-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
D4rkm4n #9957 üzenetére
számhordozás nem kerül pénzbe.
A leggyorsabb útja: bemész a telenorba, kifizeted a tartozásod, és megmondod, hogy húznád a számod a véresbe. Ők erre húzzák a szájukat. Ott helyben nem kapsz semmit, hiába látja a gépben a mukós, hogy minden ok, nem adhatja ki a papírt. (Itt már anyáztam magamban, amikor ideértünk, ugyanis rögtön tudatták, ha átcsúszik a processz a számlazárásba akár 1 nappal, akkor 1 teljes hónapot ki kell fizetnem.) Ha megjön a papír a telenortól, ész a választott szolg.hoz, beadod, szerződést kötsz. Itt csak akkor kell perkálnod, ha nem írsz alá hűséget. (Én inkább perkáltam a simért, de le nem kötöm magam senkihez.) Aztán várod a megjelölt nap, megjelölt óráját, simet cserélsz, és kész. -
-
sifar
csendes tag
válasz
D4rkm4n #4522 üzenetére
Hát a megadott (szegényes) információk alapján tényleg csak ötletelni lehet.
Ha kizárjuk a készülék hibáját, azaz szolgáltatói hibát feltételezünk, akkor is több lehetőség van.
1.) Csak a város egy helyén jelentkezik a hiba. Ebben az esetben én egy kölcsönkészülékkel is megpróbálnám reprodukálni a hibát.
2.) Ha város nagyobb (egész) területén fennáll a jelenség, akkor készülékhiba a valószínű. Különben tömeges panaszok mentek volna már a pannonhoz.
3.) A sim-kártyádat nem szereti az a cella.Én már elmentem volna Gödöllőn egy pannon boltba (biztos van, de nem tudom) és ott próbálkoztam volna a hibát tesztelni.
-
-
-
-
-
-
-
okib4100
aktív tag
válasz
D4rkm4n #3426 üzenetére
OFF ON.
Ha lowend pannonos kellene, kár h lemaradtál a tacskós Sam B130 akcióról, dec elején volt asszem. 5e volt mínusz 1e-ért eladtam a kártyát. A 4 ezres árához képest meglepően jó gép, az itteni B100 tesztben lehúzott dolgok majd mindegyikét kijavították, és a készenléti ideje brutális: dec 2-én töltöttem, most késő este ment le 1 rubrikára az akkujelző.
Az ócska műanyag burkolat mellett különösebb panaszom nincs rá, a maga kategóriájában.
OFF OFF -
-
-
válasz
D4rkm4n #3311 üzenetére
Amennyiben számlás számokról van szó, a Családi csomag miatt a két számnak egy néven szükséges lennie, tehát csak a két tulaj jelenlétében intézhető.
A kártyás már kicsit szabadabb, az ügyintéző jófejségén múlik, kéri-e, hogy a másik szám tulaja is jelen legyen. Persze, "kiváltható" a jelenlét, ha ismerjük a hat darab számból álló kártyaszintű jelszót. -
Landsmann
addikt
válasz
D4rkm4n #3277 üzenetére
Nem biztos. Én vagyok az élő tanú. MIóta van ez a csomag, havonta 1-2 alkalommal megeresztek 60 perces hívásokat, olyan 10-20 percesek meg még gyakrabban vannak. Míg ez nem volt, addig az állítás megállta a helyét.
Nekem megéri, még akkor is, amikor fizetős lesz. Míg nem lett ingyenes, addig is fizettem érte, de akkor is olcsóbban jöttem ki, ha a költséget és a havi bezsélt időt összevetettem.
-
Armando_19
őstag
válasz
D4rkm4n #3277 üzenetére
Igen, csak 0620-as szám hivása esetén ingyenes 5 perc után. Bár ez nekem elég jól jött. Nagyon sokszor szoktam 10-30 perceket beszélni bizonyos emberekkel, és legtöbbje Pannon-os, vagy megoldjuk úgy, hogy ha tudjuk sokat fogunk beszélni, valamelyik rokontól stb-től aki a helyszinen van, elkéri a 20-as számot. Ez álltal a telefonszámlám nagyjából 40%-al csökkent.
-
-
-
válasz
D4rkm4n #2676 üzenetére
Ez érdekes...
Az első üzenetet értem, mert aktiválás után küldünk egy üzenetet az egyenlegről, de h. egy SMS elküldését követően is tennénk?
Nem értem...
Esetleg regisztrálj a PannOnline oldalára, h. megtudd, milyen csomagban vagy. Sz.tem Pannon Praktikum.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest