Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz rakkimcer #56421 üzenetére
Az én mentésem 190 óránál jár, ez 7 év és a nyár 19. napja.
Majdnem 4 milla aranyam van ebben, szóval akkor már csak azt a frissítést várom, és elkezdek egy új kört.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nylontacsko
senior tag
válasz rakkimcer #55477 üzenetére
Nekem is van "gagyi" kontrollerem, minden tud, csak az aksi gyenge.
...és meg is érkeztünk
Hiszek abban, hogy nem véletlenül vannak gyári kiegészítők.
Elsősorban azokat használom, pont az említett okok miatt.
De ahogy írtam, le is rendeltem.
Meglátjuk..."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
tag
-
Crvsh3R
senior tag
válasz rakkimcer #54525 üzenetére
Platinum pontért (ingyen, azaz csak szállítási költséget kell fizetni, ami €2.99), pár nap alatt meg is érkezik. Igaz nem itthon van, de szerintem jó alternatíva, főleg ennyiért.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
tag
válasz rakkimcer #53822 üzenetére
Ők voltak régen a SuperGamer webáruház.
Ha jól tudom Szlovák székhellyel rendelkezik.
3 db játékot vettem innen(nem egyszerre).
Mind patika állapotban érkezett meg.
De ezek újak voltak!
Sajnos a használt játékokról csak rosszat hallottam aki innen vett…
Borzalmas állapotú borító és tok…
Valakinek 4-ből 3 játék nyomtatott borítóval jött.
Stb…
Ajánlom őket de csak akkor ha ÚJ bontatlan játékot veszel!
Használtat NE!Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
válasz rakkimcer #51343 üzenetére
Nem hinnéd el, hogy hányan keresnek meg ilyen olyan okból. Múltkor két sneakerst intéztem két fórumtagnak. Postával mindennel együtt.
Az egyik itteni tagnak komplett beépíthető WC tartály kellett volna. Mert itt csak 300000 forintra jön ki, nem 500000, mint otthon. Na azt nem vállaltam. Eleve postázás során is tönkremehet, plussz a garancia sem mindegy ekkora értéknél. Legalábbis szerintem. Pár ezer forintos dolgokat még bevállalok. Ez meg csak egy kód, simán elküldöm üzenetben és nincs vele macera.
Viszont max szombatig tudok ezzel foglalkozni, vasárnaptól szabadságon vagyok.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz rakkimcer #49922 üzenetére
Ha pesti lennék, nem problémáznék, hanem besétálnék valahova és megvenném. De azért köszönöm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz rakkimcer #49046 üzenetére
Media marktnál 18k, én onnan hoztam el ma egyet.
Egyelőre még nem bontottam ki, de a dobozon nem írják, hogy kód lenne benne, tehát kártyásnak gondolom. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a dlc-k is a kártyán lesznek-e. -
morfondőr
őstag
válasz rakkimcer #48396 üzenetére
Azt értem, hogy sokan szeretnek fizikai példányban egy játékot (ha van rá lehetőség én is azt választom), de többszörösét miért fizetné ki bárki, mikor digitálisan is megveheti? A játékélmény ugyanaz!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Scarletiel
senior tag
válasz rakkimcer #48396 üzenetére
Az összes tetü scalper remélem a pokol bugyraiban fog szenvedni haláluk után. Nem csak emiatt, de bármi népszerű dolgot szeretnél ma már venni és lenne is rá pénzed, nem tudsz hozzájutni, csak ha 3x-os áron veszed meg ezektől a patkány férgektől.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rakkimcer #46189 üzenetére
Jobban félek attól, hogy mennyire tudom megszokni az UIt és az irányítást. Alapvetően szeretem az MMO vagy ahhoz hasonló játékokat, főleg amiben van némi "housing" és a grind ad akár skint, akár trófeát vagy jobb cuccokat. Az, hogy többszáz óra mehet bele, nem gond, 1-1 MMOba anno simán belepörgettwm több ezer órát, de GTA Onlineban is 1000 fölött vagyok. De még nézek videókat pl Nessajt, hogy mit bénázik vele.
Akkor majd kell családot is keresnem az onlinehoz, sok itt a tennivaló.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
addikt
válasz rakkimcer #42447 üzenetére
Estivel én is toltam. Nekem nagyon tetszett.
Nem is baj, hogy random adta be, mert valószínű 10 -ből 8x a teniszt választottam volna. Pl. a kardozás elsőre nem igazán jött be, aztán a 3. meccstől már jól ment. Bár a favorit az eddigiek alapján a tenisz. Amitől majdnem hogy meg is izzadtam.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NyMRooD
őstag
válasz rakkimcer #42224 üzenetére
A Stardew Valley 2016-os a Terraria 2011-es játék és mind a kettő indie cím, bár látom előbbiért switch-en AAA árat kérnek. Azért egy BotW megközelítő szintet hozhatna a Nintendo-nál minden first-party játék, nem kell sem a 8k sem a 4k, nem kell a 60 Fps sem, értem én, hogy a Nintendo nem erről szól, de azért ne visszafelé fejlődjön a grafika.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Azért a Stardew Valley és a Terraria a maga műfajában szép.
A switch 2 géptől meg legalább ilyen szintű grafikát várnék: [link]
Vagy ilyet: [link]
Tudom, hogy bilibe lóg a kezem, de jó volna, ha megoldanák pl 2026-ra..
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
A Stardew Valley meg a Terraria nem rosszabb grafikában, csak a stílusuk más. Itt sem az esztétikával van baj, hanem a technológiai megvalósítással.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
pethYeti
addikt
válasz rakkimcer #41969 üzenetére
Láttam ott is de ők mocsok drágán szállítanak.
Viszont az Alzan rákeresve a játékra csak ilyen konzol csomaokat ad ki...
Nagy nehezen megtaláltam direktben a játékot és van bőven készleten.
Kb 1 hete hagytam ott a Pokemon BDSP-t 8 trainer után, sajnos azt nagyon meguntam. Kb ugyan azt a skill-t spammolgatni nem volt nagy kihívás.
-
Scarletiel
senior tag
válasz rakkimcer #41383 üzenetére
Én is ezzel szemeztem aliexpressről egy 20-as lett volna. Így inkább maradt a gyári megoldás.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
addikt
válasz rakkimcer #40835 üzenetére
~250 dollárért csinál egy táska méretű eszközt a Switch -ből. Nem mondom, hogy az ötlet nem jó...csak hordozható eszköznél nem baj, ha némileg kompakt. Legalábbis szerintem a legtöbb embernek fontos.
Persze biztos van akinek ez bejön.
Szerk.:
Súlyt nem látok, de lehet csak én vagyok béna.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
válasz rakkimcer #39743 üzenetére
Igen, nagyon jól bírja az akkuja. A gombok keménységét valóban szokni kell. A Joy-Con-é sokkal puhább, ha esetleg lemerül és áttérek a Muta-ra, akkor elég rendesen érzed a különbséget. De kb tíz perc múlva nem igen foglalkozol vele. Egyáltalán nem rossz controller az árához képest, sőt...ha esetleg veszek Pro Controller-t, akkor megtartom ezt is.
Sic Parvis Magna
-
cactuar
aktív tag
válasz rakkimcer #39727 üzenetére
A Pokémon játékokat általában párosan adják ki, de csak minimális különbség van a 2 verzió között. Van pár pokémon, ami csak a Shield / Sword verzióban található meg, de online cserével ezeket is meg lehet szerezni. Szóval elég az egyiket venni, amelyik szimpatikusabb.
-
adalbert1
veterán
válasz rakkimcer #37894 üzenetére
Hát, csábító a játék, de egy ilyen errorral együtt inkább nem adok érte pénzt, mindenesetre köszi az infókat!
ldave: nekem ebben az a furcsa, ha a V2 és az OLED modell előállítási ára között tényleg csak 10 dollár a különbség, akkor miért nem egyből az OLED modellel jöttek? Vagy a V2 launch óta estek még azok az alkatrész árak, amik az OLED modellbe kerülnek be?
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz rakkimcer #37621 üzenetére
Nincs valami olyan ahol a megjelenés éve szerint lehetne listáztatni?
Bocs látom,hogy itt is lehet.Bamba voltam.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
mg1992mg
senior tag
válasz rakkimcer #36891 üzenetére
Amúgy nem tudom, más konzoloknál ez hogy működik, de valahogy zavar, ha én offline szeretnék valamit játszani, akkor is matatnom kell fél percig azon, hogy ráerőszakoljam, hogy nem, nincs Internet, ne is keress, annyival egyszerűbb lenne kikapcsolni, és ami hajlandó akkor is elindulni, akkor induljon..
-
hadam98
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz rakkimcer #36478 üzenetére
Köszönöm a választ rakkimcer és szbazsi123.
Teszek egy próbát mert tényleg ritkán kellene havi egy két alkalommal.
Több pénzt nem akarok már rászánni mert akkor Horit vennék itthon.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Kai_Rong
senior tag
válasz rakkimcer #36466 üzenetére
"amúgy akik fizikait vesznek, közülük jó páran megtartják, így ugyanaz mint az eshop, örök
ráadásul mi a garancia, hogy 2 után is jó marad, a gari kb. úgy is csak addig jó"Ja, mert arra persze van garancia, hogy a szerverek, ahonnan a digitálisan megvásárolt tartalmakat letöltöd, örökre megmaradnak
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
EmThor
addikt
válasz rakkimcer #36267 üzenetére
Redditen sajnos más is ezt írja és hogy túl erős a rezgés, vki visszavette 15℅ra. Szerintem nem tud kommunikálni a központi szerverrel h a pályaidőt feltöltse, és lefagy. Ügyes vagy, higy rájötté az offline módra. Erre más nem jött rá ahogy átfutottam a hozzászólásokat.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Mirman
őstag
válasz rakkimcer #36190 üzenetére
Ez csak fél generáció lesz majd a pletykák szerint, mint 3D 3DS esetében pl. 100% hogy nem fognak húzócímekből exkluzívot kiadni rá. Szerintem úgy fogják megoldani mint most van xbox-nál hogy grafikai előny lesz az új konzollal , esetleg framerate.
Én pár hete csatlakoztam , eddig csak PC-s voltam de teljesen elvarázsolt a Switch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest