- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prodidzsáj
tag
válasz
Viktor0610 #89441 üzenetére
Köszi! Akkor ma beszaladok a helyi yettelbe.
-
törölt tag
Na, mióta szűnik a 3G, érdekes dolgok történnek itt... Bár lehet, h más az oka?
1. Hívok vkit, süket csönd, már megint, mint oly sokszor, h csak hosszú mp-ek után kezd el csöngeni. De a csúcs tegnapelőtt: süket csönd megint, már épp indult a zujjam kinyomni, újrahívni, mikor derültégből beleszólt a zillető, rámhozva a frásztÉs kideült, h nála már 5-6-ot csengett addigra. És ez többször is előfordult. De a következő hívásban meg már azonnal kicsöngött, szóval teljesen kiszámíthatatlan most, h azonnal csöng, csönd után csöng, v végig csönd...
2. SMS a yetitől, h cserélhetem a telót, mert 2g-s lesz ezentúl, de dehogy cserélem, ez még 15évesen is telefon: A samut ui leejtettem, úh a régi kicsi nokiával járok, amíg megjön az új display, meg egy új teló. Így 3 részben érkezik meg az sms. DE most nem akárhogy: délelőtt az első rész, délben a 2., és délután a 3.
-
PBA
aktív tag
válasz
Bl.Gyo. #89435 üzenetére
Nincs Yettel kártyád, hát nem tökmindegy, hogy mit írna ki ha benne lenne?
Komolyan nem értem, akik ezen rugóznak. Úgy meg végképp, hogy nem is a Yettel a szolgáltatójuk. Felőlem akár lehet Pityipalkó vagy PannonGSM is a név a displayen, amíg korrekten működik a szolgáltatás.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
SpongyaBob #89443 üzenetére
A kedvezményeket nem mutatja az app.
-
pdr755
aktív tag
válasz
SpongyaBob #89443 üzenetére
Nekem is flotta csomagom van (nem ez ami neked) és nekem is többet ír ott az internetre mint amennyit tényleg fizetek érte.
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
A Mai napon megtörtént a szàmhordozàs. Gyorsan be is léptem az appba és van benne egy egyszerinek feltüntett ugyan, de megùjuló Flotta Mobilnet Pro néven, 9252 Ft értékű szolgàltatàs:
Ezzel kell foglalkoznom vagy ez ilyen flottàs dolog ami nem érint?
A tarifacsomagom, BUMM flotta (5016 Ft/hó) -
válasz
Prodidzsáj #89439 üzenetére
Persze.
Vidd be egy üzletbe a SIM-et plusz a személyid és a kollégák segíteni fognak. -
Prodidzsáj
tag
Sziasztok!
Kiment a fejemből az adategyeztetés a tertalék feltöltő kártyámmal kapcsolatban. Ma megszűnt.Vissza tudom még hozni? És a rajta lévő pénzt bebuktam?
Köszi ha valaki tudja a választ. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Mostmár Yettel myTv appot hasznáunk appletv-n. Kb 6 éve van meg az előfizetés, vannak kisebb hibái, bug stb. Tegnap kérte a frissítést, azóta egyáltalán nem működik. Csatornára (bármelyikre), csupán annyit ír ki, hogy Kedves Ügyfelünk! Statikusan marad a szöveg, 10-20-30 percig.
Már letöröltem, visszatelepítettem, de semmi…
Használja még valaki, esetleg problémával is találkozott?Köszönöm
-
zzola
titán
https://www.yettel.hu/aszf-valtozasok
Ezen a lapon miért nem lehet belépni SMS-sel?
Dde gagyi az egész... -
Fecó88
tag
válasz
surgery #89414 üzenetére
Szia annak nyoma van a száládon hogy te el utaltad de a készüléket meg nem kaptad meg mért nem mész be egy yettel üzletbe személyesen hogy vagy a telo vagy a pénz adják vissza. Lehet hogy közben már van fejlemény az ügyben meg nem tudom közben vettél e máshol telot ha nem én biztos személyesen próbálnám meg. Én megmondom az igazat hogy még a telefon számlám sem fizetem szívesen bank kártyával ha tehetem inkább ujságosnál szoktam csak ha nincs időm akkor szoktam kártyával.
-
eisento
addikt
Sziasztok!
Van egy ceges kartyam (meg telenoros) ugy hozta a sors, hogy mostanaban mennem kell hetente legalabb egyszer pozsonyba, es azt vettem eszre, hogy nem tudnak engem hivni ki se cseng olyan mintha ki lennek kapcsolva, en viszont tudok hivni barkit gond nelkul netem is van. Es mikor visszaerek magyarorszagra teljesen meghulyul a telefon is akkor mar tudnak hivni de nem hallom oket es random csinal egy restartot, viszont ha csak itthon hasznalom semmi gond nincs se ujraindulas semmi... egy realme gt masterem van 12-es droiddal (gyari szoft) Mit csinaljak csereltessem ki a kartyat egy uj yettelesre? Ja es miota yetteles lett a telenor jon sms, hogy sok sikertelen probalkozasom volt felcsatlakozassal ezert elkuldik a beallitasokat. Jon 2 beallitas, egy a net masik pedig az mms asszem....
Elso korben kartyacsere?
-
Landsmann
addikt
Nekem a kétkártyás Redmi 6-ban az egyiknél Yettel a másiknál Telenor a kijelzés a Network Cell Info szerint.
Mondjuk a telefonban át tudom írni, így maga a telefon Yettelt ír. Az más kérdés, hogy ami app a SIM-hez tud nyúlni, az annál a kártyánál továbbra is Telenort ír. Nem emlékszek melyik SIM a régebbi, mert a Yetteles az azt hiszem még az eredeti, (kb 5 éves) a másik már lett cserélve, de hogy 5 éven belül vagy azon kívül, azt nem tudom, de szerintem kevesebb mint 5 éve.
-
tomp
félisten
válasz
Bl.Gyo. #89425 üzenetére
Nem frissült a SIM kártyád!
Az ügyfélszolgálat tudja frissíteni ha kéred. Vagy ha van egy másik telefon otthon akkor megpróbálhatod átrakni abba.
Nekem utóbbi megoldás sikert hozott. A másik telefonban(ami kb fél éve nem volt Telenor hálózaton) frissült a kártya és visszarakva már Yettel köszöntött. -
Bl.Gyo.
őstag
hali.
mi lehet az oka hogy a telefonom még mindíg Telenor HU-t ír ki?
-
andrás47
senior tag
válasz
Viktor0610 #89419 üzenetére
Köszönöm válaszod.
-
kekedi
senior tag
válasz
Viktor0610 #89421 üzenetére
Akkor az alacsony dijcsomagom az oka...
Mert a készülékek ugyan annyiba kerülnek mint nem belépve.
Igen, egyedül az előleg nélküli készülék vásárlást lehetne felhozni. Bár nem mint ha sok üzletbe ezt ne lehetne megtenni (oké oda kell munkáltatói)
-
-
-
kekedi
senior tag
Yettel be belépve van olyan menü pont hogy akció meglevő elifőfizetőknek. Csak én nem látom a különbséget, vagy tényleg még mindig hülyének néz minket a szolgáltató több évtized után is?
Semmi, de semmi kedvezményt nem találtam soha, se most se a telenornál. -
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Pont hasonló a kérdésem, tegnap lett aktiválva egy ilyen szám, küldtek egy sms-t hogy holnap éjfélig használhatok korlátlanul internetet. Mást nem írtak hogy meddig érvényes a kártya, mert ez sincs feltöltve, 1-2 hónap múlva lesz használva rendesen, lehet tudni így feltöltés nélkül meddig él" a kártya ? Köszönöm
-
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Ha Yettel üzletben feltöltőkártyás csomagban vennék készüléket, akkor kérhetem, hogy a kapott SIM kártyát ne aktiválják be, pláne ne kelljen mindjárt helyben feltölteni? Jobban szeretem ezeket utólag magam intézni...
Bolti készlettel kapcsolatban hol adnak információt?Előre is köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz
surgery #89410 üzenetére
Mondjuk ettől még fordulhatsz a fogyasztóvédelemhez, max. megbüntetik őket (te abból egy fillért sem látsz) és ők is bevezetik azt, ami a Telekomnál van (előfizetés nélkül csak személyes ügyfélszolgálaton adnak el eszközöket, már ha éppen van az adott ügyfélszolgálaton).
-
surgery
senior tag
válasz
#08176384 #89407 üzenetére
Igazából még nem jött vissza de ma felhívtam az ügyfélszolgálatot és megfenyegettem őket hogy fogyasztó védelem lesz a vége. Tényleg vicc hogy ezt így megtehetik. Hitel vizsgálat mi? Közel 500 ezret fizettem ki a kártyámmal egy olyan szolgáltatásra telefonnal ahol nincs hűség idő.
-
surgery
senior tag
Nagy csalódás nekem a Yettel semmivel sem különb mint amikor Telenor volt. Pénteken rendeltem egy Iphon 13 pro max ot kártyás előfizetéssel. Soha nem voltam se telenoros sem Yette les. Természetesen kifizetettem bankkártyával. Egy óra múlva jött az üzenet hogy lemondtam a megrendelést. Ügyfélszolgálat természetesen azt mondta írjak. Ma pedig kaptam egy üzenetet. Komolyan vicc az egész milyen hitelbírálat kártyás csomagba rendeltem a telefont hűség nélkül.
. Egy biztos többet biztos hogy szóba nem állok velük!!
-
törölt tag
Kedves Yettel megint kavart valamit. Délelőtt óta megint kezdődik, hogy hívnak és csak jön az SMS, hogy nem értek el. Elsősorban 5G-vel lefedett helyeken. Telefonon semmi nem változott, újra is lett indítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest