Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
Egy kicsit úgy tűnik, mintha mindent is bele akartak volna pakolni ebbe a játékba ami eszükbe jutott, de azért remélem, hogy nem egy katyvasz lesz, hanem egy kerek egész és normálisan játszató játék! Én azért bízom a Nintendoban és minden videóval egyre jobban várós!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-
kicsako
őstag
Érdekességek a játékról:
https://www.youtube.com/watch?v=9Z8vbWvKhLU -
Sirandrish
Topikgazda
Egy kínos videón ahol egy ázsiai fószer áll mint egy szög, és rezzenéstelen arccal beszél a kamerába?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak azért érdekel, mert ha megbízható a forrás, akkor benttartom a szabijaimat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Mindenki bele akarja dugni a mocskos kis nyelvét ebbe a tortába
-
David888
tag
Ó dehogy! A készítők weboldalán ez áll:
Backing up your own legally owned games is surprisingly not permitted in every country and can constitute a serious offense in some.
Egyébként az onlineozás érdekes lesz a "rosszfiúknak", mert UID szerint simán beazonosíthatja a Nintendo a warez játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Na, ennek örülök, hogy kiszabadul Xboxról
Ez volt, ami nekem még nagyon tetszett a mai indie showról: A Highland Song - Announcement Trailer - Nintendo Switch
A Slime draws near! Command?
-
tag
Az még oké, hogy minden platformra Februárban jelent meg és Switchre Július 25-öt ígértek ami egy laza 5 hónapos eltolás. Az is oké, hogy csúsztak még közel egy laza 4 hónapot a Swtich megjelenéssel. Az is oké, hogy nagy a map.
De ez komolyan... PS3-on kapásból 10 játékot tudok ami jobban néz ki
Jó remélem igazam lesz és kis kijelzőn nem jön ki annyira a látványosság hiánya.
A napokban is megjelent videó a gameplayről ott is akadozott a játék meg minden baja volt.Na nembaj a remény hal meg utoljára Én azon is csodálkozom, hogy végül egyáltalán megjelenik kártyás verzióban
Az utolsó reményem az idén megjelenő Batman Arkham Trilogy.
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
CactuS
Arcképgyáros
Sajnálom, mint ötlet nagyon jó volt - nekem a legends is tetszett -, bár sajnos nem jutottam el odáig, hogy játszak vele, csak streamet láttam belőle. Remélem a második részébe teszik az erőforrásokat a fejlesztők.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
-
-
hszilard666
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Kizártnak tartom...
Láttunk már optimalizációs csodákat de ez már már architektúrális csoda kéne, konkrétan megtalálni még 2 magot és még 4GB Ram-ot meg egy kevéske TFlopst...[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
addikt
Bár az eredetit nem ismerem, de már az első trailer is amit ide raktál fasza volt. Sztem tuti megveszem és dobozosan. Legkésőbb a karácsonyi szétdurranáshoz jó kis játék lesz ez.
A dal ami ebben és az első trailerben is volt király, csak nem tálalom mi.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjött a hivatalos bejelentés és kaptunk egy trailert is. Megjelenés ősszel.
Live-Die-Respawn
-
KOHO
senior tag
Számomra teljesen meglepő, egyben pozitív csalódás is az EA részéről, hogy végre vette a fáradtságot és Frosbite engine alá átültetett Fifát hoz Switchre és nem az ezer éves Legacy Editiont. Kíváncsian várom, hogy hogyan fog futni a kis konzolon, nekem ez instant buy lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
-
30z.Samu
félisten
Emlékszem a CSGO-t még békeidőben úgy vettem meg hogy megrendeltem egy webshop-ból. Mint utólag kiderült ez egy szlovák webshop és 2500 ft volt a játék mindennel együtt. Vártam rá kb egy hetet, meghozta a futár a csomagot és kiderült hogy csak egy kód van benne.
Sic Parvis Magna
-
addikt
Mondjuk a fenti az egy Sony FW900 -as. Az se rossz cucc, és még finoman fogalmaztam.
Sajnos az általad említettnél hasonló lesz, mint taki01 -nél. Némileg fakulni fognak a színek és lesz egy kis homály rajta, romlik az élesség.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Sirandrish
Topikgazda
Csak hoztam a kötelezőt, mibajod?
Amugy már elindultam visszafele, süt már a nap?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
veterán
Én nem tudom, hogy lehet egy "Zeldát" másfél óra alatt "végig játszani", én tegnap óta folyamatosan tolom, kb 15 órám van benne, és szerintem még az 1/10-nél sem vagyok😳 Csak a főzöcskézéssel elvoltam 2 órát 😅 Jó persze tudom, ezek speedrunnerek, na de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ez fájt!
Amúgy ha nagyon érdekel, akkor ha minden igaz akkor holnap!
A GP tegnap azt mondta hogy hétfőn tudják csak feladni így ugye kedden érkezett volna meg, de nem bírtam magammal, így megkértem az én áldott jó cimborámat a Koncsik urat hogy vegye már át helyettem, én meg holnap szépen felvonatozok pestre (csak 8 óra oda-vissza), így este már piffpaffdirrdurr, és tolhatom isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Azért két hét alatt kifilézni egy ilyen játékot, nem egyszerü
-
-
Crus
őstag
Hazamész hulla fáradtan, asszony elmegy aludni, te meg logikai problémákat oldasz meg a nappailban. Hogy aztán ezen fellelkesülve, másnap a buszon egy olyan játékkal játssz, ami cirka 100+ órás és erősen igényli a figyelmed és az elmélyülést a világában. Véletlenül se az a játék, amit előkap az ember a buszon, hogy Zeldázzon egy kicsit... Eleve... hogy lehet "kicsit" Zeldázni? ^^
Mindezt pedig egy olyan ürge adja elő, aki a háza alapján erősen kétséges, hogy buszos közlekedésre szorul.
Ráadásul egy kicsit ezzel mintha a N. azt sugallná, hogy ennek a játéknak a célcsoportja erősen a felnőtt réteg, pedig ez távolról sem igaz.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Mennyit nyomtuk a DD szériát anno, ez sem néz ki rosszul de azért sajnálom, hogy ilyen torz nagyfejű babák lettek...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
addikt
Nekem elsőre nem tetszett, de minél többet nézem, annál jobban bejön. Főleg, ha ezt a zenei stílust viszi végig, akkor egy vevő már biztos lesz rá.
Szerk.:
Meg az a kérdés, hogy a fekete mennyire lesz majd fekete. Vagy inkább sötétszürke. OLED -del az tud dobni a hangulaton.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen. Én 99 százalékra mondom, hogy az fog érkezni. Itt is amúgy a cross platform rész az érdekes. Mert érintőn nagyon durván lehet tolni 4 ujjas módszerrel telefonon...de minimum egy normális kontroller vagy joypad nem árt majd hozzá, ha nincs kizárólag erre a platformra szűkítve.
Persze ez csak az én véleményem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest