-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Ahogy Blu79 kolléga is írta, az EVGA hűtése se tartozik épp a leghalkabbak közé, a 4GB-os 960 se éri meg a többletpénzt, mar majdnem egy hasznalt 970 áránál vagy, teljesítményben pedig bőven alatta.
Mint mindenki, én is azt tanácsolom próbálj ki egy MSI Gaming 970-et abban nem fogsz csalódni se hang, se hőmérsékleti oldalról. Az a kártya nagyon, de nagyon rendben van minden szempontól.
-
FaTHI
őstag
Én is inkább egy 970-nél maradnék, persze egy másik karira gondolok. Vagy ha 960-at vennék nem 4gb-osat. szerintem pénz kidobás, és mire kfutnál a 2-gb-ból, a kártya is szépen "elfogy". Nem hiszem hogy nagy +ráfizetés egy 960 4gb -os ról egy 970-re való váltás, a teljesitmény külömbség meg óriási!
-
blu79
addikt
-
Coccer
tag
Nekem minim van (asus gtx 970 mini). Mentes a hangos zajtol es a cicergos problemaktol, de nem is gyilkoltam meg... a gepben a leghalkabb ventik kozul vannak szamszeruleg 6an leszabalyozva es csak kis szelzaj jon ki ha jatszom, amit a vga produkal. - siri csendben, kikapcsolt hifivel hallom nyilvan ezt a szelzajt, de mivel a nappaliban van a gep sosincs csend!
Szoval ha maradnal a markanal, errol a tipusrol ezt kell tudni. (Gyari boost nalam 1308... de ahogy mondtam ezt egy driver telepitessel tudja). Meg nem neztem a veget amig nincs alatta rendes platform.
-
-
Archttila
veterán
Isual!
Az én EVGA 970-em is cicergett ráadásul elég hangosan és emlékszem pont Diablo 3 alatt néztem elsőször én is... viszont nekem rövid időn belül elhalkult sőt! elég sok AAA címnél már egyáltalán nem is cicereg
Mennyi idős a kártya? Nem megint csak arról van szó véletlenül, hogy megvette a tulaj "juj cicereg eladom gyorsan" holott ez a hang 1-2 hét leforgása alatt csökken, esetenként meg is szűnik?
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
Nekem Strix 970 van OC változat, és nem hallom, hogy ciripelne.
Lehet az OC változatok kevésbé hajlamosak rá?
FSP Raider 550-es táppal.Kb 1 hónapja vettem, halknak mondanám, igaz nekem nincs másik 970-hez viszonyítanom.
Szerintem jó kártya ez, nekem egy 750Ti váltott.
-
GeneraL_XTX
veterán
Az uj kartyak az elejen meg dragak es a 960-as megfelelője (a hirek szerint) lehet h csak ősszel érkezik. Addig meg mar reg kijött a 970 utodja, sőt mar jol le is nyomja a 970-ek arat.
Ha mar annyira Asus keress egy Black verziot belőle, azok nem nyekeregnek. Én így ebben a formában biztos hogy ezt nem tartanám meg, hosszútávon idegesítene a hangja...de Te tudod nekem holtmind1
-
Szeresd továbbra is az Asus-t,szép dolog a márka hűség.
Viszont a Maxwell megjelenése óta kiderült a topikban,hogy nem feltétlenül tartozik az ajánlott kategóriába.Úgyhogy sajnos,ebben a topikban nem fogsz találni önigazolást.
Nem minden kártya cicereg,és nem tudhatod éppen milyen kártyát kapsz tök mindegy melyik gyártótól.
A KFA2 ad garantált cicergés mentes kártyát,de azt otthon nem lehet kapni. Viszont oda is postáznak.
Ez lehet a menekülő út a cicergés elől.
Ahogy írták neked,én is azt mondom,keresnék egy MSI Gaming 970-et (3-4 db járt nálam,egyik sem cicergett) jó áron és azzal tolnám amíg nem lesz érdemes cserélni.
-
GeneraL_XTX
veterán
Az, hogy mindegyik cicereg, nem igaz!!
Nekem eddig 3 970-em volt (egy Asus Black, Gigabyte G1, és a mostani MSI Gaming) és egyik se cicereg/cicergett.
Igen az megfigyelhető jelenség, hogy minél magasabb az FPS, annál erőteljesebb a cicergés.... ha téged már a 60fps-nél jelentkező hangereje is zavar, én azt javaslom térj el a vásárlástól, főleg hogy a tápoddal is elégedett vagy és szóba se jöhet a csere.
-
GeneraL_XTX
veterán
A cicergèses törtènet sajna lutri. Vagy kifogsz egy cicergèsmenteset, vagy nem, sajnos neked az utóbbi verzióból jutott. Ez a halk gèp miatt nàlad erôsebben is jelentkezik mint màsoknàl, de ezzel nem tudsz mit csinàlni. Esetleg próbakèppen egy màsik tàppal is megnèzheted, sokan azt mondjàk ezzel is összefügg.
Azt mèg meg lehet próbàlni, hogy a magas fps-ek ellen vagy bekapcsolod dio-ban a v-syncet vagy Afterburnerben beàllítasz egy fix maximàlis fps hatàrt. Ha a cicergès nem is szûnik meg teljesen, de mèrsèklôdnie kène.
Mivel aprón vetted, elàllàs lehetôsège nem èl gondolom
Motorhangól nem tudok mit mondani nem volt Strix kàrtyàm asus dcu kartyaim viszont igen (a hûtès meg kb ugyanaz csak màs a design) azokkal nem tapasztaltam zavaró motorhangot, de nekem mèg màs ventik is mûködnek a hàzban szoval ez is relativ kinek mi a zavaró
-
Semmiképp sem normális... de hogy garanciában mit mondanak rá az kérdéses... mivel maga a kártya működik.
Nekem volt STRIX 970-em és most 980-am van és meg se mukkannak terhelés alatt se nagyon, csak szélzaj max. Azis csak azért hallatszik mert szellős rácsos a házam... de igazából messze nem zavaró.
Sima játék alatt pedig egyik se cicergett.
Még azt tudom max elképzelni hogy öreg és határesetes a tápod.
Ugyan elvileg el tudom képzeni hogy 400W elméletileg elég... de egy 500-600W jobb lenne, mivel lehet maximális terhelés körül a tápod feszültsége kelt olyan elektronikus + EMP zajt ami zavarja a kártya tápköreit is.
Szóval lehet egy tápcserével (erősebbre 550-600W) elmúlna (vagy beviszed és ott nem jön elő mert jobb a tápjuk.)De egyébként hangtalannak kéne lennie ugyanúgy mint a 960-nak.
A 960 egy jóval kisebb terhelés... azis lehet a tápod cicereg nem?
De mindenképp a csúcson járatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest