Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Ha ez vinted akkor tapasztalatom szerint két opció jöhet ezután. Ha megállapítják, hogy a szállítás során sérült és a sameday hibája akkor jó. Ő megtartja a játékot és mindketten meg/visszakapjátok a pénzeteket.
De ha azt állapítják meg, hogy te nem csomagoltad be elég alaposan, akkor te nem kapsz semmit a vevő pedig megtartja a játékot és visszakapja a pénzét.
Szerk.: Ha van fotód a csomagról feladás előtt az még jól jöhet.
-
horkovy34
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Az azért durva!
Mondjuk én ezt a Sameday-t nem ismerem, csak foxpost-al szoktam küldeni, ha eladok játékot(bár ez ritka mint a fehér holló). Ilyenkor ki a felelős és ki téríti meg a te károdat?! Mert ezt így, ebben az állapotban, talán ha pár ezer forintért el tudod adni. -
Tim82
félisten
válasz
morfondőr
üzenetére
Az EU-s kiadásoknál igy van, de a japán kiadásoknál tudtommal nem.
Egyféle borítója van amúgy a japán kiadásnak, a nyelvről egyáltalán nincs semmilyen adat a hàtoldalon feltüntetve, vagy legalábbis én nem látom.
Amazon termékoldal Product description szerint: Audio: English, Subtitles: Japan, English.
-
tl-x
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Bocs egy kicsit elvesztettem a fonalat. Mivel nekem már 2018 óta gyűlnek rajta a játékok digitálisan, nem venném meg azokat újra a gyereknek. Szóval most kap a gyerkőc is egy Switchet (v2-es használt) és játszana a Marioval, Donkey Konggal stb. Akkor az "új" konzolra a saját accountommal lépjek majd be, hogy menjenek rajta a digit játékok és nekem is megmaradjanak ahogy fentebb írtad?
-
horkovy34
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Uhhhhh! Én is nagyon szemeztem már egy ilyen alarmo órával, csak akkor még itt boltban egyátalán nem volt kapható. Igazából a fiamnak szerettem volna nagyon egy ilyet, így gyorsan rá is kattintottam a linkedre! Nos ennyiért a részemről is ott marad! Ez az ár ezért már a vicc kategóriát súrolja. Részemről egyenlő a hülyeséggel pedig nálunk is van Nintendo fanság rendesen. Annak persze jó lehet aki még a popókáját is 20 ezresekkel törli ki wc papír helyett.
Egy huszast azért adnék érte. Az volna a lélektani határ! 
-
-
Szabi®
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Igen, vágom hogy régi, én mindig a Gothic 3-hoz hasonlítottam, az volt a legbugosabb Gothic, de a Risen-re köröket vert. Anno valami freddyDhez hasonló teszter szét is rantelte hogy egyáltalán ezzel mi volt a céljuk, de még lehet a megboldogult gamestaros Gyu is írt róla . . .Azt nem értem mondjuk, hogy a Risenből miért az egyet adták ki, miért nem a 3-at, aminek talán van is létjogosultsága. Darksouls ugyanez, kiadták az 1-et, ami a maga korában pc-n ultrába 4k-ba, moddolt textúrákkal is bűnronda volt, és akkor is azt adták ki . . .
-
cactuar
senior tag
-
penge111
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Ez egy bitang kis előzetes volt. Azon gondolkodom, hogy a Nintendo nem e tartogat valami bitang nagy meglepetést, amitől majd mindenki berosál. Itt arra gondolok, hogy kicsit nem értem most a Nintit, pl a Zelda TotK, vagy Super Mario Wonder, illetve most a Xenoblade X mind lehetett volna egyszerre nyitó cím a Switch 2-vel. Szerintem a Nintendo valamit még tartogat a tarsolyába. Amikor a Switch 2 igazi bemutatója lesz árakkal, teljesítménnyel, akkor dobják le az atomot, remélem...
A Mario Kart-ot ehhez én kevésnek érzem. -
válasz
morfondőr
üzenetére
Nekem az indulás utáni 7 ember felvétele, majd 1 ember kilépése után már lekorlátozódott a család... Tegnap elszántam magam, írtam végre a supportnak, hogy ha fel szeretnék venni valakit, akkor hibát kapok, legyenek mán olyan kedvesek, és oldják fel a bant. A válasz:
we could escalate your request to our dedicated department. In order to look into this for you, would you please provide us with the following details: - The email address of the person you want to add to the family group. Upon receipt we will investigate this further.
Tehát nem lesz feloldás, de szívesen kivizsgálják a dolgot. Szóval ha valaki meg akarja magát bélyegezni egy zárolt, kézivezérlésű családi csoport tagsággal, itt a lehetőség, jelentkezhet nálam a nintis acc-os emailjével...
-
tl-x
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Rendelt cuccnál eddig sose volt gond velük, mindig bontatlan küldtek. Viszont boltban volt, hogy olyat kaptam ami újra volt csomagolva, ezek szerint az utolsó darabos lehetett. Legutóbb sikerült kiharcolni, hogy nekem csak bontatlan kell különben nem veszem meg, érdekes rögtön előkerült egy a fiókból.
-
-
Szabi®
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Az a Star Wars-os jelenet tényleg hatalmas volt, és ez ugye 1977, ennyit számít ki a rendező.
Én a Switch 1-et pont a Zelda tájelterülős trailer miatt vettem. Azzal megvettek kilóra. Remekmű, de számomra a Totk a mestermű. Elképesztően adja a zen-t az égi szigetes részek+zenéje+a fenti naplemente/napfelkelte. -
-
ldave
félisten
válasz
morfondőr
üzenetére
Ha megnézed a korábbi gen váltásokat, a Nintendo a saját játékaival mindig kíméletlenül ott hagyta az előző generációját és mindig csak az újra koncentrált, mert azzal adta el az új konzolt.
Persze, lehet most másként lesz, hisz sosem volt, hogy ennyire közeli legyen hardver szempontjából a két egymást követő gép. Remélhetőleg most már tényleg hamarosan kiderül. -
kr:sz
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Alapvetően az alzán néztem a Prince of Persiat, pillanatnyilag nem elérhető, de talán nem is baj, mert így nem tudtam megvenni. A véleményeket olvasva pl letöltő kód volt a dobozban. A borító elején nem látom hogy ez most kód/kártya.
@DevilAqua: alzán nézelődtem, de nem láttam feltüntetve, hogy letöltő kódos a game.
-
stefi76
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Kössz a tippért, nézegettem ám, sőt, igazából az terelgetett ide a Nintendo felé, hogy nézelődjek.
"Bekészítettem" már a "yoshi a crafted world"-ot, mert az is szimpatikus.
De egyenlőre még Kirby, mert ez jön be most, eléggé...
PC-n is elkezdtem egyébként nézegetni az ilyen jellegű játékokat, de viszonylag kevés van.
Rachet újabb része PC-n nagyon jó, csak nekem kicsit most az pörgősebb, vagy mi.Lényeg a lényeg, elég jól egyesültek az elképzeléseim meg a vágyam arra, hogy most mi lenne jó számomra játéknak és ez úgy néz ki, hogy ez a kis játék.
Meg igazából "elfáradtam" a "drámában" meg a "halálos komolyságban", elég volt.
Jól akarom magam érezni és ezt itt találtam most meg és kész.
Majd ötven évesen...
- hello!
- hali!
- komoly kapcsolatot keresek, mi a hobbid?
- hát egy kis kerek rózsaszínű gömböccel szippantok be különféle alakzatokat meg lényeket és lesz tőle speckó képességem amivel püfölöm a mindenféle ellenfeleket....
- ööööö.....oké köszi, majd hívlak.....
-
cSuwwi
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
A gépek alapvetően megbízhatóak, amióta a piacon van már kijöttek a hibák, a sokadik reviziónál (főleg egy 7-8 éves konzolnál) már kiforrott, így a garancia megléte szerintem másodlagos. Az hogy miért vesz az ember patkolt switchet, függhet rengeteg dologtól, nekem pl. azért van kipattintott oledem, mert többnyire retro cuccokat tolok handheld és itt ez remekül megoldott. Az sajna nem elég amit a saját retro pakkjaikkal adnak. Csak offline tolom, az sem feltétlenül gond, ha ki lehet próbálni bármit _is_, feltéve hogy be is tudja szerezni az egyszeri felhasználó, mert elég aktív az Ndo a bezáratások terén.
Én azt mondanám, akinek a pénztárcája bírja/vagy hajlandó csereberélni annak oled vagy ha olcsón kell nem olyan szép képpel akkor v2/v1. Okos switch-hez némi elhivatottság nem árt, mert van hogy guglizni kell tudni, nem baj ha van némi IT iránti fogékonyság. -
-
TrishtanAG
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez valahogy hozzátartozik a játék karakteréhez, akárcsak az Animal Crossing esetében az a motyogás, amit a karakterek előadnak.

Mondjuk én ezt a Sameday-t nem ismerem, csak foxpost-al szoktam küldeni, ha eladok játékot(bár ez ritka mint a fehér holló). Ilyenkor ki a felelős és ki téríti meg a te károdat?! Mert ezt így, ebben az állapotban, talán ha pár ezer forintért el tudod adni.

koncsik
Sirandrish