-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16335 üzenetére
Nem értem egyébként...az ő bug-juk miatt miért célszerű több száz ezer játékost (AKIK MÉG BELE IS ÖLTEK PÉNZT) banolni, viszont hackereket meg nem... Valahogy ez is az EA felé hajló logikát jelképezi...
Bele estek, ez van...most 3 achi miatt meg egy kis igc-ért...na mind1. Érdekes.
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16272 üzenetére
Engem a halálos iram miatt fogott meg, teljesen kivehető belőle a feelingje...A grafika lenyűgöző, a térkép hatalmas. Remélem nem fogunk csalódni az ubisoft-ba, tuti polcra fog kerülni Nekem!
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16263 üzenetére
Ez eléggé merésznek tűnik...
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16256 üzenetére
ohh...kimaradt.
Tökre elfelejtettem, na mind1, majd legközelebb!
-
knoz91
tag
Srácok, th utolsó gyémántnál (MW 1. rész térképen) kidob a játék exe hibával...mindenkinél megvan halva a játék, vagy csak nálam?
Originből indítva megoldódott...hihetetlen hogy mik vannak...
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16237 üzenetére
De épp ezt mondom, hogyan játszik az ember!
Na mind1, bonyolult tészta...a lényeg hogy hackerekre halál, veyron a legjobb, kész.
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16234 üzenetére
Még a kezdő kocsit is boostért adják aztán heló...
Egyébként meg ha sync hibák nem lennének, szűrve lennének a cheaterek rég semmi baj nem lenne! Mind ez a sírás ezért megy...Tök mind1 az embernek milyen kocsija van igazából, mint láthattad az annó feltöltött képeimet, roadster murcival odavágtam már aventadort, f1-et... Egyáltalán nem a kocsin múlik, hanem hogy az ember hogy játszik.
Azért eléggé szégyen hogy beleöl egy ember pénzt (elvileg), és akkor cinkével neki áll speedhack-elni...Napok óta ezen töröm a fejem, hogy ez MILYEN LOGIKA?
Na mind1, az ilyenek kapnak egy zsíros, vas
ot, a többi le van kakálva...Mindent meglehet oldani, ha kell éveken belül, de úgyis meglesz előbb utóbb mindenkinek minden class...ha meg nem, akkor sajnálom.
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #16214 üzenetére
Lehet hogy gt2-re én is nevezek, még nem tudom.
Egyébként 966 ezernél tart az oldal, szóval készülhetünk az újabb free-re már lassacskán. + A ruszki oldalt 50 ezer like-ra írták (+ még talán 1 hét, ha jól emlékszem).
-
knoz91
tag
"It’s time for another addition to the cars you can get your hands on for in-game cash. Keep your eyes peeled on Thursday the 13th June for the latest to hit the car dealership when you’ll be able to pick up the Porsche 911 GT2, Lotus Exige Cup 260 and the Ford GT."
IGC forgás...részemről ez nulla.
HOL AZ LP640 ?!
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16162 üzenetére
jóóóólvan, összedobjuk mi
Nyáron jelentkezem két havi fizu után
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16160 üzenetére
beledobtam volna egy kis parkolópénzt, miért nem szóltatok?
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16094 üzenetére
Nekem ez csak a most wanted-os időkben ment...
Gratula
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #16070 üzenetére
Köszi
Itt pont elég volt ez, ilyen kis esti feeling kép
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16074 üzenetére
Utólag is gg
Csak hogy két boost-ért vett car prize-ból nekem miért esett a zack scirocco meg egy impreza...sose fogom megérteni
-
knoz91
tag
válasz
PR0JECTNR56 #16068 üzenetére
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #16062 üzenetére
Hát ha egyáltalán tudnék játszani...
Egyszerűen nem is értem mi van itt, a poklok poklát éli ez a rohadék játék... Egyfolytában server error code-ok, a ping az kb. mintha magyaron játszanék, de a holdra próbálnék csatlakozni...Borzalom!
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #15993 üzenetére
Volt már nekem ügyem, habár nem teljesen bf, inkább soc issue' volt...Email cím változtatást kikellett szedni az originből....mindenféleképpen megkell váratni supporton az embert egy email átírással 6 órán át...köszönjük EA <3
-
knoz91
tag
Single pursuit-ra alakul egy ilyen. Szerintetek ellehet vele lenni?
szerk* : Elvileg Agera-t kapunk 30k regisztráció után ruszkiknál...mindenki nagyon ezt csengeti. Az "1 hetes 2x ampfli" után már nem nagyon hiszem el, valaki tud valami bővebbet?
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15880 üzenetére
Üdvözletem uram!
Reméljük jó élményekkel tértél haza!
(#15894) sunny84 : gyönyörű szép lett!
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15877 üzenetére
Fejlődünk...hova fog még süllyedni ez az alja nép / hacker világ.
-
knoz91
tag
Jó reggelt és szteppelő' Aston Martin-okkal teli napot kívánok.
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #15857 üzenetére
Ez már köbö hanyadik?
ez az igc forgás vicc...
Egy E30-ra nevezek tán, aztán annyi. Köszönjük újra EA <3
-
knoz91
tag
Rockport teli cheaterekkel...eddig 6-7 külön lobby-ból az összesbe volt egy sh-s...élvezet most dragozni.
-
knoz91
tag
válasz
tgbzhnujm555 #15813 üzenetére
Régen jó volt a GTO, szerintem prószáld meg.
1*-osokkal próbáld ki, ha jó akkor fejleszd.
(#15814) Sirkonyak : El camino, LFA, és az ilyen testesebb autók. Amit legjobban eltudok képzelni igc-ért az az el camino.
-
knoz91
tag
Uram...mi örülünk ha egyszer van olyan nap egy elátkozott héten hogy tudunk játszani NORMÁLISAN. És kérem, azért mert senki nem tud segíteni, ne legyünk már sz**rá oltva. Mindenegyes reposztot nem akar szerintem senki se eltölteni azzal, vagy egyenként válaszolni mert: BOCS, NEM TUDOM. Köszönöm szépen mindenki nevében!
-
knoz91
tag
Weboldal csak nálam halt meg?
-
knoz91
tag
off top. LÁTTATOK TI MÁR ILYET?!?!?!XDDDDd
-
knoz91
tag
Fixált már a dátum, vagy még mindig semmi? :S
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15740 üzenetére
BC-n mr2 a divat kocsi, én most B-re mondjuk egy RX8-at húzok. D-re tanácstalan vagyok. Esetleg scirocco? Ha odáig még ki megy.
-
knoz91
tag
de azért...minden eshetőségben. (Ha már az erő nem is) A Veyron velünk van.
-
knoz91
tag
válasz
tupacamaru #15727 üzenetére
Én be se tudok jelentkezni honlapon...nagy a gebasz úgylátom XDDDDD
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #15714 üzenetére
Gyakorlatilag az open beta-val kezdtem, azóta a 3dik accom. Össz már 300 óra benne van, és nem kevés pénz se, minden indiszkrétséget' elhanyagolva, de egyébként is már az EA-re önmagába elég sok pénzt elpusztítottam... Szerintem azért ennél többet érdemlünk.
-
knoz91
tag
"We are aware that some players are currently experiencing intermittent connectivity issues (Mainly Fatal Error 5). We are working diligently towards resolving these issues as soon as possible to make sure you can get back onto the streets of Palmont and Rockport once again.
We apologize for any inconvenience this may have caused and we’ll keep you updated with out progress."
Erre a válaszom. A tököm teli ezzel a szutyok bandával. Lehúzós, hanyag, nulla az elmúlt évi munkájuk...Amit az előző community javított, azt egy újjal lecserélték, és EGY NAGY NULLA. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
-
knoz91
tag
válasz
tgbzhnujm555 #15699 üzenetére
De még mindig semmi fix...Hozzáteszem matchmaking sincs, semmi. Kezd k**vára kilenni a tököm az EA-vel most már tényleg.
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15697 üzenetére
Iggggen, már kitapasztaltam. Szégyen hogy fél napja nem tudnak ennyit se fixelni...
De mit várunk, hiszen EA... -
knoz91
tag
válasz
tgbzhnujm555 #15693 üzenetére
Ha az 5ös hibakód van, akkor szimplán lődd vissza a rendszer dátumot két nappal és menni fog.
Eszem meg áll egyébként hogy egész nap nem találtak erre már egy fix-et ki...
-
knoz91
tag
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15675 üzenetére
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15672 üzenetére
Nálam ezt drag első helynél szokta mostanság játszani. Tudom szeretni Én is
-
knoz91
tag
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15659 üzenetére
Úgy legyen, Neked meg kellemes nyaralást Főnök!
-
knoz91
tag
válasz
callmeakos #15623 üzenetére
Szép!
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15611 üzenetére
Köszi
Élből szívrohamot kaptam
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15606 üzenetére
7.68 -> csatt a homlokodra, buta fiú
-
knoz91
tag
válasz
eLit-MiLan #15597 üzenetére
Milan....
vadászom! NAGYON!
Gratula!
-
knoz91
tag
válasz
Shokkolo #15575 üzenetére
Nézz jobban körbe, nem tudom mikor játszottál utoljára, én nekem ment az open beta is már, rá egy évre, és most. Jóval megváltozott időközbe a kezelőfelület is, illetve mindig dobálják ki az újabb autókat / IGC-s autók is forognak mindig (tehát hogy melyiket árulják in-game cash-ért, melyiket boost-ért.) Most a Supra sajnos csak boost-ért vásárolható, de egyébként van jó pár autó IGC-ért ami meg is éri a gyűjtés idejét garantáltan.
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15535 üzenetére
Még mindig nem hiszem el Én se hogy ennyire jó fej ma az EA... Valami csínyje van, lehet hogy az 50% ez után nem fog egykönnyen összejönni a 30-ra
-
knoz91
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15526 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Napelem
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged