Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
-
horkovy24
senior tag
válasz
üzenetére
Nem tud valaki esetleg ajánlani nekem olyan konyhai főzős ügyességi játékot Switchre mint a mobilokon is vannak?! Amin inkább pötyögni kell a kijelzőn és nem a joy-cont nyomatni. Az overcooked-et megnézte az asszony de az nem jött be neki.
Igazából valami mobilszerű ügyességi játék kellene neki mert ismerkedik a géppel.
Én is nézegettem neki párat és vannak is játékok jó áron de gőzöm sincs melyik lehetne jó. 
-
szpal17
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Én vettem a Lite verzióhoz egy Venom csomagot. Meg vagyok elégedve vele. Itthoni tárolásra és utazáshoz is használom. Az üveg egyből légmentesen felcuppant és azóta is tökéletes.
Gondoltam van időm megvenni az Ori and the Will of Wisps-et, de kiderült, hogy már gyakorlatilag sehol nem kapható. Találtam egy helyet, ahol volt egy db bontatlan 14-ért, el is hoztam. Fantasztikus Lite-ot, mintha erre találták volna ki ezt a játékot. Első rész szintén sehol, majd egyszer lecsapok rá használtan, ha valaki talán eladja. Mondjuk azt még PC-n vittem végigvittem.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Kifutottam a szerk. időből bocsi!

[link] Venom tokja van valakinek?(KV-ban is van még link csak példa itt írták le egyedül külön, hogy temepred glass) Az Xboxos kiegészítőik minőségéből kiindulva ennyiért ez tök jó deal lenne, van vele tapasztalata valakinek?Nem utazó tok lenne inkább itthoni, hogy mégse csak az asztalon legyen szabadon + lenne hozzá üveg is.
-
Micsurin
nagyúr
[link] ő vehető kártya? Elvileg közel stabilan kell tudja a konzol maximumát(95MB/s), Kingstonokban meg is bízok SJ / GoPro-ban már bizonyítottak sokszor nálunk.
Spigen kijelzővédő milyen minőség? Rendes üveg, nem olvad rá?
Igen nem vártam ki a májust végól mint terveztem mivel KV-ból elfogyott a fekete és a színs is itt ott megint kezdett fogyni készletről...

-
boost
veterán
Ma hajnalban kipróbáltam a Hyrule Warriors: Age of Calamity demót, és meglepődtem, hogy mennyire jó. Csak pont a harcrendszer, ami a játék lényege.. az nem jött be, de úgy végigjátszanám a sztori miatt. Talán ezt pont érdemes lenne youtubeon végignézni. De egybol kedvet is kaptam újra a Zelda BOTW-hoz.. jöhetne már a második rész.
-
Szerda reggel mehetek oltásra, amekkora sorok vannak a képeken, lehet viszem magammal a Switchet

-
rakkimcer
tag
fél óra után
elég sötét a környezet, teljes fényerő mellett is, nagyon kell figyelni mi van körülötted
tényleg hasonlít a DS-re, ésszel kell harcolni még a leggyengébb ellen is
openworld, több irányból meg lehet közelíteni a küldés helyszínét, meglepetés szerűen támadnak rád, magasabb helyeket nézni kell
nem rossz a segítő, egyszer fel tud gyógyítani -
-
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Phobion
üzenetére
Mondd vissza a rendelést, ha csak emiatt vetted. Switch dokkolója, illetve a Type-C portja is speciális, belseje egy MyDP*-HDMI átalakítót tartalmaz és ez a kiegészítő nagyon nagy valószínűséggel nem jó. Keress erre: usb type c docks for nintendo switch
* Mobility DisplayPort -
-
Phobion
addikt
Sziasztok! Rendeltem a switch-hez egy ilyet. Lehet ebből valami bajom? Switch már nem garanciális és a dokkoló megadta magát 1 éve, most ismét játszanék a switch-el, fhd monitoron.
-
-
horkovy24
senior tag
G@bo: Igen dilemmázom mert 3 részből egy az ami érdekelne rajta és örülnék ha az enyém lenne! Te miért?

boost: pontosan így vagyok vele én is! Meg aztán én nem is vagyok az a fajta úgymond scalper hogy olyan szándékkal felvásároljak dolgokat hogy utána meg lehúzós összegekért eladjam. Ez ugyanolyan és előre bocsánat az offért mint a PS5 körüli herce-hurca. Számomra nagyon szomorú és elkeserítő amit az emberek azzal a a géppel művelnek haszonszerzés céljából itt az aprón is többek között. Annak aki meg becsülné és örülne neki meg tényleg játszana vele az meg nem tud géphez jutni.
ayo: akkor ez nekem végképp tárgytalan. Így elég gagyi megoldás ez. Én nem fogom folyamatosan tapizni a kijelzőt és javarészt kézimódban használom.
-
horkovy24
senior tag
Lehet hogy mégis megérte volna beszereznem ezt a Super Mario 3d All stars kollekciót is a gyűjteménybe. Kibontani úgy sem bontottam volna ki mert számomra a Mario 64 már igen öregecske szóval annyira nem jön be. Kövezzetek meg de annyira nekem a Sunshine sem tetszik. Játszani játszottam vele viszont nem tudott elkapni. Valahogy nekem nem passzolt össze a karakterrel ez a Delfino Plázás napsütéses szigetes helyszín, ahogy ez a vízágyús szisztéma sem. Nem tudom valahogy nem. A Galaxy mondjuk egy örök darab, úgymond egy örök szerelem a részemről! Számomra az Odyssey-nek sem sikerült még a nyomába sem érnie pedig azt mondom hogy az is egy nagyon jó rész de azért na..... Ha ezen a kollekción rajta lett volna a Galaxy 2-is akkor már rég megvettem volna! Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy a Wii mote-os megoldásokat hogyan sikerült megoldani a switchen pl. starbits-ek összeszedése meg hasonlók. Ha úgy hogy folyamatosan tapiznod kell a kijelzőt hogy összeszedd őket akkor az úgy elég szar.

-
EmThor
addikt
Nekem ez a Miitopia nagyon tetszik az új előzetes alapján, nagyon változatosnak tűnik!
-
g@bo
nagyúr
kezd a ló egy kicsit elszállni a Super Mario 3D All Stars ügyben [link]
a facebook csoportban is terjed vmi rémhír...
-
-
boost
veterán
-
boost
veterán
Jelent meg idén valami kb kihagyhatatlan cucc Switchre?
-
taki01
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Ezek alapján megkapjuk switches verzióhoz az összes extra tartalmat a thegamer.com írása alapján.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi
üzenetére
...4. vagy 5. topik lenne immáron?
Látod annyira azért nem rosszak a CB fékei, hogy a fék upgrade árán ne agyaljak el egy Switchen.
Tippre és vidik alapján akkor a Black Flag is kulturált kell legyen gépen messze jobban fut mint a 3.
Köszi szépen! Sanszos akkor erősen ez a vétel még a drift problémákkal is együtt, visszaolvasva meg yt alapján elég jól kezelhető kontakt spray-el.Ez a Switch Pro pletyka mennyi alappal rendelkezik? 12-es FW kód részlete miatt kérdezem, nem akarok egy 3DS vs Nw 3DS-t megint, tudom már 4 éves konzol de csak van benne még egy 2 év nem?

Lite és az alap között nagyon filózok de nagy értelmét nem látnám a 2x árnak azért az 1inch többlet képernyőfelületért, van olyan játék ami menne handheld módban de a Liteon nem? Vagy azok amik nem futnak azok eleve csak dokkolva mennek a rendesen is?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Helló itt is!

Assassin's Creed-del van tapasztalatom, nem a legjobb port, vannak glitchek, de összességében nincs vele különösebb gond, játszható.
Nekem sima Switchem van, ami szintén matt, de nem indult még fényesedésnek.
Fejessel nem is a jack minősége lesz panasz, hanem a játékok hangjára, az említett AC-nél pl. olyan, mintha 64 kbps lenne.
-
Micsurin
nagyúr
Metro és AC4-ről van valakinek tapasztalata ezeken felül? Skyrim? Warframe? Dio3-at láttam már évfolyamtársnál (ha már volt róla most szó) és az eléggé meggyőzőt, de a Doom is.

Azt olvastam, hogy a Witcher 3 elvileg briliánsan sikerült.One S és asztali mellé keresnék valamit ami kimondottan kézi szvsz első sorban a Lite-on agyalok a Monster Huntereken túl pont a portok miatt(igazából 5-6 exet látok így elsőre ami kéne a többi port), sokkal kellemesebb lenne mint az XCloud. Grafikára egyáltalán nem vagyok érzékeny de jó lenne valami amit lehet egyetemre magammal cipelni(bedobom csak tokba és befér egy motoros hátizsákba, a gamer laptop ötlet pl itt bukik meg) majd újra meg nyáron a szőlő lugas alatt nyomatni.(Fényerővel nem lesz ott gond.)
A várható Pro mennyire fogja befolyásolni az alap gépre megjelenő címeket? Anno 3DS <--> New 3DS-nél is ez volt a gond.
Litenak jól láttam, hogy matt a felülete? Mennyire kopik ha izzadósabb az ember keze?
3,5mm-es milyen minőséget tud? 32Ohm-os fejest még megtudja hajtani?
Erősen agyalok, hogy májusban kéne egy Light, előre is köszönöm a segítséget a válaszokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igazából valami mobilszerű ügyességi játék kellene neki mert ismerkedik a géppel.

bár az 1..2..3.. Switch babaringatása bejöhet megfelelő hormonállapotban
)

![[link] [link]](https://i.imgur.com/WDr0Znj.png)
Sirandrish