Hirdetés
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
jó ötlet
annyi fontos, hogy a kommentek között is nagyon sok van, érdemes ott is nézni. ja, sok az angol szöveg, de jók a leírások, igazából eshop update log v ilyesmit hiányolok, mint mondjuk steamen, az hasznos lenne, mert sokszor egyszerű update v dlc érkezésekor böngésznem kell a netet, hátha vhol leírták mi az újdonság.#36596 Norb79: ez azért nem ilyen egyoldalú, ldave sztem tök jól leírta ezt

-
ayo
veterán
azt hittem már mindent megjártál
jaja, egy ilyen alapos lista hasznos lenne, mert én is gamefaqs, reddit, yt és egyéb helyeket nyálazok át, ha valami felkeltette az érdeklődést.Overcooked: 9 (Has bigger load times but the game also runs flawlessly 9/10) (Credit u/DeadlyLancer)
ehhez kis kiegészítés: OverCooked 2: egy lassú? a kettőhöz képest gyors
nagyon sok idő, amire el tudsz jutni a konkrét játékhoz, mert a menüt és a pályát is nagyon lassan tölti. több perc, mire lehet tolni, mi mindig szét untuk az agyunkat. amúgy hibátlanul fut. lehetett volna javítani, bár unity miatt korlátozott, viszont az első részben is volt egy patch, ami tök sokat javított a töltésen és volt gyors retry, másodiknál nem csak hogy több idő, de valahogy hagyták ezt. -
-
ayo
veterán
ezt pont most találtam, kár hogy ilyen rövid. ldave esetleg te nem találtál ehhez hasonló nagyobb listát?
-
ayo
veterán
#36591 ldave + #36589 Rony949 : pontosan

-
Egyezünk meg abban, hogy nem minden rosszul sikerült Switch átirat a Nintendo hibája, de azért nem is könnyítette meg a fejlesztők dolgát

-
Mirman
őstag
Nem , ez az igénytelenségről szól. Ilyen grafikával ilyen frameratel ez szín tiszta igénytelenség. Nézz meg egy D3-at pl hogy az milyen port milyen grafikával és hogy fut (röccenés mentesen) vagy pl egy most megjelent MH Rise-t hogy az hogy néz ki ehhez a borzalomhoz képest és hogy fut.
-
ayo
veterán
erről szól a switch: általában a létező legrosszabb port, viszont magaddal viheted

-
taki01
őstag
válasz
pkaresz
üzenetére
Jön majd nem sokára a fizikai kiadás is. Április 16-án jön.
Este még nyomtam pár pályát és a fényekkel is voltak problémák.
Star Wars: Republic Commando | Nintendo Switch Frame Rate Test -
Rony949
őstag
-
EmThor
addikt
Srácok csütörtökön lesz valami No More Heroes 3 stream.
-
ayo
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
elég sok millió fogyott belőle, most biztosan van egy peak, hogy omg vége, de ez általában lassan fog beindulni, lehet már jövőre is szép lesz, meglátás, de én azt érzem, hogy most mindenki jól betárazott belőle, hogy na majd bankot rabol
egy mario kollekcióról beszélünk, valami nagyon late switch user az akinek majd nem lesz meg, szóval szerintem azért ez most erősen állni fog.
régiónként is változó mindig az árazás, kéne tudni hogy jp verzióból pl. mennyi fizikai változat készült, mert simán lehet hogy usa v jp hamarabb megy fel, ezt majd idővel úgyis látni lehet. továbbá az ilyen 0 pontos userek nem tudom mennyire megbízhatóak, szóval nekem ez inkább extrém, mint hűha. az biztos, hogy x év után ennek lesz ára, de nem hiába mondtam az inflációt, mert azt sokszor elfelejtik beleszámolni egy SNES / N64 játék esetében is, de persze ahogy minden gyűjtésben az a lényeg, hogy megnyugtassuk magunkat
-
taki01
őstag
Most végre szerver hibák után sikerült elindítanom a Star Wars Republic Commandot. A játék szemre vételezve olyan 60 FPS-el fut. Az irányítás Pro Controllerrel nem rossz. Eddig egy hibát véltem felfedzni, hogy a játék néha-néha beszaggat, amikor túl sok effektet kellne megjeleníteni. Remélem javítják, mert ez a game egy mai kenyérpirítón is el kellne futnia legalább 30 FPS-el.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
már csak az 10 év és akkor talán majd kapsz érte 35 ezret, de ha így haladunk az inflációval, akkor kb. nullára ki is jössz majd

-
mirci18
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én már megnyaltam de mivel ajándékba kaptam addig nem adom el amíg a gépet nem.
-
Peat;)
veterán
A lemerülés ellen is van védelem, egy szint alá nem engedi.
Ettől függetlenül az "elővigyázatosság" többet árt mint használ szerintem is.Ez egy céleszköz amit egy átlagos játékos igényre fejlesztettek, aminek vastagon része a dokkoló. Ha mind meghalna 2 év alatt annak hatalmas nyoma lenne a neten. Az enyém 3 éves, sosem figyeltem rá, általában visszarakom a dokkba, ha elfelejtettem akkor meg másnap landolt oda. Biztos gyengébb már az akksija de nem érdekel 10-20% ide vagy oda. Az eszköz van értem, én annyit teszek meg hogy normálisan használom, nem fogom simogatni és beszélni hozzá...kb

-
tboldi
nagyúr
Tölthető a 12.0-s rendszerfrissítés, de hiába ugrott a főverziószám, csak bugfix, semmi újdonság.
-
taki01
őstag
Nem elérhető a nintendo eshop. Más is tapasztalja a hibát?
-
-
-
V-I-D-A
aktív tag
Sziasztok! Húsvétra Switch-et kapott a fiam, és nagy megelégedéssel használjuk is. Csupán az merült fel bennem, hogy a gyerek minden játék után az áram alatt lévő dokkolóba teszi vissza a Switchet (akkutöltöttségtől függetlenül), és ott is hagyja a következő játékig. Nem nyírja ki az állandó rátöltögetés, és a dokkolóban hagyás idő előtt a switch akkumulátorát?
-
Rony949
őstag
Ezt neked kell eldönteni hogy mennyire kedveled a Mario játékokat, meg a platforming cuccokat.
Én nekem még sosem volt dolgom pl. a Mario 64-el és SZERINTEM vállalható az irányítása. Tényleg nagyon fapados, de ha belefeccölsz némi időt, akkor hozzászoksz az irányításhoz. Ezen kívül pedig a 64 nagyon fasza pályákat tartalmaz, nehéz puzzle-ökkel.
-
MN98
junior tag
Sziasztok!
A Budakonzolról kinek milyen tapasztalata van? Láttam, hogy egész korrekt árakon árulják a játékokat, de még sosem rendeltem tőlük.
-
taki01
őstag
válasz
mg1992mg
üzenetére
A Doom-t is Switchen toltam végig joyconokon és csak easy tudtam végig nyomni. Most pro controllerrel tolom a Doom Eternalt és így már kényelmesebb. Nem vagyok az a nagy PC-s gamer, nekem mindig is konzoljaim voltak. PC-n csak a stratégia játékokat nyomom, meg azokat amik nem jelentek meg konzolra.
-
szpal17
őstag
Ez a Hades játék nagyon szép, nagyon jó, de, hogy nem a Switch Lite-ra tervezték az már biztos.
Szegény kütyüt úgy kell nyomkodni, hogy félek, hogy széttöröm az egészet.
Ezt lehet inkább más platformra fogom beszerezni a teljes kimaxoláshoz. -
taki01
őstag
A Doom Eternal egy nagy jó kis game lett, a kis gépen is elég simán és szépen fut. A grafikával sincs túl sok problémám.
-
nagyatt
tag
[link] Azert ez nem semmi, megéri gyűjteni a gyari csomagolasú példányokat.
-
EmThor
addikt
Doom, Doom Eternal, Skyrim is félárban megy a storeban.
-
szbazsi123
csendes tag
Plants vs Zombies Battle for Neighborville. Egy az egyben a pc-s szintet hozza, az irányítás hamar megszokható. Nem egy precíziós lövölde, viszont roppant szórakoztató. A 11 éves imádja
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Én pár hónapja adtam el az enyémet, decemberben még játszottam vele, akkor azért 2 percen belül talált csapatot. Elég nagy skill gap van a játékosok között, szóval ha nagyon kompetitív alkat vagy, akkor nem feltétlenül fogod jólérezni magad játék közben, mert full random, hogy a játék hogy osztja szét a csapatokat

-
picimitch
tag
Ahogy a Super Mario Party és a Splatoon 2 is megkapta a 33%-ot sok más multi játékkal együtt.

-
rakkimcer
tag
ezekre most akció van az eshopban
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - 50%
ARMS - 33%
The Flame In The Flood: Complete Edition - 75%
Good Job! - 30%
Just Dance 2020 - 60%
Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition - 60%
Snipperclips Plus - Cut it out, together! - 30%
Snipperclips – Cut it out, together! - 30%
XCOM 2 Collection - 70% -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Igen, pont ezt írtam én is. A boltokban lévő fizikai példányoknak már volt gyártási meg logisztikai költsége, a visszajuttatás ráadásul újabb logisztikai költségeket okozna, szóval minden marad a helyén, amíg a készlet tart akcióban el fog menni. Kérdés, hogy mennyi példány keringhet még a boltokban globálisan.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az enyém is.

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
A pocsék kommunikáció alapján nehéz megmondani, valszeg igen, de sok szerencsét kívánok a Nintendónak ahhoz, hogy ezt kontrollálja a világ összes országában, ahol a játék megjelent.
A megmaradtakkal amúgy mit csinálnak majd? Bezúzzák? Highly unlikely... Szerintem ez pusztán annyit jelent, hogy újabb batch nem jön ki belőle, ami még a polcokon van így előbb-utóbb el fog fogyni.
-
Rony949
őstag
Éééééés mai nappal már nem lehet megvenni digitálisan a Super Mario 3D All-Stars-t. Mostantól fog egyre feljebb menni a dobozos verziónak az értéke. Ennek ellenére én nem fogom eladni.
-
cactuar
senior tag
[link] Az Ask Iwata könyv megjelenik magyarul is.
-
taki01
őstag
válasz
scyllafren
üzenetére
Nem találtam róla infot, hogy tartlmazza őket.
-
Fortnite kap egy komolyabb frissítést Switchre:
For all of our Nintendo Switch players, we'll be releasing an update that will enhance your experience on the platform.
Improved resolution
Consistent framerate
Smaller game size -
taki01
őstag
Május 18-án jön a Snowrunner switchre.
-
ceripapa
aktív tag
Úgy látom az amcsiba látott akciok nálunk is elindultak, borderlands collection 20eur, xcom2 15eur
-
rakkimcer
tag
válasz
hadam98
üzenetére
MH Worldben újrakezdtem egy másik karakterrel.
Este értem el a Master szintet, az alap páncélt használtam végig, csak a lábra cseréltem le.
Hunting Hornnal, a Defender fullos változattal, kénytelen voltam egyedül lenyomni a végén a Teostrát és Xenojivát, mert nem kaptam segítséget.
Worldben van a Low, High és Master szint, nem feltétlen kell minden ruha ez "elején" és fegyver.
Egy fegyverre kell rállni és ha szükséges cserélgetni kell a ruhát a tulajdonság miatt.
Később kell sokat grindolni, ha fullosra akarod ezeket rakni.
A főkarakterem szerintem 300 fölött van, na ott már az sem elég ha akarod a nyersanyagot, néha várni is kellett, hogy az a szörny jöjjön, amiből ez meg legyen.
De ez kemény sok szár óra után van már csak.
Addig meg rengeteg nagyon kellemes percet szerez a játék. -
hadam98
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
Lite-on játszom és egyedül de nekem eddig nem volt komoly problémám. Egy szörny volt amit 2x nyírtam ki jobb felszerelésért és ennyi, de ahogy nézem kb. ahol én tartok összeset kétszer kell. Ahogy írtak igen, itt a grindot nagyon meg hálálja a játék. Szerintem nem unalmas főleg, hogy legalább ha kétszer is kell megölni akkor is gyakorlok, most is fegyvert cseréltem hátha jobban megy de most meg is akadt a bicskám mert kifogtam egy erősebb szörnyet. Na ilyenkor lehet jobb lenne az előzőn gyakorolni

-
Kai_Rong
senior tag
Szerintetek április végén kapunk egy újabb Directet / mini Directet? Az év második felének megjelenéseiről gyanúsan nagy a csend (és az első félév felhozatala azért messze nem volt erős - bár ez nem egy Nintendo-specifikus probléma, a "nagykonzolokon" ugyanez a helyzet).
Mondjuk ha a jó oldalát nézem, a Nintendo a kezdeti nagy Switch-befektetés után sokat segített a pénztárcám kímélésében az elmúlt másfél évben, de azért most már szívesen áldoznék a Nintendo házi Mammon-oltárán, csak legyen olyan, amiért érdemes
-
Rony949
őstag
válasz
neato3loco
üzenetére
Ez a játék a grindról szól. És ebben nagyon erős, mert meghálálja a sok munkát egy fasza ruhával és/vagy fegyverrel.
-
neato3loco
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Lite-on játszod amúgy?
Jó magam játszottam még PS4 Pro-n az elődjét. Baromi unalmas társak nélkül. Grindolós játék, egy szörnyet van, hogy 8x kellett leölni klántagokkal mert a randomok akiket dobott partiba sose tudtak érdemlegesen segíteni. Nem tudom a RISE miben változott de szerintem a nagy gear set-ekhez rengetegszer ismételni kell a szörnyeket a pályákat stb. A RISEról nem tudok véleményt mondani, de az elődjét ismerve annak nem ajánlom aki nem szeret ismételgetni egy faszább kard vagy sisak miatt.
Ja mellesleg privátban vagy itt dobjatok már linket Switch Lite tokokhoz. Mármint borításhoz vagy hogy a francba mondjam. Na amit rá húztok a konzolra.
-
sgfool
tag
Az nem semmi eredmény, bár már akkor lehetett sejteni, hogy nagy lesz rá a kereslet, mikor megjelent az első demo és annyian rohamozták meg, hogy a szerverek behaltak tőle egy időre. Remélem a capcom ilyen nagy játékos bázis alapján jó sokáig tervez vele és akkor sok bővítést fogunk kapni a jövőben
-
A Capcom bejelentése szerint az első hétvégén 4 millió darab MH Rise fogyott világszerte. Előtte a World 5 millió volt ugyanennyi idő alatt, de az PS4 és X1 egyszerre. Komoly siker.
-
rakkimcer
tag
köszönöm a MH Rise leírásokat, ezek szerint kicsit könnyítettek rajta, lehet csak elején úgy tűnik
-
van demo, nagyon frankon fut tenyleg, jo kis game
-
Mirman
őstag
Hat srácok én is beletettem egy 10+ órát eddig , nekem jobban tetszik mint a world. Valóban egy picit könnyebb mint az eddigi részek, viszont azért az első találkozás a borítón is szereplő szörnyel brutális. 5-ször neki kellett futnom különböző fegyverekkel mire vert izzadva meglett.
-
sgfool
tag
Én is eddig a hétvégén egy 7 órát beletudtam tenni a monster hunter rise-ba én is csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. Játszottam pár korábbi résszel, a freedom unite, a world, illetve a generation ultimate, a rise tényleg egyfajta aranyközép út lett, kellően jól van balanszolva. Sokkal szívesebben játszok vele mint pl a world epizóddal. Mechanikákkal még ismerkedek, azon belül is hogy ezt a wired bug-ot mennyire lehet kihasználni a harcban. Az külön tetszik benne, hogy pl büdösborzokkal magunkra tudjuk vonzani a nagy szörnyeket és akár fél pályán átkergetnek minket, ezáltal oda tudjuk csalni más nagy szörnyekhez és össze tudjuk őket ugrasztani, az meg csak a hab tortán hogy ilyen az egyiket meglehet lovagolni és ha elég ütés viszünk be, akkor egy extra durva támadás sorozatot is betudunk vinni. A village küldetések még könnyebben csúsznak, viszont a hub küldetéseknél már volt 1-2 vadászat ami lazán 30 perc fölött volt, de nem érzem fárasztónak. A rampage móddal még nem próbálkoztam, pedig az is nagyon jól hangzik hogy kvázi tower defense szeletet kapunk, amiben hullámokban jönnek a szörnyek.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- Battlefield 6
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- SkyShowtime
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyi fontos, hogy a kommentek között is nagyon sok van, érdemes ott is nézni. ja, sok az angol szöveg, de jók a leírások, igazából eshop update log v ilyesmit hiányolok, mint mondjuk steamen, az hasznos lenne, mert sokszor egyszerű update v dlc érkezésekor böngésznem kell a netet, hátha vhol leírták mi az újdonság.
)