-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambustibi
őstag
válasz
gainwardgs #12768 üzenetére
Itt egy friss EVGA 1080 gameplay, akinek megvan a játék hasonlítsa össze a 980Ti-vel: [link]
-
rambustibi
őstag
Csökkennek az árak rendesen..[link] 188e ez is jó vétel..
-
rambustibi
őstag
válasz
ImpersonatoR #12405 üzenetére
Aki megvette a gépemet, pont a hétvégén vett egy Msi gaming 6g 980Ti-t újonnan kisker. boltból 196-ért
-
rambustibi
őstag
válasz
ImpersonatoR #12396 üzenetére
Rá kell ugrani, mert hamar eladják.
-
rambustibi
őstag
válasz
Sebestyen01 #11817 üzenetére
Máté Péter: Ez majdnem szerelem volt
-
rambustibi
őstag
válasz
SchumiBácsi #11708 üzenetére
Google a barátod, válogass: [link]
-
rambustibi
őstag
válasz
ScomComputer #11579 üzenetére
Persze..te is ismered?
-
rambustibi
őstag
válasz
ForRedGlory #11382 üzenetére
Sokan elfelejtik, hogy Asusnak van magyarországi supportja, míg a többi gyártónak nincs. Amikor probléma volt a 970 memóriájával, egyedül csak az Asus vette vissza Mo-n a 970-t teljes vételi áron!!
A magyarországi supporttól tudtam meg, hogy amit itthon lehet kapni Asus szerver komponenst, az mind szürkeimport!!! Azaz a magyarországi Asus nem forgalmaz ilyen terméket ergo garancia nokedli ezekre a cumókra.Számomra az ilyen "apró" dolgok is az Asus vétele mellett szólnak, legyen az alaplap, videókártya stb..
-
rambustibi
őstag
válasz
ScomComputer #11182 üzenetére
Kivéve a "seggszikla" alaplapot..
-
-
rambustibi
őstag
válasz
norb55 #10138 üzenetére
Nem kell foglalkozni az elhangzott negatív kritikákkal.
Ugyanis itt "senkinek" nincs még tapasztalata azzal a kártyával, amit éppen venni akarsz, mégis tudnak róla mindent
Én drukkolok neked, mert végre valaki Asust vesz.daveoff:
Az intel inside 100e és jóval 100e ár feletti processzoroknál hokedli a pasztázás illetve a kupak, mégis megveszik és azonnal delid, ergo viszlát garancia -
rambustibi
őstag
válasz
nagy.matyika #9896 üzenetére
Ezt teszik itt a trollok is.
-
rambustibi
őstag
Ahol a 970-nél elfogy a 3.5GB memória és a teljesítmény, ott még a 980Ti és a Titan X mosolyog
-
rambustibi
őstag
-
rambustibi
őstag
válasz
Lapajbacsi #9544 üzenetére
-
rambustibi
őstag
válasz
Lapajbacsi #9411 üzenetére
Sok hülyeséget összehordtál a 4K dolgokról. Inkább nem írok rá....
-
rambustibi
őstag
válasz
daveoff #9319 üzenetére
Nyugi, nem veled van baj, vagy a kártyával. Engem nagyon sok ráérő napközis megtalált, és még több álmodozó (nagyon enyhén fogalmaztam).
Nem is adtam el a Titan X-et, inkább úgy döntöttem, hogy kis idő múlva veszek mellé még egyet.Joshi:
Semmi köze az eladásnak a tuninghoz, lásd az én példám, totálisan gyári a kártyám... -
rambustibi
őstag
válasz
szallasi007 #8808 üzenetére
Valakinek van itt Asus Strix, nem emlékszem hogy ki az
Én is Strix 980Ti választanék. (nem az Asusnak dolgozom)
-
rambustibi
őstag
4K felbontásnál inkább a VGA dolgozik, így a procinak nem feltétlen kell nagyobb teljesítményt adni, jelenleg 1V feszültségen ketyeg 4.1Ghz-n.
Ultrán ezt tudja a Titan X és nincsen agyon rángatva:
[link]
[link]
Ha nem maximalista a játékos, akkor visszább véve a beállításokon, simán hozható 70-80fps. Ez igaz szinte az összes játékra, amin játszom. -
rambustibi
őstag
válasz
Szattila83 #8639 üzenetére
Grat! Végre egy Asus
-
rambustibi
őstag
válasz
kiszpista900 #8094 üzenetére
Asus
-
rambustibi
őstag
Én pedig csak Asust vettem/veszek
Valaki linkelt egy tesztet minap, azon a teszten láthatólag jól teljesített az Asus vga -
rambustibi
őstag
És ha egyszer sikerülni fog, akkor mit szólsz, mint ahogy a bugos catzilla eredmény is ott van ( ez sem tetszik neked, pedig "valid"). Mondtam, ha egy program bugos, arról nem én tehetek. Ha ez mást zavar, akkor a program készítőjével vegye fel a kapcsolatot, én egy felhasználó vagyok.
brumi1024:
Semmi gond, ő írt rám olyan nyelven, amit nem értek. Biztos nem tudta értelmezni a hungary-t -
-
rambustibi
őstag
válasz
#Morcosmedve #6891 üzenetére
AMD-s berögződés
Ott durva cpu droppokat tud okozni.
-
rambustibi
őstag
Ez jónak számít, hogy egyelőre a proci 4.1-en ment?
[link] -
rambustibi
őstag
válasz
daveoff #6715 üzenetére
Pl. azért is jó, mert le tudod kérdezni, hogy nem-e szürke importos a termék, él-e rá a magyarországi garancia.
Nem utolsó sorban mivel van az Asusnak magyarországi supportja, ezért ők visszavették 3 hónap használat után, (visszafizették a teljes vételárat) a gtx970-et amikor napvilágot látott a memória mizéria dolog.
Pl. a magyarországi Asus supporttól tudtam meg, hogy az összes itthon kapható Asus server alaplap szürkeimportos...pl. ez mind: [link]
Csak ilyen apróságokat jelent, hogy van itthon egy márkának supportja, és még 1-2 apróság... -
rambustibi
őstag
iPon is cikkezett róla: [link]
-
rambustibi
őstag
válasz
Dark KillerX #6640 üzenetére
Ez lesz az új kártyám.
Elképzelhető, hogy Tesla K80 az alapja. -
rambustibi
őstag
Nem lenne gond a Titan X árával, ami ugyebár 1000 amcsidollár, a gond az, hogy mire ideér az 1000dolláros cucc, lesz belőle 350 ezer forint. Milyen jó lenne, ha itthon a Titan X 240 ezerbe került volna. Szóval még itthon is kifizethetőbb lenne az 1000dolcsis ár. Semmi köze az NV-nek a magyar keresetekhez való méréséhez.
-
rambustibi
őstag
válasz
Montesantos #4824 üzenetére
-
rambustibi
őstag
Új rekordom: [link]
-
rambustibi
őstag
Ejj, de szép ára lett: [link]
-
rambustibi
őstag
Feladtam az EVGA hűtő projektet...
Használ valaki ilyet: [link]
Ha igen, mi a tapasztalata? -
rambustibi
őstag
válasz
westlake #3977 üzenetére
Ha már lekezelő a hozzászólása és neked is, attól még "kérhetek" saját eredményt. Graphics score függ attól mennyire tudtad húzni a kártyát. Nem erről szól, hogy mennyire ismered a hardvered képességét, jelenleg egy VGA-t?
Ki kell ábrándítsalak, hogy Te sem érsz többet senkinél, hogy "talán" van 2db Titan X-ed.
Szerencsére sokan vannak pozitív véleménnyel rólam, mindenkinek nem kell megfelelnem, értsd közöttük magadat is, mióta volt a BIOS kunyizásod, és utána a hisztid amit levertél..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest