- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Azért kérdeztem rá a dologra, mert jóhiszeműen azt gondoltam, hogy lemaradtam valami hivatalos bejelentésről nv részéről ezzel kapcsolatban. Aztán rá kellett jönnöm, hogy egyszerű "paraszti" logika tényként előadva. Mindezt azért mert azt olvastátok a hírben, hogy nem lesz rajta külső SLI csatlakozás.
Ez egyelőre nem több mint puszta spekuláció és szomorú látni, hogy ph!nagyúr ranggal rendelkező emberek ezt tényként adják elő.Én inkább így közelítem meg a dolgot:
Azért mert nincsen külső SLI csatlakozó a 1060-on még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fog működni az SLI 2db 1060-al PCI-E-n keresztül. A 1070-1080-nal debütált új HB SLI bridge dupla sebességre képes az előző Maxwell architceturához képest. Valószínűleg ezeknél a csúcskategóriás kártyáknál erre szükség is van. Egy 1060 kategóriánál viszont simán elég lehet a PCI-E 3.0 sebessége a két kártya közötti kommunikációhoz.
Gyanítom, hogy így lesz de persze az is lehet, hogy tévedek.
Minden esetre én nem javasolnám, hogy feltételezéseket adjatok elő itt tényként tálalva!
Várjuk meg az NDA lejártát és az első teszteket.Személyes ajánlásodra válaszolva meg ezúton közlöm, hogy nem tervezek 1060-at venni. Egyet sem!
Marad a 970 aztán majd egy 1170 (vagy akármi is lesz a neve) ami egy 1080Ti vagy Titan P teljesítményét hozza 970körüli fogyasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest