- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clapaucius
tag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, 4 különböző emberrel beszéltem, mire egy végül elárulta, hogy 1999-es tartozásról van szó.
Bent is voltam a helyi (Dabas) Telenor üzletben, ott tudtam meg, hogy feketelistán vagyok.
Kértem a csajt, hogy mindenképp adjon nekem egy számot, vagy egy levél címet...vagy bármit...amin rendezni tudom ezt a dolgot.
Nemigazán akart segíteni, mondta, hogy mindenképp levelet írjak.Tegnap írtam is egy jó hosszú levelet, adatokkal alátámasztva. Még várok egy kicsit, aztán ha semmi, irány Törökbálint, vezetőség. Ha ott sem segítenek ebben az abszurd helyzetben, akkor jöhet a panaszleveles megoldás és ha akkor sincs semmi változás, akkor még tovább kell menni....
Nem hagyom annyiban, nem fognak hülyének nézni!Plusz nekem elég rossz érzés elhunyt édesapámról beszélni már napok óta mindenféle ismeretlen emberrel......
....
Új hozzászólás Aktív témák
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia