- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Pár hozzászólással korábban írt csalás ma reggel velem is megtörtént: Kaptam sms-t játékra való feliratkozásról, ami heti díjazású (Fortumo piactér, Playwing Charge díj, PlayItAll előfizetés). Megnézve a Telenor alkalmazást, valóban levonták az összeget, holott nem töltöttem le semmit, nem iratkoztam fel sehova. Tudnátok segíteni, hogy mi a megoldás? Hol tudom lemondani, hogyan tudom visszakapni a jogtalanul levont összeget? Légyszi dobjatok egy privátot, ha sikerrel jártatok. Előre is köszönöm.
Levi -
törölt tag
válasz
Diák66 #79996 üzenetére
Mint írtam is otthoni Internetre valós alternatíva a hipernet home l csomagjuk, ahol megfelelő hozza a kapacitás (nem b20 only), sokkal jobb, mint a Telekom féle natolt, akár korlátlan internet. A Telenoros router nem natolt kapcsolattal akár hetekig megy újraindítás nélkül, a Telekomost jellemzően napi kétszer illik újraindítani. Egyedül amiben jobb a Telekom, hogy támogatja a ip6ot, de jelenleg ennek semmi előnye nincs igazán.
-
Diák66
őstag
válasz
#08176384 #79995 üzenetére
Lehet, hogy itt-ott veszít, de ahol meg nincs normális vezetékes net, ott sorban állnak át rá a normális sebesség miatt. Roamingban a Vodát szeretik, de ugye az most a járvány miatt nem annyira jövedelmező. A ZTE-t elég drága lenne kukázni egy felvásárlás után egyből, ezt te sem gondolhatod komolyan. Az állam pedig közel sem biztos, hogy érdekelt lenne a "rendbetételben". Nekik is csak a pénz számít, nem az emberek jóléte. Max lenne egy-két kiemelten közérdekű projekt, amibe belerángatnák. Bár abba ugye a többit is bele erőltetnék, mert hát ne csak a sajátjuk szenvedjen miatta.
-
törölt tag
válasz
#75114240 #79986 üzenetére
Hiszed Te egyedül. Napi szintén veszíti a cég az előfizetőket. A roaming szolgáltatás bizonytalan sok helyen, prepaid tarifái elavultak és drágák, kevés adat, de legalább jó drágán, nincs nagy adatcsomag lehetőség, stb. 5G maximum demo egy év alatt. A Telenor saját tornyán a Telekom indított először 5G szolgáltatást pl. Siófokon is. Jobb lenne ha megvenné az állam és rendbe lenne rakva a hálózat és lenne pénz kiszórni a ZTE ipari hulladékot is. Egyetlen jó dolog a cégben a mytv (Apple tv) és a hipernet home nem NATolt internet csomagok.
-
azbest
félisten
válasz
Ebből a cikkből pedig az derül ki, hogy mivel az antena hungária 25%-os tulajdonrészt birtokol a telenorban.... és a telenorból kiszervezett mobilos infrastruktúrát birtokló CETIN Hungary-ben is, így az államnak igazából "csak" a CETIN-ből kellene még 26% részesedést szereznie, hogy átvegye annak irányítását és akkor a kábeles digi + CETIN-es infrastruktúra máris országos lefedettség és a többi nagyhoz haszonló 3in1 szolgáltatást ad. A telenortól meg bérelhetnek frekvenciát.
Úgy a telenor megmarad 75% PPF, plusz bevétele lehet az infrastruktúra 26% üzletrész eladásából és még bérleti díjat is szedhet rá a CETIN-től, mert a telenoré a használati jog. Az 5G fejlesztéseket már nem maga a telenor, hanem az infrastruktúrás CETIN csinálja. Amibe miért ne örülnének, ha beszállna az
állam4ig. Nem kell költeni drága beruházásra, hanem csak dől a lé. De még akár el sem kell adni részt, a CETINnek megéri áttolni az 5G fejlesztés költséget a 4ig-re, cserébe hogy odaengedik a mobil infrastruktúrára. Különben mi értelme lett volna az egész kiszervezősdinek, ha nem akarnak a telenoron kívül mással is szerződni.A befektetési alapok szeretik a gyorsan jövő pénzt és arcvesztés sincsen. Cserében esetleg buknak egy kis részt a mobil piacból, de mivel nem kell félni, hogy diszkont versenytárs lenne, akár árat is lehet emelni.
-
TeeJay
félisten
válasz
Akkor max a DIGI helyett azt fogják legközelebb kicsinálni hiszen egyedüli mobil only szolgáltató lesz míg a T a V és a 4ig mindent tud majd kínálni. Így meg hogy a DIGI 4ig kézbe kerül egyből fogja nyerni a frekvenciákat és lesz 4G meg 5G mobilnet bőven.
Végén kivéreztetik a Telenort és megveszik olcsóbban mint amibe most kerülne -
törölt tag
Nagyon remélem, hogy EZT a cikket elolvasva mindenkinek világossá válik, hogy a PPF nem a távközlési érdekeltségei eladásán dolgozik, hanem sokkal inkább a megerősítésén, így a Magyar Állam Telenor teljes felvásárlásával kapcsolatos mindenféle találgatások hülyeségek és alaptalanok!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
4Grider #79984 üzenetére
Aha, akkor csak nem ússza meg bemenni megint helyi ügyfélszolgálatra barátomnak az elektronikus jelszavát megváltoztatni (nem emlékszik mit adott meg anno), mivel azt ma ügyfélszolgálat személyes felkeresésekor nem tette meg viszont nem is tudtak neki segíteni, 1220-on meg azt se tudták miről beszél.
Nem egyszerű a történt, de legalább reméltem, hogy email-ben megfogalmazva a problémáját értő kezek közé kerülne.
Pénteken rendeltünk számítógépen mytelenor fiókba belépbe egy telefont, ahol Hyper M Talk spec tarifát (12 hónapon keresztül 10% kedvezmény) lehetett kiválasztani díjcsomagnak. Kosárba rakást követően a rendelés következő képernyőjén viszont nem látszott a 12 hónap 10% kedvezmény, ezért felhívtam 1220-at és rákérdeztem mi újság ilyenkor: annyit mondott az ügyfélszolgálatos, hogy ezt a kedvezményes díjcsomagot csak bizonyos előfizetések esetén kínálja a rendszer és, ha a rendelés folyamán máshol nem változtatunk rajta, akkor hiába nem írja az oldal a 12 havi 10%-os kedvezményt a végén érvényesülni fog az előfizetésre.
MyTelenor fiókban viszont kedvezményeket nem tüntetik fel ill. elektronikus előfizetői szerződést sem lehet megtekinteni...érdekes ez is megérne egy misét...emiatt személyesen bement ma helyi Telenor ügyfélszolgálatra megérdeklődni, hogy valóban él-e a kedvezmény, de ott online rendeléssel kapcsolatban semmit nem tudtak barátomnak mondani semmit (és persze hiába mondtam változtassa meg a jelszavát, amire nem emlékszik eszébe sem jutott - pedig ott is meg kellett volna adnia, de végül más úton azonosították be).
1220-on pedig nem látták se hírét se hamvát a 12 hó 10% kedvezménynek feltüntetve a Hyper M Talk csomagjánál.
-
4Grider
nagyúr
Külön erre e-mail cím nincs. Ma már az e-mail cím megadása is ritka, helyette ott vannak az elektronikus űrlapok, ahol a kiválasztott ügy alapján előszelekció történik.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Telenornak van panaszkezeléssel foglalkozó email címe?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Pécsi gyerek #79980 üzenetére
T-re értettem. Az összes általam kezelt Domino számnál jelzi az app a tiltást...
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
kovacsmi_74 #79978 üzenetére
Rosszul feltételezed
-
Halászbá
kezdő
válasz
Pécsi gyerek #79976 üzenetére
Szolgáltatás ez.
Egy korrekt rendszerben viszont nem azt kellene kérned hogy ne kapj ilyen sms-t, hanem ha ilyen pénz költési igényeid vannak, akkor neked kellene kérni a szolgáltatódat, hogy engedélyezze ezeknek az sms-ek nek a fogadását, küldését, mert te szívesen fizeted.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
kovacsmi_74 #79975 üzenetére
Az nem szolgáltatás hogy kaphatsz ilyen sms-eket🤣🤣🤣 lol én feladtam igazatok van.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Pécsi gyerek #79973 üzenetére
Magyarul a tiltásra van külön szolgáltatás, az nem volt aktív nálad. Nélküle alapból megkapod ezeket az sms-eket.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #79973 üzenetére
Azt írtad, hogy nem kell aktívnak lenni...
De bárki vissza tudja olvasni, nem koptatom feleslegesen az ujjam. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #79969 üzenetére
Ma éjfélkor jár le, mondta is az ügyfélszolgálatos.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #79966 üzenetére
A fogadott emelt díjas sms tiltásnak kell aktívnak lennie. Ez nálad pont NEM volt aktív, ezért tudtál ilyen sms-t fogadni.
-
bopeti98
őstag
Bocsánat, lehet, hogy figyelmetlen voltam, de akkor most pontosan mely szolgáltatásnak kell aktívnak lennie, hogy biztosan ne kapjak emelt díjas SMS-t?
-
pdr755
aktív tag
válasz
viktorhu #79958 üzenetére
Pont ezért amikor a telenoron volt mobilnetes simkártyám (huawei akárhány mobil routerrel) akkor alapból le volt tiltva a 2- 3- roaming zóna, nekem mondjuk az kellett h Szerbiához közel ne kezdjen el roamingolni az övéken. Amikor átérek Szerbiába, úgyis van ottani telenoros feltölthető simkártyám pont arra, h ott is legyen internet. Remélem bevezetik a nyugat balkáni országok az eredeti tervek szerint 2021 júliustól a belső roamingot, és akkor a szerb kártya jó lesz Boszniára, Macedóniára, Koszovóra is.
NB. amióta a pandémia tart nem léptem át a magyar határt de ami késik az nem múllik. -
viktorhu
veterán
válasz
Somatom #79942 üzenetére
Ez tényleg durva lehet, még azt sem fogod vezetés közben észrevenni, hogy mire csatlakozott, mert alapból is roamingoltál, és nem is kell hozzá átlépni a határt, elég csak közel lenni. Pl. amit lentebb írtál, elég, ha közel vagy a svájci határhoz, és átugorhat az ottani hálózatra, mert alapból sem honos hálózaton vagy, nem fogja mondjuk a francia hálózatot előnyben részesíteni a svájcival szemben, ha épp annak erősebb a jele.
Nekem nem ilyen utazós a munkám, mint Neked, de én is aggódtam már ilyenen. Pl. Eszéktől ha mész dél felé az autópályán, akkor az nagyon hosszan a bosnyák határ mellett halad, ott inkább ki is szoktam kapcsolni a mobilnetet, hogy nehogy virtuálisan átmenjen a telefonom Boszniába, miközben én mondjuk vígan a spotifyt hallgatom
.
-
azbest
félisten
válasz
4Grider #79955 üzenetére
Lehet csűrni csavarni, de a szolgáltató jutalékot kap érte. Azért is, ha csalással, más nevében feliratkoztatnak embereket valakik. Neki a szolgáltatóval van szerződése és valami ismeretlen cégnek egyszer csak elkezdenek pénzt levonogatni tőle. Jó helyen panaszkodott.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Pécsi gyerek #79952 üzenetére
Mindezt úgy, hogy a Telenornak egyetlen sara az ügyben, hogy neked szolgáltat. Ez ui. bármelyik másik szolgáltatónál pont ugyanígy megtörténhetett volna veled (kivéve Digi, mert náluk nincs emelt díjas sms fogadás).
-
Somatom
veterán
válasz
Pécsi gyerek #79952 üzenetére
Olvassák a topikot és beijedtek.
-
Pécsi gyerek
addikt
Kellemesen csalódtam a Telenorban
Egyedileg elbírálták az ügyem,a következő havi számlából jóváírják az 599 ft-ot.Én meg tiltottam mindent, jó tanuló pénz volt
Köszönöm Telenor
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #79950 üzenetére
Bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- Premier előzetesen a The Sinking City Remastered
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest