- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
válasz
fasterware #23634 üzenetére
A linken amit a fentebbi hozzászólásomba megtalálsz, az én GTX260-as hűtőm van "nyílt" terepen, 100% pörgetve a ventilátor. Elég hangos higgy nekem! Nézd meg a videót.
csucsu69-el pedig egyáltalán nem értek egyet. Mint az már bebizonyosodott, a GTX2xx széria hűtése az egyik legpocsékabb volt a piacon, még a radeonok közt is. A VRM oldalt pedig a ref. hűtés sem hűti le jobban, sőt!, volt hogy nem is érintkezett rendesen. A coolink GFX hűtő pedig a lyuktávolságok miatt nem alkalmas erre a célra. Tökéletes hűtést jelent az AC GTX280 pro hűtője, mely 3db 9cm-es ventilátorral 40% fordulattal, ami egy normál házban ahol 3db rendszerventilátor található, hangtalan. A hőmérsékletek pedig idle 40 fok környékén mozognak vele. Ugyan ezen a fordulaton a Load pedig nem megy 50-53fok fölé, ami igen csak kiváló. Tudom, mert én pont a zaj miatt lecseréltem: [link] A link alatt megtalálod az átszerelésről készült képeket.
Henk logoutja pontosan tartalmazza a hűtőről a tapasztalatokat, ez alapján döntöttem én is.
Ezen a linken pedig az én kártyám teszt eredményeit láthatod. A hiányzó képet pedig itt érheted el. -
csucsu69
tag
válasz
fasterware #23630 üzenetére
Jobb lesz , mint a 4850 az biztos, de én nem cserélném le a hűtőjét, mert ha visszaolvasol a vrm részt a gyári hűti a legjobban.Alulfeszeléssel próbálkozz,nekem bevált.
-
Bulitt
addikt
válasz
fasterware #23630 üzenetére
A széria hibának tekinthető az elégtelen hűtési rendszert. Alapjában véve, olyan a ventilátor hangja mint egy 1200W-os porszívó.
Itt egy videó az én GTX260-mról, melyen ugyan az a referencia hűtés szerepel mint az általad kinézett GTX260-on. [link]
Baromira melegszik, ezért egy jó szelős ház kell neki, vagy le kell cserélni rajta a hűtést. Én is ezt csináltam. Kicsit vissza olvasol a topikba, megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest