha feltolod a processzorodat 4.1 GHz-re akkor szerintem olyan 5-10 % kozott lesz. Van olyan jatek ahol majdnem semmi, es van olyan jatek ahol lehet 10+ % is a kulonbseg.
De 3.4 GHz-en (alapon, turbo OFF-al) nagyon sovanyka a 980Ti-hez.
Ha lehet, valts egy 3770K-ra, azt pockold fel 4.5 GHz kornyekere es problem solved!
-
Yllgrim
őstag
válasz
VincentVG #4495 üzenetére
Nekem volt, jo kartya. Kicsit nehez, log a slotban, de jol lehet out of box tolni neki, alapbol ki van tolva a TDP limitje, bar nalam a Palit volt a favorit, Super Jetstream.
Ha dobozbol kell egybol nagy teljesitmeny, a Zotac jo, ha tudsz varni amig valaki segit/megcsinalja a BIOS modositasat a VGA-dnak es erzekeny vagy a hangra akkor Palit.
Ha visszakeresel itt a topikban, korabban tettem fel eredmenyeket a Zotacrol.
Itt vannak a korabbi bejegyzeseim, G1-Zotac-Palit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Napelem
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest