- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
válasz
Szipcsi #18360 üzenetére
Szipcsi!! Most kezdte nekem is! Asus GTX260! teljesen spontán szétesik a kép megáll a játék és néhány mp és megy tovább. A legújabb codnál rendszeresen. Nekem már annyira kezd szétesni, hogy egyszer egyszer lefagy és elkezdett csíkozódni! Nem lehet vga memória gond?? én legújabb fejleményemet le is videóztam! kérlek nézzétek meg és értékeljétek, hogy mi lehet a gond! Köszi! Eddig nem voltak ilyen vízszintes csíkok inkább színes háromszögek (codban zöld ablakkeret, piros ajtóval)! meg kettéfeleződött a kép ilyenek...
nem tudom be lehet e linkeli veidót megpróbálom:
http://www.indavideo.hu/video/Megjelenites_hiba_HELP -
Henk
veterán
válasz
Szipcsi #18353 üzenetére
Hát ez elég érdekes így. Tényleg az lenne a legjobb ha másik gépben megtudnátok próbálni mert az egyből kizárná a kátya hibáját. Procit tudod Prime95 vagy LinX-el tesztelni, ramokat mem test-el. Próbáltad másik driverrel is? Mondjuk szerintem nem az a baj. Esetleg Everest-el nézd a hőfokokat hátha a lap melegszik nagyon mert a vga hőfokok rendben vannak. Nincs valami eredeti játékod? Bár szerintem ha az lenne a baj akkor kissebb felbontásnál is csinálná. Mondjuk azért érdemes lenne azt is kipróbálni.
-
Henk
veterán
válasz
Szipcsi #18350 üzenetére
Hát azt nem tudom mi okozza. De azt írtad, hogy játékok alatt fagy meg szétesik a kép. Ezt viszont most nem produkálja, pedig ez jobban igénybe veszi a karit, meg nem is melegszik túl. Mivel nézted a hőfokokat? A gpu-n kívül a ram és vrm hőfokokat is tudod nézni?( nem biztos, mert nem minden kari tudja)
Ha igen akkor azokat is érdemes lenne megnézni. De valószínű jó lenne mert a caps viewer-t bírta. Mennyi ideig futtattad?
Ja még annyi, játékok eredetiek? -
Henk
veterán
válasz
Szipcsi #18343 üzenetére
Indítsd el a gpu caps viewer-t, az jól megdolgoztatja a vga-t és figyeld közben a hőmérsékleteket. Meglátod hány fokos a kari mikor elkezd hibázni, ha elkezd. Ezzel biztos kiderül ha valami baja van.
judek: naná, hogy más eredményeket fogsz kapni. Még a driver is okozhat ekkora eltérést, proci órajel meg pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest