- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
atoszmester #99048 üzenetére
android tv safe mode?
Settings / Device preferences / About / Restart
és így el kell tűnnie.
videó: [link] -
atoszmester
tag
Sziasztok!
Yettel TV-t nézem a hozzáadott TV Box-szal. Pár napja megjelent a TV bal alsó sarkában egy Biztonsági üzemmód felirat. Tudja esetleg valaki hogy mi ez és hogy lehet eltüntetni?
-
Hoffer
őstag
válasz
TomPack #99044 üzenetére
Erre próbálok rájönni, mert ha mindenki azt a visszajelzést adja, hogy hibátlan a szolgáltatás fizikai és esimmel is, akkor valahol máshol kell keresnem a gondot…
iPhone 14 pro max elsődleges yettel esim és egy másodlagos fizikai telekom amit használok, a beszéd közbeni probléma pedig csak carplay használata közben jelentkezik, amit több különböző típusú autóval is próbáltam… -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Hoffer #99041 üzenetére
Békéscsaba-Bp között mozgok napi szinten. iPhone 13 Pro, fizikai simmel, van 1-2 hely ahol van vak folt, de simán végig telefonálom az utat, megy a net is. Vannak helyek ahol régen végig 4G volt, fejlesztés folyik leváltott 2-3Gre, viszont mostmár újra van 4G van ahol már 5G is. Azt pedig nem gondolnám, hogy az esim okozna gondot.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Hoffer #99041 üzenetére
eSIM-et használok egy S23-ban, Budapest-Sopron között talán ha egyszer röccent a netrádió. Erre én nem mondanám, hogy siralmas...
Kelet-Magyarország egy részén persze lehet hogy más a helyzet, ott ugye sok helyütt a Telekom adja a "vidéki" netet, kisebb várások, települések területén pedig nincs 800 MHz-es lefedettség, ott el tudom képzelni, hogy ettől rosszabb a yeti. -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek, a céges flottánk yetteles, ebből 2 DB számunk eSIM, köztük az enyém is. Legújabb iPhonet használok, és carplay használata közben borzalmas a szolgáltatás, a hang késik és szaggat. Illetve a mobilinternet szolgáltatás kritikán aluli országos szinten. Elképzelhető, hogy a problémát az eSim okozza és ha fizikaira váltanèk minden megoldódna? Teszteltem az autót más fizikai sim-es készülékkel, azzal hibátlanul megy. Illetve nincs ennyi panasz a mobilnetre sem, hozzáteszem manapság a yettel siralmas..
Találkozott már valaki a problémával, van e megoldás? -
-
TomPack
őstag
Én éppen most szemezgetek az egyik Yetteles flottával, ahol van adatmegosztó SIM! A korlátlan adatcsomaghoz nincs, de pl az 50Gb-os csomaghoz van. Legalábbis ezt írják ha jól értem. Ránézne valaki, hogy mit értelmezek félre?
(Kedvező üzleti flotta) -
zsero
aktív tag
Sziasztok, Prime Max+ csomag vásárlásán gondolkodom, de csak ha meg tudnám osztani az adatot legalább 2 készülék között. A weblap alapján ehhez nem adnak "Adatmegosztó SIM"-et már. Van valami megoldás esetleg eSIM-mel vagy az adatmegosztónak létezik utódja?
-
4Grider
nagyúr
Telekomos előfizetéssel panaszkodott nekem az egyik ügyfelem, hogy az irodájában és otthon elég vacak a hangminőség. De pl. ha kint van a Balatonon a csónakjában, akkor sokkal jobb. Először a 2G-re gyanakodtam, aztán mikor kikapcsoltam neki a VoWiFi-t, ott örömködött, hogy megjavult a hangminőség...
Szóval én sem várom tőle a minőséget, elsősorban a lefedettség miatt lenne rá szükség. -
Gloob
addikt
válasz
4Grider #99022 üzenetére
Így igaz. Mondjuk ettől nem lesz olcsóbb a kenyér, meg a tej. Nekem annyira nem hiányzik, mindenhol volt akkora térerőm, hogy telefonálni lehetett, sőt ahol a T, és a Voda meghalt, ott a Yettel simán ment, még a mobilnet is jobb volt, mint a holtgyenge wifi, de sokaknak jól jönne biztosan.
-
Gloob
addikt
Furcsa dolog történt az éjszaka. Teniszt néztem, sokáig fent voltam. Úgy 1 óra környékén megjelent egy "fura" jel az állapotsávon a Volte jel helyén. Nem volt az más, mint a Vowifi jele, egy kis telefonkagyló, bent egy kis wifi jellel. Hogy biztos legyek benne, kikapcsoltam a wifi hívás lehetőségét, a jel eltűnt, visszajött a Volte jel. Visszakapcsolva a wifi hívást, viszont mar nem jelent meg a Vowifi jele, és azóta sem láttam többet. Ez most így vajon mi volt?
-
-
vendingo
veterán
válasz
Viktor0610 #99016 üzenetére
Xiaomim van. Poco X3 nfc
*#*#86583#*#*
Mondjuk a mostani telefonon eddig se hiányzott ez a funkció, ezért nem is foglalkoztam a dologgal. -
-
vendingo
veterán
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #99011 üzenetére
a Pixeleken megy-e a Yettel VoLTE a 6-os szériától felfele
-
válasz
vendingo #99007 üzenetére
Csak a VoLTE miatt tényleg felesleges bemenned.
Pont most zajlik a VoLTE-tiltás törlése az összes előfizetésről. Amiatt szintén hiába mennél, hogy kiderítsd, a Pixeleken megy-e a Yettel VoLTE. Ezt a kollégák valószínűleg nem fogják tudni. A topikjában, esetleg a VoLTE/VoWIFI-topikban nézz körbe, kérdezz rá, ott több eséllyel kapsz releváns választ. -
4Grider
nagyúr
válasz
vendingo #99007 üzenetére
Az ciki, ha VoLTE képes androidos telefonban nincs IMS regisztráció menüpont.
Egyébként tök feleslegesen mész be, itt a fórumon több a szaktudás, mint az átlag ügyfélszolgálatosnál. Vannak persze közöttük jobbak is, de a többségük értékesítésre képzett ember, műszakilag eléggé... -
Jockero
csendes tag
válasz
Bferibörs #98990 üzenetére
Teljesen jogos, az már kiderült, hogy otthoni 5G-s csomaghoz nincs adatmegosztó. De viszont ha flottában a fullos mobilnetes korlátlan csomagot választom, ott már van. Csak akkor ahhoz ugye meg kell egy 5G router itthonra, fixre. Viszont mobilon és ipad-en is tudom használni ugyanazt a netet.
-
-
vendingo
veterán
Köszönöm a válaszokat. Hívás közben H+.
Menüben a sim állapotánál mobilhanghálózat állapota 4G.
Ilyenkor mi van? -
-
4Grider
nagyúr
válasz
vendingo #99000 üzenetére
Miért rakna? A 4G jelzés végig kint van, ha nem vagy wifin. Az a lényeg, hogy hívás közben is maradjon a 4G jelzés, ne váltson el róla.
De sokkal egyszerűbb megnézni az android beállításokon belül a telefon névjegyén belül az állapotinformációt/státuszt, azon belül a sim kártya állapotát és azon belül az IMS regisztráció állapotát. Ha az registered, akkor a VoLTE él.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest