- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Black_Sheep #6874 üzenetére
Én azt soha nem mondtam, hogy szar.
Amúgy volt Gigabyte-om,
és nagyon meg voltam vele elégedve... Igaz nem 980Ti volt. Hanem
még refhűtős GTX285, de elég csendes volt. Amíg nem jött a víz.
(Utána kénytelen voltam rá is blokkot rakni, hogy ne halljam ki...)
Szerk: teszem hozzá, hogy az ATI gyári hűtők után megváltás volt.
Egyik ATI kártyámon sem volt jó hűtés gyárilag. De kitartottam...
Rutinból vásároltam a VGA Silencereket, ilyenek: kihallani vs. üvölt. -
h1mpi
félisten
válasz
Ezt nem értik meg... Én csak azt tudom leírni, ami nálam van. Az én házam a 6. Shellkretor ranglistáján a hűtést tekintve és mivel a cpu-n is játékvíz van illetve cseréltek a házventik iszonyatosan jól szellőzik. Nem véletlen vettem ezt...
Nekem ez a lényeg nem az, hogy hány dB a különbség... 60% alatt hozzám nem jut el a hangja, fölé meg nem megy.
-
daveoff
veterán
válasz
Azt kellene végre felfogni, hogy egy 250-300W-ot zabáló csúcskártyát nem lehet néma csöndben használni, max vízzel.
-
keIdor
titán
válasz
Black_Sheep #5989 üzenetére
70.1%-osomnak alapfeszen 1470Mhz körül van vége, szóval így van. Plusz fesszel van meg az 1500+.
Erdei88: 1,21V-al. Amúgy a 3DMark egy dolog, 1 óra játék után ha eldobja magát az még mindig nem stabil, ezért nem való semmire a Mark.
-
Erdei88
veterán
válasz
Black_Sheep #5989 üzenetére
Itt van akinek az alacsony asiq ellenére is még 1500 felett
-
Crytek
nagyúr
válasz
Black_Sheep #5964 üzenetére
Nem tudom nálad mi és hogy fogy de sok játék csutka maxon (mivel ez a kompromisszum mentesség) sokszor inkább 30-60 fps közötti ingadozás mint atomstabil 60 fps.
-
Szinyák
őstag
válasz
Black_Sheep #4635 üzenetére
Thx s választ, jelenleg egy 970 g1.-et hajtok , ez is tuningbarát 1530.-megy minden gond nélkül.
hangja nem vészes , jól szellőző házban van , de lehetne halkabb ..
Lehet ki próbálok egy msi.-t -
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #4261 üzenetére
Ha proci órajelet emelsz, akkor emelned kell a feszültséget is különben nem lesz stabil.
(#4262) BeLucZ ahogy láthattad Black_Sheep eredményét egyértelműen procilimit volt, legalább 4.7Ghz kellene processzor oldalról.
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #4257 üzenetére
Jó az 1500 körüli is
Viszont az nézem, hogy mennyivel alacsonyabb a vga hőmérkséklete a házamban. -
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #4259 üzenetére
CMOS reset. Ilyenkor visszaáll alapra minden. Egyébként nem azt írtam hogy eszetlenül tuningolj, hanem hogy a Sandy már nem annyira elég az ilyen teljesítményű kártyákhoz. Ha procifronton nem akarsz váltani, akkor ne tuningold a kártyát mert úgy sem tudod kihajtani a jelenlegi platformoddal. Egyébként nem használhatatlan a 2500k, de már eljárt felette az idő.
-
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #4257 üzenetére
Procilimited van.
Lehet hogy csak hiba, de jól látom hogy a CPU-Z (16-60)-as szorzót ír a 2500k procidra?
Ehhez a kártyához már legalább egy Ivy kellene. -
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #4253 üzenetére
teljesen 2%-on belül van a 3 kártya
Ha vissza nézed a képeimet, akkor az egyiken van egy Afterburner beállítás 1500 Mhz körül azzal kezdheted.
-
h1mpi
félisten
válasz
Black_Sheep #4128 üzenetére
Egyelőre semmi hangja. Még a venti is alig akart bekapcsolni
Az nV honlapján fent van a tegnapi win10-es driver, azt pakolom fel. 353.62
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Black_Sheep #4123 üzenetére
MÁR nála van a 980 Ti G1, ne aggódjatok
-
Ombi5
őstag
válasz
Black_Sheep #4123 üzenetére
Nekem mar futarnal van toluk...
-
KAMELOT
titán
válasz
Black_Sheep #3683 üzenetére
Úgy legyen, sok sikert! Nálunk 234K a G1-es.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Black_Sheep #3683 üzenetére
Elorendeltem a Classified-ot, meg nem adom fel a Ti vonalat
Jo kartyak ezek csak nem volt szerencsem, annyi. Valoszinuleg jo lesz es akkor akar meg SLI-rol is lehet szo.
-
KAMELOT
titán
válasz
Black_Sheep #3671 üzenetére
Ha neked megér 30K az, hogy átvernek és esetleg a garanciával is gondok lesznek akkor tessék onnét venni! Én inkább vásárolok boltban +20-30euroval drágábban, de tudom ha gond van 2-3 napon belül cserélik a kártyát!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Tenyleg, mar emlekszem. Ahol a papiron tollal athuztak a garancia lejaratot, s odairtak egy masikat.
Valoban olyan boltnak tunik, ahol 10 forintnal tobbet el szeretnek kolteni... Bar ez a veszely nem fenyeget, mert ugysincs jogom ott venni.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Black_Sheep #3673 üzenetére
G1 jo kartya, de CW-s, szerintem nem veszesen, de hat mindenkinek mas. ahogy elnezem eleg sok csinalja, van par custom PCB-s kartya ahol sikerult ezt eleg jol kikuszobolni, van par ceg ahol forditottak penzt a tapok kialakitasanal a CW elkerulesere, Superflower peldaul, ok csinaljak az EVGA platinum tapjait is.
Ha ilyen tapokkal is CW-s a VGA akkor OCUK pl RMA-i oket.
-
KAMELOT
titán
válasz
MO-i üzlet ahonnét rendeltek?
-
h1mpi
félisten
válasz
Most megint rendeltem és 22.-re igazolták vissza. Sajnos máshol sincs, de itt legalább jó az ára. Még egy próbát megér, most úgysincs időm sokat gépezni nem hiányzik a vga annyira.
-
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #3152 üzenetére
A vizesblokkoknál konkrét típusok vannak amikre felszerelhető, sajnos eleinte csak a refekre lehet fc blokkot kapni. Sok-sok hónap után kezdik el gyártani a custom kártyákra a blokkokat ha egyáltalán gyártanak rájuk. Nekem az fáj hogy nv-nél más alkatrészeket alkalmaznak a refkártyákra mint a customokra.
-
KAMELOT
titán
válasz
Black_Sheep #3076 üzenetére
Azért szerintem jól jön a 3 év bolti gari. Pont a 3-dik évben elromlik, de már nincs olyan kártya raktáron akkor adnak neked 230K értékben egy ugyan olyan márkájú, de jóval erősebb kártyát! És azért ez a nem mindegy!
-
törölt tag
válasz
Black_Sheep #3079 üzenetére
Igaz USA oldalon minden Ti-re 3 év a gari.
-
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #2803 üzenetére
Nem azért írtam, hanem ott biztosabb infót kaphatsz.
-
Joshi
titán
válasz
Black_Sheep #2799 üzenetére
Szerintem így is levámolhatják, az lenne a legjobb ha a megfelelő fórumtémában kérdeznéd meg ahol értenek is hozzá.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Szia, egy tucat műpina még elférne a bőröndbe,nagyon megköszönném,mert az árából fedezném a Ti-SLI-t,ha a vámos kérdezi modjátok azt,hogy akciós fogyasztószert,hoztok be....arra most van vámkedvezmény....
-
Zorel
senior tag
válasz
Így már más a leányzó fekvése. Így jó ötlet.
Pár infó miatt még azért dobok egy PÜ-t is. -
Zorel
senior tag
válasz
Black_Sheep #2796 üzenetére
A gari nem gond, mert elég németbe küldeni, de amit írsz, hogy ha kiszúrjak stb az már nem így működik. Minden esetben ha hivatalos úton érkezik bekerül VÁM alá és ezen kívül még ÁFA is fogja terhelni. A legjobb esetben ha a kereskedő rávehető, hogy GIFT jelzéssel magánszemélyként küldje neked, akkor is 2,5% + 27% amit pluszba fizetned kell, így a kártya valahol 245-250ezer forintból lenne meg. Szerintem annyira nem jó ötlet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest