Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malor

    aktív tag

    válasz darvinya #54293 üzenetére

    Bocsánat, hogy beleszólok, de ha jól olvasom, akkor van egy "jogerős" döntés az ügyben. Ha minden igaz talán tegnap vetted kézhez. Tehát kell hozzá egy kis idő, hogy minden hatása érezhető/látható legyen.

    Nekem tavaly volt egy NMHH-s ügyem. Volt a honlapon nyilvános információ hónapokig, ami nem fedte a valóságot. Mármint, a Telenor más feltételeket szabott "nem nyilvánosan". Olyannyira, hogy még szerződéskötéskor is tévedésbe ejtetett és tévedésbe is tartott. NMHH döntött, igazam volt, kaptam vissza pénzt és a Telenor meg is változtatta később, nem azonnal, hanem később a honlapján a sok téves információt, mert több oldalon keresztül ment az ellentétes kommunikáció a belső szabályzattal szembe. Mytv-s HBO GO-s, Hipernet Home-os sztori volt egyébként Miután megvolt a döntés nem rugóztam már rajta, hogy mit "reklámoz" a cég. El kell tudni engedni.

    Engem is rosszul érintett, mert okozott egy kis kavarodást az életemben, mert egyik szolgáltató lemond, Telenorral szerződés, Telenorral vita, majd NMHH-nak mindent elküldeni, harmadik szolgáltatóval szerződést kötni nem túl jó buli kb. 1 hónap alatt. Lett volna jobb dolgom, de felbosszantottak, mert nagyon sértőnek találtam én is hogyan veszik a bátorságot, hogy ennyire szemébe hazudjanak az embernek írásban és szóban egyaránt.

    Túlvagyok rajta és azóta is Telenoros vagyok mobil fronton, a tv és az otthoni net meg Telekomos. Lehetne az is Telenoros, de nem jött össze tavaly.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák