Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landsmann

addikt

Szerintem lehet felhasználni a kedvezményt készülék vásárlásra is, mert éppen ma hívtak a Telenortól és mint hűséges előfizetőnek felajánlották a kedvezményes készülék vásárlást, vagy 2 évig havi +20 perc beszélgetést hálón belül. Egyelőre nem éltem a lehetőséggel, mert telefont nem akarok cserélni, a +20 perc meg inkább csak mézesmdzag. Ugyanis valóban mindegy lenne, ha először ez a 20 perc, utána a tarifacsomagba foglalt percek telnének, vagy először a tarifapercek, aztán a 20 percek. DE mivel hálón kívülre is telefonál az ember, így már mindjárt nem olyan jó üzlet. Ugyanis ha felhasználja a tarifában lévő perceket, hiába van ott a +20 perc, egy hgálón kívüli hívást már számláznak. Viszont fordítva először ez a hálón belüli 20 perc telne le, akkor a tarifapercek később fogynának el. próbálta bizonygatni a hölgy, hogy mindegy. Mondom, hza csak hálón belül csicseregnék, akkor mindegy lenne, de mivel hálón kívülre is szoktam, így már nem mindegy. Ja, valóban!- volt a válasz. :) Vagy én világosítottam fel, vagy tudta, csak azt gondolta, én nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák