- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
-
Daralo:)
tag
válasz
Daralo:) #20380 üzenetére
De persze az is lehet, hogy hozzá értőbbre bízom és nem teszek vele semmit csak belinkelem, hogy ezt rá lehet tenni azt tegye rá az esetleges vevő és annyival olcsóbban is adom stb.
Ha eladnám márha valaki megveszi de viszont erre az alapra van értelme rápakolni egy 980-ast?
2500k (4.4 Ghz) P8z68v-pro ami ugye réggebbi 2.0-ás foglalattal rendelkezik. -
KAMELOT
titán
válasz
Daralo:) #20380 üzenetére
Nem kell itt kínlódni....Vegyél egy olyat rá! Te magad is fel tudod szerelni csak csavarozni kell meg pasztázni! De előtte próbáld meg visszavinni, hogy mit mondanak ott....mert azért visszakéne cserélniük.
Csak azt vedd figyelembe ha felteszed rá a másik hűtőt a gari ugrik. -
KAMELOT
titán
válasz
Daralo:) #20347 üzenetére
Szerintem sem fogják visszacserélni. Ha esetleg nem megoldható a csere akkor vegyél egy ilyen hűtőt rá AC Xtreme IV és probléma megoldva!
-
dergander
addikt
válasz
Daralo:) #20363 üzenetére
Amúgy elég jó minőségű ventiket használ az MSI Gaming kártyáira,csak épp nemélnek túl egy 3000-4000 pörgő lapátok egy csavarhúzó hegyet,sajna amit tehetsz az az hogy megkérded a boltot hogy gariztatják-e , mielőtt még új hűtésen törnéd a fejed,lehet cserélik...de lehet nem ha nem akkor veszel egy Articot ha meg cserélik akkor jól jártál.
-
dergander
addikt
válasz
Daralo:) #20352 üzenetére
Az a baj hogy általában nemfogadják el a fizikai sérülést,még a moddolt biost mellőzik a külső sérülés már érdekli őket. Bár az meg a másik igazság hogy nemkellett volna nyúlkálnod benne,gondolom csavarhúzóval akartál piszkálni,máskülönben a lapát szétvágta volna az újjaid.
Amúgy itt a gyári bios,próbáld flashelni nvflashel...szerintem mókolt biossal adták ki a kártyát,vagy esetleg egy visszavitt darab a boltba amit visszacsomagoltak.
-
-
blu79
addikt
válasz
Daralo:) #20347 üzenetére
- szia , hát elég érdekesen teszteltél ha letőrt egy darab belőle, így már biztos bukod a garit mert azt fogják mondani nem szakszerűen használtad, és szerelted be, de én is azon véleményen vagyok, hogy akkor nyekkent meg, én már lassan fél éve használom, és én is teszteltem elég sokat és tökéletes ez a kari.
- ahogy BMW001 is írja próbáld meg a Bios frissítést de csak saját felelőségre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest