- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
envagyok #41147 üzenetére
"néha hirtelen mozdulatkor egy tizedmásodpercre befagyott a kép."
Pedig ez tipikusan rendszermemória elfogyásos jelenség.A minap nekem is sikerült előidéznem pont ezt! 32 füllel megnyitott Chrome mellett kezdtem el Wildlands-ezni és nem értettem miért akad meg hirtelen forduláskor a kép. Mikor kiléptem láttam hogy HWiNFO pirosban írja a virtuális memóriát, mert azt is teleírta. Akkor néztem meg task manager-ben hogy több mint 50% ramot foglalt csak a Chrome. Szóval manapság már 16GB rammal is érdemes odafigyelni mi fut a háttérben ha modern játékokról van szó.
-
pengwin
addikt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
envagyok #41008 üzenetére
mint írtam szerintem az a plusz 500mb már nem oszt, nem szoroz.
Meg a gpu teljesítménye miatt se nagyon érdemes fullhd felett gondolkozni, én egy darabig használtam 1440p-ben háát nem volt az igazi.
de hosszútávú megoldásnak már egyiket se lehet mondani, ha jövőbiztos megoldás kell akkor minimum 1060 6GB.
-
pengwin
addikt
válasz
envagyok #40999 üzenetére
ne halgass rá>>(#41000) laychi, ha az eu.evga.com-ról rendelsz akkor kártya+szállítási költségen kívül már nem jönnek rá más terhek!
Úgy látom már nincs az EVGA-nál instant rebate (alias akció/árengedmény), vagyis kb. 240€ lenne a sima ACX 2.0 SC kártya Magyarországra szállítással.A több VRAM-ot meg tényleg el lehet felejteni a 970-nél, úgy tudom a driver figyel rá, hogy ne használjon 3,5GB-nál többet, hogy ne zuhanjon be a teljesítménye.
Egyébként szerintem a mostani árán már nem olyan best buy az EVGA GTX 970, nekem még 220€-ból kijött július végén a Hybrid Gaming (kb. ~45€-val olcsóbb volt a mostani áránál).
-
laychi
veterán
válasz
envagyok #40999 üzenetére
valahol igazad van,de a 70000Ft-os evga nem elérhető+ jönnek rá valószínűleg egyéb költségek is.
gtx 1060 3g-t nézz akkor,kevesebb a fogyasztás, új garanciás, 1gb-tal kevesebb ram,de kb azonos teljesítmény,ha 60-ba meg tudsz venni egy minőségibb darabot(nem palit és tsai),akkor árbarátabb a történet magyar garival, probléma esetén nem kell külföldre postázgatni.
-
laychi
veterán
válasz
envagyok #40997 üzenetére
Annyiért nem biztos,hogy találsz,hisz a kártya többet ér annál.
Egy új gtx 1060 szintjét be lehet érni, egy 970-essel, 2gb ram a hátránya,illetve valamivel magasabb fogyasztása van,viszont az árdifferencia irreálisan magas.(persze ez megszokott)
valamint a vga árak is megugrottak,a mérséklődés ellenére ott van pl a giga wf 1060 6g 82k-ért lehetett kapni,most 98k.
Nem csak az új alkatrészek drágulnak,hanem a régiek is és a használt piacon is emelkedik az áruk.Mini/ITX kártyák pedig sokszor a méretük miatt még magasabb áron futnak,mint a rendes hűtéssel ellátott és minőségi anyaghasználatú kártyák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest