-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
Sziszifeca #40304 üzenetére
Ez a 381.65-el volt, Experience nem volt fent. Most azonban feltettem azt is, hátha
Ki tudja, milyen mocskos trükköket vet be az NV, hogy rákényszerítse az emberekre azt a sz@rt. Lassan több folyamatot futtat, mint maga a windóz
(#40305) NFree:Gyári OC kártya, nem tudom mi az alapórajele, és hogy hogyan állítsam be. De amikor megfagyott nem 1380, hanem csak 987 MHz -en ment, nem hiszem hogy az lenne a gond. A régebbi driverekre már gondoltam én is, hátha nem tetszik a winnek. Még garis a kártya, ha sűrűsödik és nem tudom megállítani, gariztatás lesz.
-
Bib
őstag
válasz
Sziszifeca #38976 üzenetére
Eszembe jutott ,nálam is volt ilyesmi csgo-nál Win10 adversary update után. Az xbox alkalmazásnál a játévideó -rögzítőt ki kell kapcsolni az alkalmazásban.
-
Promi
aktív tag
válasz
Evvel a problémával én is szenvedtem, de egy véletlen folytán rájöttem a megoldásra. Mivel fix 30 fpst tart a menü alatt is, meg a játék alatt is. A megoldás mikor betölt a CS GO, a menüben megnyomod a win+g bill. kombinációt, és egyből minden a régi. Azt, hogy miért van ez nem tudom, de így feloldható a fix 30 fps.
-
morfondőr
addikt
válasz
Ha driverfrissítés után kezdett el akadni, akkor eléggé nyilvánvaló, hogy az lesz a ludas! A vga bios-nak ehhez nem sok köze van! Két dolgot tehetsz: vissza teszed a régebbi drivert, vagy próbálgatod, hátha valami beállítás lesz a probléma okozója. Pl. most kapta meg a maxwell is a fast sync képességet, lehet azt nem szereti a cs:go (a hír fórumában megtalálod, hogy hol lehet kikapcsolni).
-
lanw
aktív tag
válasz
Sziszifeca #36774 üzenetére
köszönöm
-
lanw
aktív tag
válasz
Sziszifeca #36770 üzenetére
a fan beállításról tudnál képet linkelni?
-
lanw
aktív tag
válasz
Sziszifeca #36768 üzenetére
Nem,visszavettem.Viszont Nekem 43%-on megy a ventilátor auto módban.
-
válasz
Sziszifeca #36757 üzenetére
Teljesen rendben van.
Lesz ez még jobb is.
-
válasz
Sziszifeca #36733 üzenetére
Igen így értem.
Tesztekre sztem lehet majd az 2050 is.24/7 jó a 1550/8000.
Szvsz abból a kártyából ki kell jöjjön.#36734 blu79 :
Bizony,játékokkal kell hajtani,az megmondja a tutit.
FC4,GTA5.
The Division
(proci tesztre is több,mint tökéletes,nálam mind a 16 szálat egyenlően elosztva használja a játék) -
blu79
addikt
válasz
Sziszifeca #36733 üzenetére
Szia, valóban , a legtöbb teszt a topicban valley , firestrike , heaven.... de ezek csak amolyan irányadók, kinek hoz több pontot..., ..."nekem ennyi pontot hozott, rendben van e a kártya"... tehát ilyenekre jók. Nem stabilitás tesztre valók, ahogy korábban írta akoska07 az igazi teszt a játék. Én a Project cars (itt ha túl van húzva a kártya piros foltok jelennek meg itt ott amik nem oda valók, legalábbis nálam, ezt mint 970-el , mint 980-al tapasztaltam.) , assassins c.syndicate (itt a túlhúzott kártya artifactokat csinált) , far cry 4, witcher3 ...ezekkel szoktam stabilitást nézni , ha kifagy a kép (driver leállt) az is túlhúzás miatt van (de néha a nem jól megírt driver is csinálhat ilyet, amíg a az nV ki nem javítja, sajnos nVnèl is fordult már elő ilyen).
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sziszifeca #36723 üzenetére
Hozzátenném még, hogy stabilitás teszteléséhez a tesztprogik közül a legjobb a Heaven. Nálam mindig minden kártyánál előbb dobott hibát, mint a másik kettő (Valley, 3DMark)
-
válasz
Sziszifeca #36723 üzenetére
Igen,a szenzor fülre kattintva nézd az értékeket.
Sztem simán menni fog a memória 8000-en.
Amivel tesztelni szoktunk.
Valley
Új 3DMark-ok
Max órajel teszteléshez.A legjobb tesztek továbbra is a játékok.
Nem tudom milyen játékokkal tolod most. -
zsadnok
tag
válasz
Sziszifeca #36695 üzenetére
Nálam az Asic Quality: 77,1%
-
Cs1csó
titán
válasz
Sziszifeca #36650 üzenetére
Egy ideje olvasgatom a toipkot és ha a tuning fontos a akkor abban általában az MSI Gaming-et szokták ajánlani.
-
gaben88
őstag
válasz
Sziszifeca #36650 üzenetére
MSI
-
blu79
addikt
válasz
Sziszifeca #36578 üzenetére
Szia, Msi Gaming 4G, Giga Extreme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest