- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
ForRedGlory #11252 üzenetére
Nekem a legeslegjobb ez: [link]
Pedig már járt nálam Alienware és razer is de ez a legkényelmesebb és legszebb
(imo)
-
hszilard666
veterán
válasz
Sebestyen01 #9241 üzenetére
Mert nekem nem FC blokk kell hanem az EVGA egyedi hibrid hűtése, ami felmegy referencia kártyákra!
-
hszilard666
veterán
válasz
Sebestyen01 #9239 üzenetére
Néztem, elég sűrűn vásárolok náluk, de külön nem lehet kapni csak a coolert, csak negyed milláért kártyával együtt.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Hol lehet itthon kapni EVGA vízhűtést 980Ti re?
Köszi! -
hszilard666
veterán
Király!
BUÉK mindenkinek!
Lenne egy kérdésem is:
Vannak ugye a hibrid hűtéses kártyák (Seahawk, evga hybrid stb) kártyák amiken a referencia hátő átalakított változata csücsül. Na most a seahawknál van egy pici ablak mi be lehet lesni a GPU blokkra, és ott lehet látni hogy konkrétan a kártyán nincs semmi süni a memóriáknál, csak egy fémlap. Az lenne a kérdésem hogy annyi hűtés elég a memóriáknak ahhoz hogy tuningoljam őket pár mhz cel, vagy nem egészséges a chipeknek?
A segítséget előre is köszönöm! -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a referencia kártyák mi alapján döntik le hogy milyen meleg a VRM? Gondolkodom hogy nem FC blokkot fogok a kártyámra dobni hanem szétszedem a refhűtést és a lamellázás helyére dobok egy univerzális blokkot, amit aztán tovább örökíthetek!A helpet köszönöm!
-
hszilard666
veterán
Azért, mert az EK vagy bármiylen más vizes manifacturer 30K ért adja nekünk, nem azt jelenti hogy nekik is annyiért adnák. Berendelnek belőle csillió darabot, bizti kapnának egy kövér kedvezményt. pumpa radi kombót meglehet oldani mint mondjuk az EK kompakt vizén, az viszon csendes is, annyi áll az útban hogy pénzéhes mindenki mint állat. Ha valaki egy ilyen cégnél dolgozik ne azért legyen már ott mert kőgazdag akar lenni hanem mondju kazért hogy boldoggá tegye a felhasználokat
Fuck me right?
-
hszilard666
veterán
Nem azzal van a baj hogy sokat kérnek értük, hanem hogy keveset kap a user a pénzéért. Én a referencia áráért elvárnék rá egy kompaktvizet fullcoverblokkal és backplattel, ami csendes. és akkor már nem is kéne vizezni. De lehet hogy velem van a problem, sajnos nem vagyok olyan anygi helyzetben hogy ne gondoljam meg 220K elköltését. Hogy lesz így kiráyl autóm?
-
hszilard666
veterán
Köszönöm a válaszokat
töröm rajta még a fejem egy picit.
-
hszilard666
veterán
Tiszteletem az Uraknak!
980Ti-n töröm a buksimat, de felmerült pár kérdés:
Napokban hozzámkerült egy jó kis tuningos 3770K elvileg megy 4.9 et 1.3V-tal, lassan kitesztelem. Elég lenne egy végletekig megcibált 980Ti hoz? egy GTX 780TI hez képest hogy melegszik a kártya? Mennyire futureproof a termék? Érdemesebb megvárni a HBM es GTX eket? 1 kártya elég lenne 5760x1080 hoz?
Pacsi! -
hszilard666
veterán
válasz
specterlich #5295 üzenetére
43 fok?
Az kemény, nekem 3db tripla radis vizes rendszerrel sikerült ilyen hüsire tennem egy 780Ti-t meg egy 3770K-t
-
hszilard666
veterán
válasz
rambustibi #2503 üzenetére
Nagyon kemény!
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Az EVGA classified megéri a felárat a referenciához képest ha vizes blokk lesz rajta? -
hszilard666
veterán
Nekem mindegy úgy is blokk lesz rajt(a/uk
) engem csak az ára zavar. Ha ugyanaz lesz a szitu mint multkor a gk110 nél akkor megveszem a 980Ti-t vagy mi a pokol lesz a beceneve. De mi van akkor ha nem lesz csúcstrió mint tavaj? Akkor nekem lesz egy TX, használtan, vagy emberibb áron.
TTomax:
Szerinted megérte a kártya az árát? -
hszilard666
veterán
Bőven! a 295x2-t már el is gyaláztad szerintem
Srácok, megvan az a felleing hogy ha látsz a tiednél bikább gépet akkor úgy érzed hogy upgradelni kell a sajátodat? na ezt érzem most!Pedig már kezdtem örülni hogy kinőttem.
Remélem nem rendelek magamnak egyet szülinapomraUgrana a kocsi pénzem
-
hszilard666
veterán
Víz alatt a titan X
:
[link] -
hszilard666
veterán
GTX titan X SLI mATX en!
pokolian nyáladzom -
hszilard666
veterán
válasz
rambustibi #526 üzenetére
Kemény. A hangja is és az ereje is
-
hszilard666
veterán
válasz
rambustibi #328 üzenetére
Benchmarkokban tényleg jól teljesít az AMD, de a legtöbb játék alatt elvérzik. :/ Én eladnám alaplappal együtt és néznék valami olcsó i7 et akár még a 2600K is jó lehet mellé, ha rendesen megcibálod.
-
hszilard666
veterán
Oh.
Máris más a leányzó fekvése
Meglátom mennyire lesz elég, ha nem akkor bnézek valami 1gpus szörnyet. Éehet hogy a 390x is fasza lesz
-
hszilard666
veterán
válasz
rambustibi #243 üzenetére
Pokolian elgondolkodtam ezen a kártyán, nagyon dúrván megy és vizen még többet ki lehetne hozni belőle
Gondolom a kártya price / performance aránya nem a legjobb
Eladni is pokolian nehéz lesz OK áron... Vááá, pedig most könyveltem el hogy felül kerekedtem az upgrade kényszeremen
-
hszilard666
veterán
válasz
#Morcosmedve #216 üzenetére
Amilyen áron az aprón van, én megvenném!
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Melyik a combosabb?
A titan X vagy a titan Z? -
hszilard666
veterán
válasz
westlake #107 üzenetére
Uram, én nem értek annyira a videókártyákhoz mint Te, de az én pici lelkemet nagyon zavarná ha egy 100fokos valami süvítését kéne hallgatnom egész nap. Nem azt mondom hogy a kártya használhatatlan víz nélkül, de én megkínálnám vele. Nem tudom hogy a gyári hűtő mennyire limitálja a tuningot, de vízzel biztosan jobban menne. A tuning nálam alap, szeretem a maximumot kihozni egy adott hardverből. Élettartamon is segíthet szerintem ha csak 40 fok körül jár, és nem sül meg a nyári kánikulában. Abszolút király a cucc, én nagyon szívesen bevállalnám ha megtehetném, nincs a kártya árával problémám, nekem megérné az 1k dollárt.
Remélem nem sértettelek meg! /no offense! -
hszilard666
veterán
Bitang egy kártya az biztos!
Én megvárom a "herélt" titan X et3770K elég lehet neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben