- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipcsi
csendes tag
Henk most everesttel mértem az adatokat. A gpu caps viewer-t 1920*1080 ra állítottam, kb 10 percig futtattam.
GPU 72 C
GPU memória 64 C
GPU környezete 58 C
CPU 48 C (magok egyenként: mind a 4 50 C ) AMD
Alaplap 45 C
HDD 40 CElindítom a half life 2 episode One-t, 1280*720 ban játszom, minden oké, kicsit visszavettem a VGA ventit is, felmegy 72 fokra a hőmérs, minden ok. Felraktam a grafot 1920*1080 ra, kb 20 másodperc játszás után megáll a játék, elbaszódnak a szinek, elindul a játék, lerakom asztalra, visszahozom megint jó, de csak megint rövid ideg..kb 66 fokos a kari...nem eredeti a játék.
Nemtom ez a gpu caps viewer nemtom mennyire veszi igénybe a gépet amúgy, ráállítom az élsímítást, de azt írja ki h MSA: 0 %.
csucsu69 Hát nem tudom nagyon más gépnél kipróbálni ..:S esetleg akkor más a baj? Ramok? azokat hogy mérjem?
Ötlet, javaslat ?
-
Szipcsi
csendes tag
Henk, elindítottam ezt a gpu caps viewert és a VGA ventit 75% ra raktam így a VGA hőmérséklete 71 fok körül volt stabilan(72 max) , és annyi grafikai hiba volt, ami nemtom h az e végül is, hogy néha ilyen fekete kis rombusz vagy random fekete kis valami bevillan néha de csak annyi..print screennel nem sikerült lefényképezni
Ez baj?
-
Szipcsi
csendes tag
Hangos?! hát amikor komolyabb játékot elindítok , kb 70-75 % -ra teszem a vga venti fordulatát, és hallani h hangosabb, de nem hangos nagyon sztem... valami nem jó...S de kár...D akkor hardveres a probléma? vagy milyen programokkal tudom ezt kideríteni, mivel garanciás, aztán akkor visszaküldeném.......
-
Szipcsi
csendes tag
A video ram magas órajelen megy?! -->én semmit nem állítottam rajta, felraktam a fireStorm- ot és mutatja h mi mennyin megy: Engine clock: 576 MHZ
Memory clock: 1998 MHZ
Shader clock: 1242MHZFan speed auto, de tudom manuálisan állítani, kb 70 % rakom, akkor mondjuk a crysisnél 66 fok is van a kártya. Most nem megy semmi játék, 55 % on megy a VGA ventillátor, így 52 C fokos a kártya.
Drivert amit adtak azt raktam fel, csak egy régi játéknál(war3frozenthrone) volt ilyen grafikai hiba, a cod 5 nél ha maxra feltúrtam a grafot akkor néha befagyott a játék, de csak néha..Fura....:S
Tápegység 550 W Gigabyte GE-S550A-D1
Gyári hibás? vagy VGA hiba?
-
Szipcsi
csendes tag
Hali!
Az a problémám, hogy most vettem új gépet, Zotac Nvidia Gtx 260 van benne. Azt történt, hogy elindítok egy játékot és egyszer csak grafikai hiba az egész monitoron. Lerakom tálcára a játékot, kimegyek windowsba, visszamegyek a játékba és jó, egy ideig, aztán újra ez...Meg a Cod uo pl most azt csinálja h megfagy kb 20 másodpersre aztán elindul..ilyen fura dolgok.. Ez mitől lehet? vagy más a rossz? pl ram? pls írjatok, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest