Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
aktív tag
-
kr:sz
tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Köszi, ez nem tűnik rossznak!
Bár tényleg ez sem olcsó.
@Idave: igen lehet ez lesz a vége, de valahogy elkezdtem rácsúszni a gyűjtőgetésre
@morfondőr: ez életem első konzolja, s nemrég kezdtem, így van lemaradásom.
@koncsik: hat a forinttal napról napra drágább
amúgy kb ilyen 19e… -
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Nekem 2 dobozos játékom van, az összes többi digitális. Igazából pont jó a megközelítés a továbbadhatóság szempontjából, mert az egyik dobozos az nem igazán nekem való, nem fogott meg valahogy.
Ellenben az új kedvenc játékom (a Cat Quest II mellett amit harmadszor kezdek újra), a Hunting Simulator 2. Meg akartam venni korábban is, aztán "á, ez hülyeség" felkiáltással ráhagytam. Aztán most volt akcióban valami 3 euró körül, megvettem. Irtó sokat játszok vele azóta (magamhoz képest), érdekes régen dühös lettem volna egy ilyen játékra, hogy milyen kevés instrukciót ad, de ennél nagyon megfogott, hogy úgy kell felfedezni mindent. Térképeket, különböző kalibereket, kutyákat. Nagyon összetett, nagyon jó játék, érdemes kipróbálni. Annyi a hiányossága, hogy az íjak kivételével nincs benne ballisztika, de enélkül se egyszerű a vad elejtése, de beletehettek volna valami "realisztikus" módot.
-
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Lehet, kicsit lemaradtam
Az biztos, hogy mentéshez regisztrálni kell. De ez is igaz:
"While it isn't always the case, some games that save data to the amiibo will require it to be registered. Although not all amiibo have to be registered, it is always a good idea to do so." -
lanszelot
addikt
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Hello,
Semmit se ér a steam visszafizetés.
Max 2 óra játékidő.
Nyitott világnál a tutorialt se tudod befejezni ennyi idő alatt.
De ha gond van és nem akar működni, és a menüben xaraxol azt is beszámítja.
Múltkor valami Dragon akárminál volt ez. Azt hittük nyilt világ és a tutorial ment javából, szoltam a páromnak azonnal zárja be mert 1:50 volt. És semmit se tudtunk meg a játékról csak inkább vissza kértük a pénzt.
Tehát a 2 óra ugyanaz mint a Nintendo nullája.
A sok bug, és a monoton ismétlődő dolgok sajnos még demo-ba se jönnek ki.
A fejlesztők meg tojnak rá, ha megvetted. Főleg ubi soft. -
lanszelot
addikt
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Ha tetszett a Stardrew Valley, akkor ott a Coral Island.
Hasonló, de több minden van benne ... és még pakolják bele most is. Még béta verzióban vettem meg. Amikor kijött újra kellett kezdeni, de már megint benne vannak a kilométerek
Most nézem Switch -re még nem jött ki

-
kicsako
őstag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Vélemények közt vannak ilyenek, cseh nyelvről fordítva:
- praktikus párosítás Switch-en - vigyázz! először engedélyeznie kell a Pro Controller Wired Communication-t a beállításokban, csatlakoztatnia kell a gamepadot a kábellel, majd párosítani kell a bluetooth-hoz.-Az Alza nem jelzi, hogy a vezérlő egyszerre vezeték nélküli és vezetékes. tesztelve W11, mac, ipad, iphone. Mindenhol jól működik.van Bluetooth - az alza csak a kábelt sorolja fel
-
SP!T
addikt
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Köszi mindenkinek a sok ötletet, van köztük jó pár ami tetszik. Kimondottan ilyesmire gondoltam mint a Metroid Prime. Ez tetszik videók alapján. Így nem csak a Mario Kart fog rajta legalább pötyögni.

Amire nem is gondoltam hogy van Portal switchre. Viszont a storeban azt írja nem elérhető. Mitől lehet ez?
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Origami King-et lejmoltam egyik ismerőstől, amit láttam belőle, az nagyon klassz volt. A szöveg, a karakter interakciók, meg a világ vett meg engem kilóra.
Bob-omb (Bobby) volt az egyik kedvencem. Meg minden második poén, hogy milyen vékony minden.
A körökre osztott "harcok" azok ilyen, jóvanessünkmá'túlrajtaoszthaddmenjekmá'tovább dolgok voltak. -
horkovy34
tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!
Úgy látom hogy nagyon meg vagytok győződve arról hogy itt van a küszöbön az új konzol.
Én azért a pletykák elllenére sem látom ez a dolgot annyira betonbiztosnak. Èn úgy látom hogy a Nintendonak egyáltalán nem kell kapkodnia ezzel a dologgal hisz mindenfajta Switch-et visznek mint a cukrot a rájuk kiadott játékokról nem is beszélve. Lassan a PS2 legendás rekordját is utoléri szóval én nem gondolnám hogy a nyakukat törik ez miatt. A játékokra visszatèrve hogy mind a 2 játékba csak épp hogy bele kukkantottam viszont így a véleményeitek alapján lehet hogy inkább maradok az Origami King-nél hisz azért némi kaland mégis legyen már abban a játékban. A Yoshi az általatok leírtak alapján ilyen nagyon gyerekeknek készült lehet, és azért egy ennyire egyszerű játékot nem szeretnék még levezetésnek sem. 
-
morfondőr
addikt
válasz
-Nándesz-
üzenetére
"az eredeti Switch megjelenése után hónapokkal jött ki a 2DSXL"
Az még rendben van hogy utána, de szvsz előtte elég öngól lenne, meg vele együtt is. Azért biztos sokan vannak, akiknek fogalmuk sincs, hogy melyik melyik, csak a reklámban hallják, hogy most a Nintendo a menő és megveszik az olcsóbbat. Láttam leírásokat egy Micro modellről is, azt még el tudom képzelni, hogy az új Switch 2 után az eredeti Switch tudását egy Micro modellben viszik tovább. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Nekem is van az RDR-be pár órám, egyik kedvenc játékom lett!
Amit eddig észrevettem hibát: Ha odasétálsz a ház mellé , rányomsz a Bounty plakátra hogy megnézd, majd elfogadod, na onnantól nem mozdul szegény Marston semerre. nem tudsz csinálni semmit. Csak a kilépés- Load game segít! Ezen kívül nagyon elégedett vagyok vele, annak ellenére hogy mekkora felháborodás volt körülötte a megjelenésekor! -
-
Quinine911
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Én is láttam a 40 eurós leárazást, az már megfelelne. Multis játékot nem szeretek dobozosan venni, mert akkor állandóan cserélgetni kell a kártyát. Jobb, ha a gépen lesz. Valószínűleg tetszeni fog, plusz hátha ezzel az unokaöcsémet is becsábítanám a N világába. Jobban örülnék, ha ilyenekkel játszana, de jól elvan xboxon a fornite-val, garden warfare-vel, ezért is bízom benne, hogy majd tetszik neki. Inkább e felé terem, mintsem, hogy gtazzon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Én a másodikhoz hasonlót használok. Meg a hordozó táskákból is van olyan fajta, ami puha kártyatartós. Most már csak 2 tatyó maradt, a többit eladtam.
A slim verziókban általában kevesebb a hely, ebben például 5 db.
Viszont a nagy tokomba jó sok fér, és kivehető a tartó rész. A másik felén mégegyszer ennyi hely van és ahogy látszik a közepén félbehajtható. Tehát összesen 40 kártya fér bele.
Akit zavar a műanyagba való bepattintás, annak szerintem érdemes táskát néznie, amiben jól lehet tárolni a kártyákat.
-
.LnB
titán
-
Linkh
tag
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Azt hittem, hogy én vagyok a hülye, hogy nem tudom, hogy kit irányitok
De akkor elsőnek tényleg nem volt egyértelmű, én is azt gondoltam, hogy az egész csapatot én irányitom. Bár én csak egy fél meccset játszottam, az ellenfél kilépett menet közben. Holnap még kipróbálom jobban, szerintem jó móka lesz.Rage47: nem értem az összefüggést. Fortnite mellett is lehet Máriófocizni

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- NBA és kosárlabda topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Drón topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Jár valaki a BME-re a PH!-sok közül?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!
Hirtelen azt hittem, hogy Mortal Kombat 8
Az biztos, hogy mentéshez regisztrálni kell. De ez is igaz:

koncsik
Sirandrish