- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
válasz tjb007 #12120 üzenetére
Ha mindenki elolvasná minden sort,senki nem írná alá
Viccet félretéve,engem az zavar nagyon,hogy a szerződés megkötése után rám is vonatkoznak az ÁSZF módosítások,nem csak azokra,akik most akarnak előfizetni egy bizonyos szolgáltatásra.Tehát ez ugyanaz,mint amit a kormány csinál,visszafelé is hatályos törvényeket hoz, a multik pedig visszamenőlegesen a már aláírt akkor érvényes ÁSZF-t módosítják egyoldalúan![ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Something_
őstag
-
Dave1984
őstag
válasz tjb007 #12116 üzenetére
Milyen jó lenne egyszer, ha mi előfizetők is írnánk egy ÁSZF-t és azt a multinak kéne betartania.
Gondolom ebben az esetben nagyon örülnének.
ÁSZF-t meg úgy módosítgatják,ahogy a szájuk íze szerint történik,a hülye előfizetője meg csak szívjon.
Addig érdekes,még alá nem írja a 2 év rabszolgaságot!
Szintén nem személyed ellen irányul csak már a t*köm kivan,hogy az állam,multik,mindenki lehúzza az embereket!2 irányból kapjuk az áldást!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
q13579
senior tag
válasz tjb007 #12100 üzenetére
Az a baj, hogy a mobilszolgáltatóknál, élükön a T-vel ezzel ellentétben a következő a formula:
Megszoksz, vagy megszívsz... És ez utóbbi jelen esetben nem zárja ki az előbbit.
Nincs lehetőséged megszökni, mert megsarcolnak... Ha legalább ezt a lehetőséget meghagynák, megint máshogy érezném magam, még lehet be is vállalnám. De ez UNFAIR!.
-
domerator
veterán
válasz tjb007 #12094 üzenetére
Ezek szerint igen?
Látod, akkor nem csodálkozom a hozzáállásodon.
Mindenféle személyeskedés nélkül mondom neked is és más szolgáltató multicégnél hasonló hozzáállást tanúsító emberkének: így könnyű és sajnos általánosan bevett mód lezárni egy számotokra kényelmetlen témát...
1. ráfogni az államra, bárki legyen is az... tudjátok, ha a multik minden visszásságát így el kellene fogadni, hogy az állam bácsi miatt van, akkor már régen vadállati viszonyok lennének, a multik azt csinálnának, amit nem szégyellnének.
2. Ahogyan azt kollégád tette egy másik kérdésemre, sértődötten visszahúzódni a kérdés elől... (mondjuk ez nemcsak multira jellemző, hanem "jó" magyar szokás is) csakhogy ez nem megoldás, hanem struccpolitika és hamis felsőbbrendűség.
Nem kell elterelgetni az olyan postok tartalmát állam bácsi felé, amik világosan leírják, hogy xy dologban hibás, nem ügyfélbarát, stb. a cég... tudomásul kell venni és tenni az ügyfél megelégedéséért.
Még 1x mondom: semmi személyeskedés, nemcsak te vagy ilyen, jó sok hozzád talpig hasonló szolgáltató van, nem feltétlenül a telekom iparban.
Az más kérdés, hogy mit gondolunk rólatok ilyen hozzáállás után.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
sifarr
senior tag
válasz tjb007 #12080 üzenetére
Ezeken simán lehet változtatni, indulni kell a frekvencia árverésen és belépni negyediknek a piacra.
Én örülnék neki.
Csak a jelenlegi és várható gazdasági helyzetben tisztán piaci pályázó szinte kizárt.
Az MVM-Posta és mondjuk a Digi hármasa indulhatna. Örülnék is, ha nyerne.De már hallom előre:
1) Hogy ezzel csak a fogyasztók jártak rosszul, mert a 3Grácia (T-T-V) így nem kaphatta meg a frekiket. Pedig ők ezeken még több-jobb-olcsóbb szolgáltatást nyújtottak volna.2) Sérült a verseny, a szabad piac, mert az új szolgáltatónak - mondjuk kétszeres - hívásvégződtetési díjat állapított meg az NMHH (lánykori nevén HIF). Hogy biztos azért, mert az állami tulajdonosokat támogatja. Arról pedig a Voda is hallgatna, hogy sokáig ők is magasabb végződtetésit számlázhattak, mert ezzel segítette őket az állam a piacra jutásban - a verseny érdekében.
3) Különösen kiabálna a 3Grácia, ha az állam és az állami tulajok a saját előfizetéseiket átvinnék a saját cégükhöz. Pedig, ha egy tulajnak több cége van, akkor hasonló a szabad piacon sem ritka.
4.) Soroljam még?
Alapvetően piacpárti vagyok. De sokkal szigorúbb állami szabályozás mellett, mint ami nálunk jelenleg van. Főleg a piac olyan területein, ahol a korlátlanul nem bővíthető a kínálat (lásd freki és koncessziók) és ez torzítja a piaci viszonyokat.
Szóval a 4. szolgáltatónál is gyorsabban (talán jobban is) pezsdíthetné a versenyt egy kis állami szabályozásváltozás. -
Something_
őstag
válasz tjb007 #12056 üzenetére
Még egy kérdésem lenne.
Megrendelem a telefont, előfizetésre és ugye felhívnak, kérdezgetik a szokásos dolgokat. Ha azt megkérdezik, hogy saját részre lesz a telefon, arra mit válaszoljak? Mert végül is nem, mert apámnak lesz, csak béna ugye megrendelni.
Szóval ha bemondom, hogy másnak lesz, akkor azzal valami negatívumot érek el a hitelképességi vizsgálat során (egybe lesz kifizetve a kedvezményes ár, de 2 éves xs tarifahűség) vagy inkább mondjam, hogy saját részre lesz?
Az már más kérdés, hogyha megkérdezik, hogy minek 2 előfizetéses szám, arra nem tudom, hogy mit fogok makogniMég egy kérdés
MyT-Mobile-on keresztül rendelem, ilyenkor már tudnak rólam, azaz nem kell elküldenem az igazolványaim másolatait e-mailben a hazhozszallitas@telekom.hu címre?[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz tjb007 #12056 üzenetére
Az nem jó hír, mármint az utóbbi... Köszöntem a gyors választ!
Nincs is egyáltalán kilátásban, hogy a későbbiekben új modem vásárlásával a feltöltőkártyás ügyfelek esetében is meg lehessen rendelni valamelyik Net & Roll csomagot? Ha eddig töltöttem havonta 7-8000 Ft-tal, akkor abba a Net L helyett igazán beleférne a Roll M...
-
Nordik
őstag
válasz tjb007 #11953 üzenetére
Rendben.
Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy ugye ha valamikor vásároltam Dominosan készüléket vagy domino kártyát akkor arra a számra 1000ft kedvezménnyel vásárolhatok dominos készüléket, új hívószám nélkül.
Ez az opció működik olyan hívószámoknál is amikor a domino kártya csak önmagában lett vásárolva készülék nélkül? -
-
bozsozso
őstag
válasz tjb007 #11838 üzenetére
Konkrétan amikor a mobilok közt válogatok és van egy olyan választási lehetőség, hogy "részletek és vásárlás" erre kattintva teljesen el vannak csúszva a választási lehetőségek pl.:új havidíjas, meglévő havidíjas és az ezekhez tartozó jelölő pöttyök is. Így nem is lehet átlátni mit kell választani. Ez bármelyik készüléknél igaz.
De most nézem valami az internet explorerrel van, mert firefox alatt megy rendesen.
szerk.: de ha már itt tartunk meglévő előfizetés mellé már nem lehet úgy hogy valamelyik gonet csomagra írok alá? csak úgy ha MM csomagra?[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz tjb007 #11611 üzenetére
Így már nem is kérdés a kérdés, akkor marad a normál áras 18,75. A díjcsomagomban annyiért mehet minden irányba sms.
Nagyon köszönöm a segítséged!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz tjb007 #11607 üzenetére
Ahogy nézem nekem max. az SMS 200 érné meg, mert már alapból 18,75 a leendő díjcsomagomban egy sms bármely irányba.
Viszont a 200 sms bárhová küldhető, vagy csak T irányba?
Illetve nem publikus díjcsomagok mellé is lehet ilyen sms csomagokat kérni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
manchester85
veterán
válasz tjb007 #11402 üzenetére
Sejtettem, mondjuk érdekes, hogy "out of the box" egy esztétikailag nem tökéletes telefont kapok. Vagy még az is lehet, hogy amíg elmentem az ATM-hez, leejtette, vagy csinált vele valamit a csaj, mert amíg kp-t vettem ki, ő szépen felbontotta a telefonom.
Na mind1, annyira nem drámai a helyzet szerencsére, csak nem ezt várná az ember.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
St3ven
addikt
válasz tjb007 #11345 üzenetére
Oops, köszi.
Amúgy jól tudom, hogy itt Magyarországon úgy működik, hogy a megrendelő/vásárló személyes adatait hozzárendelik a feltöltőkártyás számokhoz is, szóval nem csak úgy a "levegőbe" adják ki a dominós SIM-eket?
Mert ha ez kint is így megy, akkor még azt is meg kellene oldanom valahogy, hogy lehetőleg a kezdetektől fogva az én nevemen legyen ez a SIM.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #11107 üzenetére
Nem tudom, hogy feltűnt-e nektek, de a mai naptól néhány készüléknél médiamánia xs-re is lehet külön hűséget vállalni és így olcsóbb is egy-két készülék, mint pl. Eco-val, ami tekintve, hogy a médiamánia XS-nek csak 2990 forint a havidíja elég korrekt szerintem...
(ill. h. néhány készüléket már médiamánia csomaggal is lehet részletre elvinni...
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/MediaMania.pdf
[ Szerkesztve ]
-
trohak
csendes tag
válasz tjb007 #11052 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát akkor abból nincs semmi, ha át is akarom váltani, és telefont is akarok venni igaz?
Meg úgy látom, még jól is járok, mert havonta 500ft-ot jóváírnak 1évig a forgalomból.
Hát ha most veszek telót, akkor 18hónapig simán megfelel, köszi hogy érthetően elmagyaráztad![ Szerkesztve ]
-
rezme
tag
válasz tjb007 #11031 üzenetére
akkor olcsóbban megúszom ha dobom a régi kártyámat, és veszek új számot? Ilyen sokat számít a T-nél a hűség?
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #10982 üzenetére
Amúgy ez tök gáz sztem, hogy nem kell munkáltatói igazolás a keresetről. Kezdek félni, mert közeleg a nap, hogy vegyek telefont részletre és megy a para, hogy kérnek e mobil előleget..
Régen amúgy egy 2 éves hűségszerződéshez kis túlzással még anyakönyvi kivonat is kellett Azt tudom, hogy közüzemi számlák kellettek.. Most meg szinte semmi.
-
Gergőke88
addikt
válasz tjb007 #10972 üzenetére
Belepek ugyebar a telefonszam+ jelszo parossal kivalasztom a keszuleket, utana pedig hogy meglevo elofizetes menupontot. Ekkor dobja azt ki hogy hiba tortent hivjam az ugyfelszolgalatot, vagy szemelyesen. Ma bemegyek megkerdetpzem, de online szeretnem megvennni a kedvezmeny miatt...
-
Kinga87
csendes tag
válasz tjb007 #10926 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ! Esetleg,ha holnap felhívom a házhoz szállítási csoportot egyeztetésre azzal lehetne gyorsítani a dolgon,h péntekig ideérjen? Csak azért vagyok így bezsongva,mert már 2 hónapja nincs telefonom és alig várom, hogy megérkezzen!Köszi és bocs a hülye kérdés miatt!
-
Mec
aktív tag
válasz tjb007 #10920 üzenetére
Tényleg, most nézem, német T-nél is novemberre írják a webshopban:
T-mobile.de[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
Something_
őstag
válasz tjb007 #10893 üzenetére
Passzív félévem az előző volt, mert nem tudtam felvenni tárgyat, mert nem indult.. szóval most aktív vagyok
Gondolom nagyobb értékű készülékeknél gyakoribb, de nem kiszámítható sem az, hogy kérnek-e, sem az, hogy mennyit.
Az a vicc, hogy azért akarok 90e ft-os telefont részletre venni, mert nem bírok vagy túl "leterhelő" lenne nagy összeget egybe kiadni. Ezért 30e még belefér és a havi 5e. De Hogy kezdőrészlet 30e plusz előleg 30e az már abszurd
Kérnek munkáltató/fizetési igazolást? Ha látják hogy 300e-re van bejelentve akkor csak nem kérnek előleget.
Hülye is vagyok, hogy ennyire ráizgultam az előlegre, mert ahogy kivettem a szavaitokból, teljes mértékben kiszámíthatatlan -
rizso
addikt
válasz tjb007 #10756 üzenetére
Termeszetesen irtunk adasbetelit, amiben rogzitettuk, hogy letoltes eseten visszavasarolja a keazuleket. Csak ha fogja magat es kimegy kulfoldre, akkor sokra nem megyek egy darab paporral. Ha nem sikerul megegyeznunk, akkor mindenkeppen feljelentes lesz belole.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz tjb007 #10747 üzenetére
Betelefonaltam ma, es imei alapjan megmondtak, hogy letiltottak a telefont. Sikerult elerni a sracot, azt allitja hogy van egy elmaradt egy szamlaval, de 20 napon belul rendezi. Na ez szamomra sovany vigasz, sot szerintem ki akar menni kulfoldre, es csak a lehetosegre var. Szerintetek mit kellene tennem? Illetve egy esetleges feljelentesnek mi lenne a folyamata?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
St3ven
addikt
válasz tjb007 #10559 üzenetére
Francba, akkor attól tartok, marad az, hogy viszonteladóknál, műszaki üzletekben levadászok valamit, de nyilván jó lett volna ezen spórolni, nem kell nekem független teló, úgyis T-Mobile-osként fogom használni, csakúgy, mint eddig...
Azért köszi.
Tegnap megnyomkodtam Saturnban, élőben is tetszik, meg jól is néz ki (még mindig), nem kicsit, csak hát elég borsos áron volt, nem is emlékszem, de bőven 30 felett.
Az meg már egy tűrhető minőségű androidos teló 2 éves hűségre, csakhogy az már van, most második (céges) telónak kellene valami elegáns, tartós, megbízható teló (sms, beszélgetés, kis net, naptár), még éppen elviselhető, max. 25-30e ráfordítással.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
pacman789
aktív tag
válasz tjb007 #10528 üzenetére
nekem is volt ilyen, bár nem telefonnal, hanem xboxos kormánnyal. náluk volt 3hete és semmi infó, hogy mikor készül el.
Fogyasztóvédelmet felhívtam ott is ezt mondták, hogy törekedni kell a 15napra, de 30nap után kérheted, hogy egy újat kapj, vagy vissza vásárolják annyiért amennyiért vetted. -
-
kezdő
senior tag
válasz tjb007 #10531 üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy mikor várható valami alsó-közép kategóriás teló, erre tessék!
Mondjuk a Dominos ár tényleg vicces, 59 990 Ft míg függetlenül Nokia garanciával 51 990 Ft.
A közeljövőben megjelenő készülékekről esetleg van valami publikus információ?
Valamint még az is érdekelne, ha Like díjcsomaggal szeretnék készüléket vásárolni akkor megoldható, hogy a T-Pontban csak a szerződést kötöm meg, a készüléket viszont online rendelem meg hozzá? (kedvezményesebb ár, valamint néha nagyobb szín/készlet választék miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM