- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
Viktor89 #4821 üzenetére
"Ugye nem kell érte fizetni"
Ez igen itt a megfelelő hely és alkalom a kérdésre.
Mielőtt megrendelsz valamit a minimum,hogy megkérdezd akinél ezt teszed...ha pedig nem kérdezed akkor meg gondolom mindegy,hogy van-e ára.
Szerintem ezt minél hamarabb tisztázd a szolgáltatóval nehogy meglepi legyen a vége. -
Viktor89
aktív tag
válasz
Viktor89 #4820 üzenetére
Na most hívott fel egy nő a pannontól és azt mondta,h majd ő megrendeli nekem ezt a szzámlarészletezést,de vmi adatvédelmi nyilatkozatot kellett elfogadnom és azt mondta,h az amit én rendeltem meg az csak arra jó,h e-mailben is elküldik a számlát,de nem részletesen és azt mondta,h a számlainformáció menüpont alatt tudom majd megnézni részletesen,nem a forgalmi adatok menüpont alatt. Én vmi mást rendeltem meg? Ugye nem kell érte fizetni,mert azt elfelejtettem megkérdezni
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor89 #4798 üzenetére
Az SMS-ek is ot vannak. Sőt, még aroaming során fogadott SMS-ek is. Mint ahogy az adatforgalom adatai is látszanak.
Szerintem egyből láthatónak kellene lennie. Ezt nem tudom pontosan, mert mikor én regisztráltam a Pannonline-on, akkor még csak a lezárt számlák voltak megtekinthetők, a kiszámlázatlan hívások nem. MIkor ezt bevezették, akkor egyből láthatóvá váltak. E-mailre napokat kell várnod mire választ kapsz, ráadásul nem is biztos, hogy kielégítőt. -
adomok
tag
válasz
Viktor89 #4789 üzenetére
Azt a reggeli beszélgetést én is hallottam. Nem volt egészen korrekt mert az almát a körtével hasonlította össze. A kifejezetten mobil netre vett kártyáját akarta párhuzamba állítani a voice prakkerével. A voice prakkeren az előbb említett start van alapból aktiválva ami nem alkalmas normál netre illetve alkalmas csak a gatyádat is kifizeted. Természetesen a pannonnál is van kifejezetten prepaid net megoldás. Ha azt használta volna akkor nem szalad bele egy ilyen dologba. Ettől még a negatív egyenlegbe kerülés nem szép dolog a szolgáltató részéről, de hamarosan meg lesz oldva.
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor89 #4762 üzenetére
Bizony, bizony, akkor ezért nincs ott neked semmi. Egy pár napot mindenképpen várnod kell, mert ha jól emlékszek szerződéskötés után pár nappal lesz egy számlazárás. Annak az adatai elméletileg 72 óra után leszenek láthatóak, az újak pedig a zárástól számított 24 óra múlva jelennek meg. Igen, ott lesz minden:
A kisatírozott részen a hívott telefonszáma lenne. Az adatok az esemény után néhány órával, van amikor már fél órával utána fent van.
-
Szólista
senior tag
válasz
Viktor89 #4750 üzenetére
Samsung Corby Elvileg feketében és hátlapok közül ami az alapcsomagban van.Szerintem azt csak személyesen tudod megnézni,hogy milyen hátlapok vannak.
-
Szólista
senior tag
válasz
Viktor89 #4744 üzenetére
bucsuzz el
A 3.-ik bekezdésben le van irva: " A kedvezmény további feltétele, hogy a leadott mobilkészülék az IMEI-száma alapján azonosítható legyen, valamint a készüléket leadó előfizető a készülék tulajdonjogáról nyilatkozzon."megelöztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest