- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Somatom #62193 üzenetére
"Nem értem, hogy egy netes kártyánál miért gáz, ha bebukod a számot. Úgysem használod semmire."
Elbeszélünk egymás mellett, nekem hang alapú előfizetésem van, amihez mobilnetet is használok. Ezt írtam már korábban is, talán többször is már, hogy hangalapú előfizetésről van szó.
"Ebbe nem számoltam bele a Maraton díját és azt a trükköt, hogy felezzük a társkártyás net költségeit."
A maraton díját nyugodtan számold bele, mert egy évre 3500 Ft 4 giga, lesz kb havi 300, szóval lehet vele számolni nyugodtan, azért nem borítja fel a dolgokat. Társkártya lehetőségről sem beszélnék, tekintettel arra, hogy az egyetlen egy szem hang alapú előfizetéshez vásárolható opcióról beszélek még mindig, társkártyám nincs és az általam vázolt felálláshoz képben sincs, hogy kellene.
"Ha havi öt alkalomnál többször van szükség a korlátlanságra, akkor már a flottás jobban megéri."
Egyébként nem, mert a flottás net havidíját folyamatosan fizeted, tehát ha - mint ahogy írtam - egy évben néhány alkalommal van szükségem korlátlan netre, akkor feleslegesen fizetek ki egy évnyi havidíjat a flottás netért. Tehát az én példámmal élve sokkal inkább a flottás net kb. 40-60k-ja áll szemben 8-10k-val éves szinten (évi maraton költség és néhány, mondjuk 6-7 nap korlátlan opciója, amikor kell).
Akinek egy évben folyamatosan kell a korlátlan net, az szerintem valamilyen szempontból különös életet él, tehát mondjuk kamionsofőr (mint úgy tudom te), állandóan úton lévő ember, vagy a lakóhelyén nem elérhető normális net és annak a kiváltására kell a mobilnet. Én egyik körbe sem tartozok (és általában szerintem nagy tömegével az emberek inkább nem), ezért szerintem az általam vázolt verzió nagyobb tömeget fed le, mint a 2 kártyán is korlátlan nettel mobilozó ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest