Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #49434 üzenetére
Akkor mély vízbe dobtam Magam, story része kezdett el érdekelni és azért vettem meg. Azóta sikerült is vele haladnom, de jött egy váratlan fordulat. Következő Pokémon játék szerintem a Let's go lesz, bár az tűnik a legbugyutábbnak. De hát mégis csak az az "alap". Minden esetre az Arceus után nekiesek a BoTW-nak, adok neki még egy esélyt a hype végett, hátha beszippant.
Death Stranding-re reagálva, az első 15 óra kicsit uncsi, aztán beindulnak a dolgok.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #49426 üzenetére
Lehet Velem van a baj, de 20 óránál többet nem tudok játszani egy játékkal, mert ráunok. Eddig egyedül a Death Stranding-et játszottam végig úgy, hogy az végig fenn tudta tartani az érdeklődést. Az Arceus-ban engem a story jobban érdekelne, mint az emberre erőszakolt farmolás.
Sic Parvis Magna
-
Scarletiel
senior tag
válasz Kvelstadt #45456 üzenetére
Szerintem nincs baj a tamagocsizással. Igazából ezt a részét is mélyíthetnék jobban, hogy amiket megszerzel monokat ne csak mint eszköz használd majd ha lesz jobb örökre menjen a süllyesztőbe, hanem legyen mondjuk súlya annak, hogy te le akarod váltani a ratatádat aminek már lettek olyan statjai a mocsizás miatt, hogy ne feltétlen legyen szíved megválni tőle. Illetve ezzel lehetne a pve részt is nagyon változatossá és 1000 variációssá tenni. Nyilván az online multiplayer részt meg úgy kéne megcsinálni, hogy a standard statokkal menjenek a monok egymás ellen.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #42275 üzenetére
Én is azért javasoltam az Oled-et, ha legalább 50-50 arányban használná TV-n meg kézi módban, mert nincs még Switch-e. Ha lenne, akkor szerintem nem lenne érdemes cserélni, de ez is nyilván egy szubjektív vélemény, én nem fogom emiatt cserélni a V1-em. De ha most venném a gépet, akkor Oled-et vennék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #42034 üzenetére
Én megnéztem a Sword/Shield párost is, mielőtt megvettem az Arceus-t, maga a körítés nem volt rossz. Mármint hogy Leo a bajnok Charizard-al, aki látta az Utazást Netflix-en, annak ez ismerős is lehet. Első körben el is gondolkodtam hogy azt veszem meg, mert ezeket a karaktereket, pokámonokat ismerem. Én max a Jotto-ig ismerem a pokémonokat, az újabbakat már nem, az Utazásban látott pokémonokat is ismerem már, ezért csillant fel a szemem elsőre. De kb fél óra után ott hagytam a videót és tudtam hogy Nekem az Arceus kell. Egyszerűen nem tetszett a játékmenet.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
cactuar
aktív tag
válasz Kvelstadt #42022 üzenetére
6,5 millió példány fogyott 1 hét alatt. Szerintem a következő negyed éves jelentésben már top 5-ben lesz .
Nekem is nagyon tetszik ez a rész. De nagyon ráfért már a megújulás, lényegében egy helyben topogott a széria már évek óta. -
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #41954 üzenetére
Engem is elkapott, játszanék én is vele. Bár van mivel játszani, a DK-t sem vittem még végig, most vagyok a 6-os szigeten. Jó nehéz bakker úgy is, hogy elengedtem a KONG kirakását meg a puzzle gyűjtögetést.
(#41955) ρσгτσ: Igen, láttam valamelyik üzletnél. Na mindegy, 1-2 héten belül csak lesz, bár a SuperGamer-nél március 1-et írtak, az azért szép lenne.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
horkovy24
senior tag
válasz Kvelstadt #41924 üzenetére
Hát akkor tényleg nagyon remélem hogy a Galaxy 2-őt is kiadják mert kihagyhatatlan! Érdekes dolog ez mert engem valahogy ez a Skyward Sword nem fogott meg. Viszont nekem meg volt a Wind Waker Hd még Wii U-n és végig is toltam. Nekem ez a rész nagyon tetszett. Valóban portolhatnák ide is mert én is beszerezném a gyűjteménybe ugyanúgy mint a yoshi-t is bár az még legalább új is lenne számomra. Mikor a yoshi-t kiadták Wii U-ra sajnos már nem volt meg a gépem.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
horkovy24
senior tag
válasz Kvelstadt #41920 üzenetére
Igen ez tipikusan az a dolog mint mikor egy film rendező egy filmjével a csúcsra járatja a karrierjét mert annyira jó viszont már egy másik filmjével már nem tudja ugyanazt a szintet megugrani csak esetleg megközelíteni. Egyébként nem is értem miért nem portolták a második részét is mert az szerintem még valamelyest túl is szárnyalja az első Galaxy-t! Sosem játszottál a Galaxy 2-el?
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
horkovy24
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #37810 üzenetére
Ha jól tudom, akkor bizonyos fehér műanyagok UV fény hatására sárgulnak. Ez sajna fix kémiai folyamat, nem igazán lehet ellene tenni, viszont vannak rá megoldások, hogy utólag visszanyerje eredeti fehér színét, pl. egy ruhafehérítős fürdő is megoldja a gondot.
A Slime draws near! Command?
-
consono
nagyúr
válasz Kvelstadt #37808 üzenetére
Hát, én a Series S kontrollerét eleget fogdozom, de eddig még bírja Jó, alig múlt fél éves, fura lenne, ha nem bírná. Mondjuk havonta letakaritom nedves törlőkendővel, anélkül azért nem lenne szép...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
adalbert1
veterán
válasz Kvelstadt #37757 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy a dokkoló kompatibilis lesz (illetve ugye a LAN port miatt valami változtatás biztos van - amúgy vicces ez a LAN port is, ahol használnám a dokkolót a közelében sincs ethernet kábel ).
Mit szereltél át az eredetin, mi nem tetszett benne? -
ISThun
csendes tag
válasz Kvelstadt #37652 üzenetére
A harcrendszer fura, nem lehet használni az egy ujj-két ujj-tizenegy ujj szabályt, de ezen kívül teljesen visszaadja az eredeti hangulatát. Ráadásul választható kasztok is vannak benne másfajta harci stílussal. Ha olcsó akkor megéri megvenni, teljes áron szerintem nem.
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #37640 üzenetére
Telepakoltam a wishlistem most ilyesmi játékokkal, 50% akciónál landolnak majd a gépen:
Lost Words: Beyond the Page, DARQ Complete Edition, Spiritfarer, Röki, Knights and Bikes
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #37626 üzenetére
Jaja, nagyon jó. Érzésre a vége felé járok már, legalábbis a megtalált naplóbejegyzések alapján (ugye az mutatja, hogy mennyi van meg az összesből). Kellően változatos, végig jönnek új mechanikák, feladványok. Remek játék ebben a stílusban.
-
ayo
veterán
válasz Kvelstadt #37543 üzenetére
pontosan ezt érzem, a kevesebb néha több. BOTW cikkemben is írtam anno (utolsó bekezdés), hogy tök jó alap az új rész, csak meg kéne tölteni, mint a régebbi Zeldákat. Gondolom 1-2 generáció után az lesz a menő, hogy nem csak hogy nagy, de tartalmas is lesz, akár szokásos világok közötti váltással és persze rendes dungeonökkel. Messze van még, de szerintem ez lesz az irány, majd akkor én is odáig leszek érte, addig marad a Majora's Mask imádat
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
mike1334
veterán
válasz Kvelstadt #37126 üzenetére
Én ezért vettem a skull&co grip caset. Hosszú távon mondjuk még nem tudtam tesztelni. Octot én az xbox handheld rendszerén tolom, tud fájni az ujjam pár óra után, de ez inkább a súlyból adódik (8 colos fhd kijelző, plusz kontroller azért nehéz tud lenni hosszabb távon, cserébe sokkal szebb mondjuk tv-n méginkább).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kvelstadt #37106 üzenetére
BASSTOP-ot vetted? Azon agyalok én is erősen, nézegettem kapcsolást és a Ninti se normális... jól látom, hogy eltért a PD szabványtól és a magasabb feszültségű lábra ők a szabványtól eltérő feszt engedtek rá? Nem csoda ha megsül egy egy 3rd party cucctól a szerkezet.
tboldi hmm átmenetileg elgondolkoztató jogos, köszi! Witcher és Rise alatt túlságosan melegszik a cucc, ilyen kicsi zárt szerkezetnél az a 58-59 fok már sok...(hitelesített kamerával mértünk rá kíváncsiságból. )
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mike1334
veterán
válasz Kvelstadt #37103 üzenetére
Hát mivel csapat alapú a játék, legalább néggyel biztosan játszol (na jó, elvileg solozható, de azért na....). Az alap sztorit így is végig lehet tolni mindenkivel, nem csak azzal, akivel kezdtél. A dancer nekem annyira nem jött be, csak azért tartom a csapatban, hogy legyen dark magic-em, meg buffolni a harcosom, mielőtt odacsap
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Kvelstadt #37100 üzenetére
Én is azt tolom, csak én xboxon meg xclouddal tableten...mar van benne 40+ órám, a fő csapatom50+ szintű
Az volt a terv, hogy minden karakterrel játszok, de annyira nem érdekel egy-kettő története, hogy ihaj...illetve az ő kasztjukat se szeretem annyira. Mondjuk a fő csapatom az nagyon adja nekem...Therion hunter másodlagossal, Thressa dancerrel, Olberic apothecaryval, és Ophilia scholarral...nagy gondom nincs eddig, de nem is túl könnyű, így nem unom meg
Ha'anit meg Cyrus idegesít, a többiek meg olyan meh szereplők......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz Kvelstadt #37089 üzenetére
A Will of the Wisps nem nehéz. Azért ne dobd el a lehetőséget magadtól, mert az első rész nehéz volt. Ràadàsul a Will of the Wisps önmagàban is teljes történetet ad, nem szükséges hozzà az első rész ismerete. Rengeteget fejlődött az elődhöz képest harcrendszer terén. Egyszerűen élvezet vele jàtszani.
Szerk.
Normàlon olyan nehéz a Will of the Wisps, mint a Blind Forrest volt easy-n.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Kvelstadt #37081 üzenetére
Szép lassan jön az újragyártás, tavaly újranyomták az összes Zeldát meg rengeteg első batches Smash Bros figurát. eBayes scalper árakat nem érdemes nézni, masszívan túl van árazva minden.
A UK mondjuk nagyobb piac, mint szerintem a teljes kontinentális EU együttvéve, plusz elég sokan a UK-ből is rendelnek, ez okozhatja a készlethiányt. Itt egy csomó boltban porosodik jó pár figura évek óta, a kutyának se kell. Mondjuk én is limitáltam magam most már a Fire Emblem + Animal Crossing amiibo szériákra, minden mástól megszabadultam.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Kvelstadt #37076 üzenetére
Az amiibo vonzereje a kezdeti lelkesedés óta leesett, gyakorlatilag a nintendo maradt az egyedüli a piacon, aki a hibrid fizikai + digital goodie terméktípust máig viszi. Én már azt is csodaszámba veszem, hogy egyáltalán a Smash karaktereken túl további sorozatokhoz is kiadnak még új amiibókat.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Kvelstadt #33529 üzenetére
En ezt mind ertem, de a DQ11S eredetileg Switch exkluzivnak is indult tavaly, igy nem annyira meggyozo az ervelesed Nyilvan senki nem hitte el az exkluzivitast, mert a Square Enixnel nagyobb szajha nem nagyon van a videojatekiparban. Na jo, talan az EA.
A platinazast fontold azert meg, JRPGknel az sokszor labon loves.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #33518 üzenetére
Hehe, itt vagyok A DQ XI (11 ) eredetileg PS4-re és PC-re jelent meg nálunk, Japánban volt még egy 3DS kiadás is. Később jött Switchre, mint Definitive Edition, ami a PS4-es változaton alapszik, de tartalmazza a 3DS-es játékból a 2D módot és ezen felül még pár extra dolog (rendes zene, új küldetések, stb) van benne az eredetihez képest. Ezt adják most ki újra a Switch után szinte mindenre.
Én PS4-en végigjátszottam az eredetit, platinázva, szóval annyira nem vonz most ez az újrakiadás. Lehet egyszer majd megveszem, de most biztos nem.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Kvelstadt #33514 üzenetére
Ajjaj, de meg mennyire, eletem 2/3-at ott toltottem (Fazekas Janos ter es Semmelweis utca)
viszont nekem gyerekkent csak a KGST piacos sargakazettas “Nintendo” jutott, meg gimis koromra egy PS2, szoval ti szerencsesebbek vagytokPSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #33510 üzenetére
Nem emlékszel mikor Örökösön nálunk a hálóba én, te, meg Márkó sz*ptunk hogy meglegyen a minimum a 64be?
Nekem örök emlék...nem szép, de emlékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tomek1
csendes tag
válasz Kvelstadt #33409 üzenetére
Az az érdekes, hogy amikor kijelentkezek és vendégként nézem az eshop-ot, akkor meg tudnám venni digitálisan. Ahogy bejelentkezek eltűnik a lehetőség, szóval a fiókommal lehet valami gebasz, csak nem tudom hogy micsoda. Az ingyenes játékokat sem engedi "megvenni" webről, csak a wishlist-hez tudom adni...
szerk: megpróbáltam kijelentkezni, rákattintani a buy digital-ra és úgy bejelentkezni, ekkor dobott egy ilyen hibát: Error Code: 9001-1670 This content is currently unavailable.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #33413 üzenetére
Nekem amúgy nincs bajom a Joy-con-nal sem, két évig csak azzal játszottam. Csak meguntam hogy hamar merülnek és kellett valami. Először Pro controller-t akartam, de kíváncsiságból megvettem ezt a csodát. Úgy voltam vele, hogy itthon nem nagyon volt teszt róla, szóval kipróbálom és megosztom a tapasztalatomat. Ha annyira gáz, akkor továbbadom. De teljesen pozitív a benyomásom róla, szerintem ennyiért tök korrekt cucc.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #33405 üzenetére
Lehet a Demora majd rálesek, mert érdekesen hangzik
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Madwe
nagyúr
válasz Kvelstadt #33349 üzenetére
Nekem pont a ps streamekkel nem volt soha semmi gondom, ellenben ez dobálja nagyon a felbontást, tömörít ezerrel s érzetre még a 30fps sincs nagyon meg, input lag meg, hát mintha részeg lennék, majdnem be is hánytam tőle 1000es net, 5ghz wifi, lehet a szerverek nyekeregnek épp vagy nem tudom, de 65” 4k tévén közelről, szokásos helyemről nagyon elrettentő élményt adott
-
-
mike1334
veterán
válasz Kvelstadt #33011 üzenetére
Elvagyok vele, pöttyögök még egy ideig, de nem hiszem, hogy megtartom. Nekem kell a katarzis
Amúgy jól csinálja, amit csinál...pikkpakk beleszalad 1-2 óra, és mikor nem játszok vele is van, hogy a fák elrendezésén gondolkozom (mondjuk egy rugalmasabb kamera kezelés ráférne a játékra)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
ooooobi
senior tag
válasz Kvelstadt #31771 üzenetére
Switchre meg. Metacriticen szinte semmi kritika nincs hozzájuk, tudom sokszor semmit se ér az ottani pontozás, de egy támpontnak nem rossz.
Én a Spiritfarer-t vettem meg az újabb indie címekböl, nagyon tetszik a grafikai designja, jókat is írnak róla. Épp csak belelestem, várok a német nyelvre benne, az jobban megy mint az angol. Pc-n már van több nyelv is hozzá, készítök írták nemsoká jön a konzolos verziókra is. (orosz shopban egy mozijegy ára a game)(#31738) boost: már xbox se kell a gamepasshoz, csak egy androidos teló/tablet meg internet (Microsoft xCloud)
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #30166 üzenetére
A Luigi's Mansion 3 nálam holtversenyben nyerte az év játéka címet a Resident Evil 2 mellett. Tudom, fura, hogy egy remake lett nálam az egyik nyerő, de a tavalyi játék felhozatal Nekem annyira nem jött be. Voltak jók, de a Resident Evil tarolt, a másik természetesen a Luigi's Mansion 3 volt.
Sic Parvis Magna
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kvelstadt #30143 üzenetére
csak a szokásos, ha megjelenéskor nem volt szerencséd, akkor 1 hét múlva az unokáid is hitelt vesznek rá fel történet.
A 2 rész limitedjénél még elfogadható 27990 volt az árazás, itt egy tízessel több, viszont a 2. limited most amazonon olyan 3-400 euro.
TOvább nehezíti, hogy a játék jó, emlékszem nem is volt egy mp-ig sem kérdés, ogy ezt vagy az Astral Chaint adjam el.[ Szerkesztve ]
.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Kvelstadt #30120 üzenetére
Ehhez a kérdéskör mindig újra és újra visszatérünk. Szerintem a többségnek nem fáj, ha jönnek multiplatform címek (akár több éve kiadottak) is Switchre, mert így legalább azokhoz is eljutnak ezek a címek, akiknek nincs "nagykonzolja". Ami engem kicsit idegesít a Switches közösségben (és ezt nem rátok, itteniekre értem), az az, hogy ezeknek a címeknek is kvázi "kötelező" örülni, meg sok helyen bombahírként van tárolva az, hogy ezeknek a portja érkezik az x-edik konzolra is, ráadásul prémium árazással.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest