-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszpista900
aktív tag
válasz
KAMELOT #23786 üzenetére
1440p megvolt very higon fix 60fpsem msaa nélkül 30fps az kevés számomra ! crysisben is kevés a 35 ! igaz 1440p !
válaszolva a kérdésedre gtx 970em van ! de vitát mellözük mivel jövöre nézve még igényesebb játékok jönnek és tény h a sli nem is mindig hozza a 80% sem ! de igy is joval erősebb mint a 980an ! le lett tesztelve 15-20fps nincs több a 970en és a 980 között de ez nagyon max ! ami az árban sokkal több szoval számomra nem éri meg mert inkább akkor tényleg slit épitek ! -
kiszpista900
aktív tag
válasz
KAMELOT #23779 üzenetére
dehogy vissz fullon
gta 5 alatt meghal
és h mit kapcsolsz be és mit nem az más kérdés ! akkor crysis 3om ? az alatt is elhal fullon ! szoval az meg hogy minek ? hogy legyen
am mert vagy 2 évig nem nagyon szeretnék ujat vennn
és érdekes modon forum elején best volt ..
980an nem érdekel mert már le irtam 15fps külömbségért nem adok ki 50-60k !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #23511 üzenetére
Ha már szeretnétek egy ilyet, esetlegesen, akkor létre kell hozni egy új munkalapot, és oda mehetnek a 980-ak.
A dokumentumot magát pedig be lehet tenni a téma összefoglalóba, ott nem veszik el.
Ahogy elnézem ez az új driver főként csak a Witcher 3-hoz ad újítást, máshoz nem. Így szerintem nem cserélem le a 350-est.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #23350 üzenetére
Ez lesz az esti, vagy holnapi program.
Van egy FM2-es vas, igaz egy CM elitepower 500-al, de arra, hogy adjak egy drivert a vga-nak, arra épp elég lesz, abban kipróbálom.
Driver telepítés után kap reboot-ot, ha pár újraindítás után jó lesz, akkor sajnos gyanús, hogy lap lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KAMELOT #23266 üzenetére
Kevés kakaó miatt nem állíthatja le a kártyát a win?
Az még nem volt, de lehet, hogy majd lassan kéne. Csak megint ott tartok, hogy vajon más hardverek tuningja miért befolyásolja, hogy működik-e, vagy sem?
@szunya1: Van még egy hasonló topic, csak MSI vga-val, de ott sincs semmi kézzelfogható megoldás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
KAMELOT #23025 üzenetére
Ha olyan dolgot rendelsz, aminel biztosan lehet tudni, hogy nem volt piszkalva, akkor nincs gond. Pl asusnal le van ragasztva mindket ful, azt sosem ragasztod vissza masik tapasszal sem, mert a doboz is serul mikor leszeded. Vagy msi-nel a ventillator folia, azt se rakod vissza.
-
cyberkind
félisten
válasz
KAMELOT #23025 üzenetére
Oké, akkor nem mondok semmit, nekem csak 120-at kell oda, meg 120-at vissza hogy hazaérjek, de csak náluk, a többi bolttal nem volt gondom ahonnan rendelgetek.
Mondjuk a megjegyzésbe beleírom hogy zsír új, bontatlan cuccot kérek, vagy repül vissza másnap a cucc, mehet a játék. -
-
Sareth
senior tag
válasz
KAMELOT #22375 üzenetére
Szerintem egy 30 000 Ft-os kártyánál se legyen gond főleg úgy hogy tőlem/tőled is elvárják hogy maximálisan teljesítsek a melóhelyen - jó ennek most némileg ellentmond hogy munka helyett most is PH-zok
Biztos a mérnököknek, vagy tudja a a tököm kiknek ennyi lazaság belefért... Ha cicereg hát cicereg majd megtanulnak együtt élni vele
Remélem még a végén nem sírom vissza a jó kis MSI GTX 760-at
-
Sareth
senior tag
-
Asbee
veterán
válasz
KAMELOT #22222 üzenetére
Nem feltétlen kell neki azonnal feszt adni. Meg kell nézni alapfeszen mi a vége utána lehet fesszel próbálkozni, de úgysem fog pontosan annyit kapni amennyit beállítasz neki, + a boost is növekszik vele. Alapfeszen is jól mennek ezek a karik, szerintem fölösleges nekik a + fesz, főleg hogy töb típuson sem olyan húde a vrm hűtés. Mondjuk 980-on azért rendben van mindenhol.
-
Archanon
őstag
válasz
KAMELOT #21071 üzenetére
Na majd ha hazaértem. Amúgy már sikerült elállni, a hang akkor is zavart volna, ha amúgy nem meleg a borda ennyire. Strixről többször olvastam már, hogy cicereg.. Ezek után a black, amiről azt mondják csendes, jó a hhűtés és nem cicereg... Remélem okos választás les. Bár 7ezerrel több, talán most megéri a witcher 3 kupon és a gta V társaságában.
-
Archanon
őstag
válasz
KAMELOT #21069 üzenetére
Na de akkor akinek alulról nincs ventije, mindenki ilyen problémával küszködik? Kötve hiszem... Pláne úgy aztán kéne kapnia elég friss levegőt, hogy nincs a házon oldallap, persze lehet most orbitális hülyehülyeséget mondtam. Lényeg: benéztem a dátumot, ma még 20 percig kB elállhatok a vásárlástól. I will go for the black version.
-
pkornel
aktív tag
válasz
KAMELOT #20971 üzenetére
Hát ez az ha nem lett volna ennyire felkapva hír a játékokos 99.99 százaléka észre sem vette volna!
Nekem volt R9 290-X és azokon hiába volt 4Gb memória még is olyan fps droposak a játékok hogy rósz nézni meg az a sok mikor lagg. Amikor megvettem 970-et azt hittem hogy nem látok jól amikor sokkal simában futottak a játékok! -
Asbee
veterán
válasz
KAMELOT #20396 üzenetére
A jó tuningolhatóság nem garancia sehol sem. Hiába Palit. Szerintem ami jó tuningos az olyan 1550-et megy. Nekem pl alapfeszen a Palit ami mindenhol stabil 1450-et tudott. Most az evga-t nem is tuningolom, alapban 1405-re boostol egyelőre elég ez.
Amúgy egyet értek. Hihetetlen milyen halk a palit. Nagy, vastag borda megteszi a hatását.Csak most itt ahogy néztem hiány van belőle.
-
törölt tag
válasz
KAMELOT #20216 üzenetére
Volt és van Evga 970 em,a 980 classit eladtam,az égvilágon semmi gond nem volt egyikkel sem.( persze azóta betagolódtam,beálltam a sorba és giga fan lettem,bár gigát ezentúl sem fogok venni, sem most, sem a jövőben,ellenben az újsütetű a rajongói klubtagsimra büszke vagyok )
-
kanál01
tag
válasz
KAMELOT #20023 üzenetére
40 colos TV-t akartam venni karácsonykor 2014-be, FULL HD 600Hz volt 160-180e, akcióba pedig ez a TV 150-e, Smart ugyan úgy, és ha már ennyi volt az ára, megvettem ezt
nem bántam meg, akárki szidja, szebb a képe a HD, FULL HD, videóknál, TV csatornáknál is egy FULL HD tv-hez képest(előtte 32collba az volt) és ha már itt van, miért ne próbálnám meg 4k 60hzbe a filmnézést vagy játékot
4k Youtube videók gyönyörűek
most őszintén, milyen monitort vennék 4k-ba? SAMSUNG U28D590DS most ment le az ár 120e-re (max 120-150e adnák egy igen jó monitorért), de 28 coll szerintem kevés 4k-ba, legalább 32-es kellene és nem TN panellal, úgy hogy 4k monitorra még várok még jó panellal megfizethető áron lesz
de ez már másik fórum.. köszönöm az észrevételeket
-
kanál01
tag
válasz
KAMELOT #20009 üzenetére
köszönöm szépen a hozzászólásokat, röviden a válaszok
a HDMI 2.0 10m kábel biztosan jó, direkt így vettem, ez áll a honlapon, :
[link]mire használnám az 1 kártyát 4k-ba? nyilván nem Crysis 3-ra,(mondjuk megnézném, mennyire szaggat) de pl az új Need for Speed tuti nem szaggat GTX 970-en, és 30hz-en próbáltam más játékot, szépen menne 60hz-en jópár egyszerűbb, valamint a filmek is szebbek, 4k Youtube videók és a normál filmek is, amik 4k-ból lettek 1080pre konvertálva
szunya1 válaszára vártam, sajnos csak németül tudok, de én is olvasgattam a geforce fórumokat, köszönöm a megerősítést, hogy másnak se sikerült
KAMELOT: köszönöm, (1x lesz 4k monitorom, az nyilván DPvel lesz összekötve), de a GTX 970-en van HDMI 2.0 is, kábel is az, sajnos a TV-ről 100 oldalt végig nézve van aki 2.0, van aki 1.4-et ír és a menübe belépve ki is írja, melyik HDMI bemenetre akarom az UHD színeket beállítani (HDMI 2.0 úgy tudom, ugyanúgy viszi a 4k-t, több helyen olvastam)
sajnos attól tartok, hogy egy 70e HUF-os Evolution Kit kell majd hozzá, direkt csinálta így a Samsung, annyiért meg egy új TV is kapok, ha ezt eladom majd
de ha valaki tud valamit erről, privátba igen szépen megköszönném!!
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest