Hirdetés
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
válasz
Bagoly01 #241 üzenetére
Üdv!
Nem tölt a telefon semennyit, pedig kiírja hogy gyorstöltés.
Amerikában volt vásárolva amerikai töltővel. Itthon nem volt baja amég más töltővel volt használvaViszont vásárolva lett egy átalakító, hogy az eredeti töltőjét lehessen használni az itthoni aljzatban.
Pár napig probléma nélkül ment gyorstöltéssel, viszont most már nem. Más telefon töltőjével sem tölt, hiába jelzi a töltést
Illetve 1-2 napja volt egy szoftverfrissítés, de az csak biztonsági update volt. Az nem okozhat ekkora galibát, nem?A konnektor aljzat átalakítónak sem kéne ezt okoznia, de akkor mégis mi lehet a probléma?
-
Bagoly01
senior tag
Van olyan akiknek behalt az ujjlenyomat olvasó?
Ha igen, mi okozta a hibát? -
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Utóbbi időben elég kaka lett az akksi. Szerintetek egy csere megioldja a problémát vagy szoftveresen butítottak?
-
Just_Reboot
addikt
Üdv! Más is járt már úgy hogy nem akar frissülni a telefon? Jelenleg Miui 12.5.20 Global Stabil van rajta.
-
keke69
őstag
Visszatalálós
-
kbyte1024
veterán
Üdvözlöm a mélyen tisztelt tagokat. Kérdésem lenne ha lehet elfogultság nélkül. Nézegetem ezt meg a 12x-et. Valóban nagyon merül ez a 11pro?
-
Értesítési előzményeket vissza lehet nézni a telefonon?
-
trec12
addikt
Köszi, tisztában vagyok nagyjából a 4G és VoLTE lényegével. De ha kikapcsolom a VoLTE-t nincs 4G hívás azaz nincsen VoLTE hívás sem és a VoLTE ikon is eltűnik. Konkrtétan híváskor levált 3G-re, H-ra vagy H+-ra ahogy tetszik. Ha nincsen elérhető 3G hálózat sem akkor szerintem HD hanghívás sem lesz.
-
frenk1
aktív tag
4g lesz ha kikapcsolod van 4g, volt 4 g gyorsabb kapcsolatot garantál, és csak 4 g képest telónál működik. Olass utána!
előnyei:
A VoLTE hívás közben a mobilinternet ugyan úgy elérhető, tovább megy a navigáció, a videófeltöltés, vagy jönnek a Messenger üzenetek.
A VoLTE segítségével kb. 2-3x rövidebb a telefon kicsöngés előtti várakozási ideje a hagyományos GSM híváshoz viszonyítva.
A VoLTE hálózatnak köszönhetően az akkumulátor is kevésbé merül hívás közben, mint a régi GSM hálózaton.Jobb minőségű hanggal van lehetőség telefonálni, köszönhetően a VoLTE-nak, van ahol emiatt HD Hangnak is hívják a szolgáltatók. -
trec12
addikt
A VoLTE megy a szolgáltatókkal gond nélkül? Konkrétan a Yettel érdekelne.
-
RBJ
addikt
Érdemes még ilyen telefont venni? Ár érték arányban most Best nek nézem.
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok!Xiaomi 11t készülékem van 128 GB ROM-mal. A porblémám az, hogy ha hívok valakit, és fel nem veszi, addig a búgó hang ami jelzi, hogy a másik félnél csörög nagyon halk. Hiána húzom fel a hangerőt maxra. Ugyanez akkor is fennáll, hogy beszélgetek valakivel, és közben hívnak, a hívó fél jelzését nem lehet hallani, mert annióyira halk a jelzés. Másik problémám az, hogy ha hívás közben nem teszem teljesen a fülemhez a telót, akkor az érzékelő lekpacsolja a kijelzőt, és a fülemtől elvéve nem villan fel a kijelző. Hogy lehet kiküszöbölni ezeket a problémát?
-
frenk1
aktív tag
xiaomi11t tulajdonos vagyok Hogyan lehet beállítani hogy nem fogadott hívást a zárt képernyőn értesítő led fény formájában jelezze?Próbáltam néhány letöltött programot led értesítésre vonatkozóan, de nem működik. Ötlet?App? Az válaszoljon akinek működik az általa használt programmal. Előre is köszönöm!
-
dilajoska1
őstag
válasz
karburátor #214 üzenetére
👍👍
-
Bzs77
tag
válasz
karburátor #214 üzenetére
Szia. Bocs.
-
karburátor
tag
válasz
dilajoska1 #213 üzenetére
köszi
-
dilajoska1
őstag
Fém!!!
-
jeni
félisten
válasz
dilajoska1 #211 üzenetére
Szia! Fa.
Akkor melyik is?
Pontosabban nem tudná valaki leírni?
-
dilajoska1
őstag
válasz
karburátor #209 üzenetére
Szia. Fém!
-
Bzs77
tag
válasz
karburátor #209 üzenetére
Szia! Műanyag.
-
karburátor
tag
Sziasztok! A 11T és a 11T Pro fém keretes vagy műanyag?
Köszi, Roli. -
Jim12
tag
Üdv.! Napokban vettem egy 11T de az email üzenetek nem akarnak megérkezni csak pár óra késéssel. Megpróbáltam minden energiacsökkentő opciót kikapcsolni de ez továbbra sem működik. Kb. 3-4 éve használtam utoljára Xiaomi készüléket , és ott szinten ezzel küszködtem. Ez a miui rendszer tényleg ennyire hulladék , hogy nem sikerült megoldani ezt problémát évek alatt sem. Estleg valakinek van ötlete? Így használhatatlan számomra a készülék , megy vissza a feladóbak.
-
tgb
senior tag
Üdv!android 12 kijött már a 11T pro-ra?
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Az alap 11 t-nek van fóruma? Nem találok gugliban. -
Aryon87
félisten
Semmi rossz. Az bo fel eve volt. Csak ugy rendeltem online, hogy beneztem a dolgokat s a vegen az lett volna hogy a masik telommal egyszerre ment volna 2 draga elofizetes, ami nem fert volna bele a kiadasba, igy kenytelen voltam elallni a vasarlastol s visszavittem. Most pedig A52s utan jott a sima 11T, de valahol azt erzem, a Pro kellett volna a Gcam miatt, de sajnos joval magasabb az elofizetoi reszlete a simahoz kepest, es most mas fontosabb dolgok is vannak.
-
Aryon87
félisten
Heyho. Visszatertem egy sima 11T-vel. Korabban a Pro volt. Remelem ez tobb ideig marad
-
Weeman1
veterán
Sziasztok
Beszereztem egy ilyen készüléket,
remélem nem bánom meg. -
válasz
MiZo1990 #195 üzenetére
Kepernyőidő számít bem az hany naponta töltöd.Ha bekapcsolom a telefont és lerakom egy asztalra akkor 1 hetig is elvan töltés nélkül. Egyáltalán nem túlzás a napi 2 töltés.En reggel levettem a töltőről és munkahelyen délután mar újra fel kellett raknom mert 20% alá esett teljesen átlagos felhasználás mellett.
Gondolj bele 2 ev mulva mi lett volna?Naponta 3-4x is tölteni kell majd -
válasz
MiZo1990 #193 üzenetére
Én is átlagos felhasználo vagyok és 4g-s mobilnetezes mellett a 4 óra kijelzőidőt bírt.Persze ha csak wifin netezel akkor az 5 akár még a 6 óra is kijöhet. Másfél napot bír akkor te max naponta 2 órát használhatod a kijelzőjét. Meg mi az hogy másfél nap?Reggel 7-kor leveszed a töltőről és másnap este 7-ig birja?Az csak abban az esetben lehetseges ha közben van max 2,5-3 óras kijelzőidőd és wifin neteztél csak.
-
MiZo1990
aktív tag
Belepofázok már én, mert más nem teszi.
1 hónapja használom a Pro-t és nem kell naponta kétszer tölteni. Átlagos használat mellett másfél napot bír és valóban elképesztő gyorsan feltölt.
Kameráról nem tudok érdemben nyilatkozni, mert nem igazán használom, de jó képeket csinál. -
Minden masban jó a teló szerintem. Csak az aksi teljesítménye nagyon gyenge. Nekem 5-100-ra 13 perc alatt feltöltött, de mit érsz vele ha naponta 2x minimum töltőre kell rakni és mondjuk nem vagy konnektorközelben? Fénykepezője az én laikus szememnek jó de én ritkán fotózok nagyon. Azért egy mate 10 pro-nál jobb minden tekintetben az aksit leszámítva.
-
sonye
senior tag
válasz
beyruth82 #190 üzenetére
Köszönöm válaszod.
Pedig meglepően nagy akkut raktak bele.
Hát fotóban meg videóban úgy vagyok, hogy FF gépeim vannak, így tudom, hogy a világ legdrágább telefonja se tud olyan képet csinálni.
De akkro te a Mate 10 után érzed, hogy mi a gondom.Azt annó nagyon jól megcsinálták, de a szoftverét szépen leölték.
Ezért sem tudom merre.
A Xiaomi rendszere tetszik, mert hasonló a huaweihez.
Ez a gyors töltés tetszene, de nem akarok megint szívni ha másban meg nem jött össze ez a telefon. -
Ha az aksi teljesítmény fontos akkor ne a 11T Pro-t vedd mert az ebben gyenge sajnos.Én 2 évig használtam mate 10 pro-t és 8-10 órás kijelzőidőket hozott nálam.A 11T Pro ennek a felét tudja maximum. 3 hónapig használtam.Én váltottam 11T-re.Sokkal jobb az aksija, fenyképezője ugyan az csak lassabban tölt és papíron gyengébb a processzora de bőven elég mindenre es nem melegszik mint a 11T Pro. A tesztekben a kamera középszerűnek van ertékelve legtöbb helyen.Szerintem viszont szép képeket, videókat csinál nappali fényben legalábbis de én ritkán fotózok teljesen laikus vagyok. Ha a fotózás nagyon számít akkor más márkákat is érdemes lenne megnézned.Aksi szempontjából viszont ez rossz vetel, semmiképp ne vedd meg ha ez az egyik legfontosabb kriteriumod Inkább 11T vagy másik márka akkor már
-
sonye
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei Mate 10pro 4 éves telefonom és keresem az utódját.
A 11T pro nekem szinte ugyanazt hozná papíron, sőt többet is.
De milyen valójában? Megéri az árát? Mit tapasztaltatok, használat közben?
Nekem a hosszú akku üzemidő és egy jó fotós/videós tudás a legfontosabb. Napi szinten face, messenger, egy kis net és állandó kapcsolat az okosórámmal.
Nagyon régóta nézelődök, ne pl a Xiaomi 12-es nagyon drága. A pixel 6 pro hivatalosan nincs is és még drága is.
A Realme Gt 2 pro nekem eleinte nagyon tetszett, de a xioami rendszer sokkal jobban bejön.
Előre is köszönöm segítő szavaitokat! -
SLAndrás
csendes tag
Sziasztok!Pár napja van 11T-m.Az a gondom,hogyha hazajövök, akkor nem kapcsolódik automatikusan a wifire...marad mobilneten.
Másnak ezt csinálja?? -
Icetee
aktív tag
Korábban volt gondolom az akkuidővel, most a MIUI 13-al megoldódott minden. Nagyon jól muzsikál hála a jó égnek
/Mi 11T/
-
-
zoli8814
aktív tag
Sziasztok! Sikeresen összetörtem a Oneplus 8t készülékemet, és egy 11t pro 5g - t néztem helyette, elég jó árban. Olyan kérdésem lenne, hogy miként alakul az üzemidő, frissítések, van-e már android 12,és milyen típushibák vannak a telefonnál? Nem volt még Xiaomi készülékem.
-
Azota mar ketszer csinaltam gyari beallítast és ugyan az.Nem ragadt itt be semmi.5g-n csak mobilnetes netezés mellett biztos nem lehet 5-6 órad ezt kizartnak tartom.Wifivel nekem is jó most is 37%-nál jarok es 5 óra 19 perces kijelzőidőm van.Ez 7 óra felé is kúszhat lemerülésig. Mindegy remenykedek a frissítesben mast nem tudok tenni
-
szkutyi
addikt
-
Nekem mobilnetes netezes mellett mar most is alig 4 óra kijelzőidőt produkal a telefon.3 hete van meg kb és ugye ez javulni biztos nem fog csak romlani.Sötét mód, korlatozas csak 4g-re( pedig ahol élek dolgozok ott elerhető az 5g), képernyőzárás utan mobilnet automatikusan lekapcsolodik, mégis csak ennyit bír.Ok 13 perc alatt tölt fel nekem 5-100-ra de naponta 2x legalabb töltenem kell.Mi lesz 1 vagy 2 év múlva.4-5x kell majd tölteni egy nap?Nem tudok mindig konnektorközelben lenni.Szerintem a sima 11T jobb vétel minden tekintetben.
-
Penge_4
veterán
"Ismétlem: nincs 20 perc a teljes ciklus, és ez fájdalommentessé teszi a töltésmizériát, amire nálam másfél naponta volt szükség."
1-2 év múlva lenne jó erre visszatérni, hogy aki aktívan használja majd, annak milyen az akkuidő. Mert állítólag a grafén miatt akár 800 töltési ciklus esetén is csak 10%-ot romlik. Én leginkább ennek a gyakorlati tapasztalatára lennék majd kíváncsi.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Tegnap vettem egy 11 T-t, nem találtam rá topikot. A BT füles nagyon halk, még Poco X3 pro után is. Maximumon alig éri el annak az kétharmadát hangerőben. Lehet erre megoldás vagy ez van? Romolás nélkül. -
Icetee
aktív tag
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég tettem szert egy ilyen készülékre. Azt vettem észre, hogy az akku használatnál az android rendszer használja a legtöbbet, ami szerintem nem oké. Valami dolgoztatja a háttérben. Tudtok esetleg valami olyan alkalmazást, amivel ezt ki lehet szűrni? Mert nem állítanám vissza gyárira, 1 hete költöztem bele .. -
P4lom5
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg linkelni 360 fokos, jó minőségű tokot? Végigtúrtam a netet, de sehol sem találok.
Eddig mindig flip tokjaim voltak, de ez a telefon annyira szép, hogy nem szeretném eldugni. 😁
-
saxoolondon2
csendes tag
Sziasztok, valahol lehet kapni 67W-os gyári töltőt?ami gyárilag eu konnektoros nem ilyen átalakítgatós verzió. Alin nincs. 11T-ről van szó.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Telefonom: 11T pro.
Kérdésem az lenne hogy hogy lehetne kihajtani a gigabitet hálózatot ?
5ghz wifin is vicces az adatátviteli sebesség a gyári appon, de másik appal is próbáltam már:(.(másik gyengébb teloval 70-90mb/S volt, ezzel 5-10.)
Smb hálózat
Köszi előre is -
haiduo82
aktív tag
válasz
tarbela777 #111 üzenetére
Szia, elnézést kérek, kicsit megcsúsztam az adatokkal, de itt vannak, amennyiben még relevánsak
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #154 üzenetére
Bocs, most néztem hogy nem válaszoltam. Nekem az csak akkor kapcsol ki ha teljesen sötét van. Bár nem használom, mert az óra úgy is mutat mindent. Én már csak azt kapcsolom be ha megérintem a kijelzőt 10 másodpercig legyen AOD.
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
Nincs valakinek képernyővédője a telefonhoz? sima fólia vagy üvegfólia...?
vagy valami beszerzési forrást tudtok adni ami nektek bevált és nem 2-3 hónapos szállítás? -
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #151 üzenetére
Feltettem a gyári appot, de dényleg nem nézi hol van éppen az ember, be kell állítani a várost manuálisan. Viszont régen nem lehetett törölni, mert a rendszer része volt és parancssorból kellet kikapcsolni, mert soha nem használtam. Kihagytam 1-2 évet a Xiaomi vonalon és pozitívan tapasztaltam most, hogy simán törölhető. Amúgy összehasonlítottam és a Xiaomi appja jelenleg Baján 3 fokot téved, viszont az Időkép pontos. Ez azért lehet, mert a Xiaomi appja nemzetközi adatbázisból dolgozik, viszont az Időkép kifejezettem magyar, ezért pontosabb.
-
osonte
őstag
válasz
saxoolondon2 #149 üzenetére
Én azonnal töröltem, mivel szerencsére nem rendszeralkalmazás és feltettem az Időképet, ami pontosabb és van benne helymeghatározás. Sajnos a gyári sosem annyira pontos mint az Időkép. Ez igaz a többi márkára is, de pl.: a Samsungnál rendszeralkalmazás az időjárás app és simán nem lehet törölni.
-
saxoolondon2
csendes tag
Üdv, a 11T -ben tényleg nincs helymeghatározás alapú időjárás jelzés???
-
ghiottone
nagyúr
Én holnap küldöm vissza az amazonnak a 8T-t és nem tudom mit hozzak ki a Telekomtól. A 11T Pro-on, az S21 pluson és az iphone 13 pron agyalok. A 11t Pro a kijelzője miatt jönne be, de tartok az sd888-tól. Az S21 határeset a pwm miatt, de ott az exynos is melegszik. iPhone még nem volt, de Pixel 6 után kipróbálnám.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Agyalok hogy lehet lecserélem a OnePlus 8T-t egy 11 T Pro-ra. Nem valami aktív a forum. Most annyira jó ez a teló vagy annyira nem veszik hogy nem nagyon van tapasztalat -
ben04
csendes tag
Sziasztok! Milyen üvegfóliát érdemes rá venni? 😀
-
snecizero
senior tag
Ezt a telefont a gyors töltésért érdemes venni. Màsmiatt van félárban más.
-
torok6
aktív tag
Valaki tapasztalt már olyant hogy ha fehér a képernyő akkor kicsit elváltozik a szín? Pl valamikor ilyen kissé sárgás, majd fehér lehet is észlelni hogy változik. Alacsony fényerőn nem változik
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Kérnek egy kis infót. Kollégám vett egy 11 T Pro-t és mondta hogy a wifi érdekes dolgokat művel nála. Otthon ha wifin lóg a teló akkor semmi gond. Viszont ha elmegy valamerre majd megint mondjuk haza megy akkor nem csatlakozik neki vissza automatán. Mindig manuálisan kell csatlakoznia a wifire. Más is járt már így esetleg
Választ előre is köszönöm
-
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Azért majd próbálom máshol is tesztelni ezt a jelenséget, hátha csak itthon jelentkezik - bár a tünetek alapján nem hinném hogy nálam van a probléma, de ki tudja.
-
Aryon87
félisten
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
Ejj, hat hogy mondhatsz ilyet a vilag legnagyobb birk.. akarom mondani rajongotaboranak markajarol? Ami csak ugy tucsog neha a cuccban, annyira istenitik
-
-
OberMotz
aktív tag
Azért a Xiaomi mindig ad valamit: most vettem észre hogy a 2.4GHz-es wifi és a bluetooth komolyan bezavar egymásnak, ami abban nyilvánul meg, hogy a wifi "sebessége" olyan 800 kilobit körül "tetőzik", illetve a válaszidők is rettentő gyatrák. Hajamat téptem, azt hittem hogy az itthoni mesh wifi bugzik, de aztán beugrott egy kósza emlék hogy mintha olvastam volna Xiaomi viszonylatban wifi-bt interferenciáról. Ahogy lekapcsoltam a telón a bluetootht (ami egyébként az órám/autó miatt mindig kell nagyjából), egyből elmúltak a gondok. Itthon általában 5GHz-en használom, úgyhogy nem emiatt leszek öngyilkos, de azért elég gáz hogy ez a dzsunkatelefonokra jellemző probléma ezen a telefonon jelen van
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Bathorypeter #99 üzenetére
Nem tudom elhinni, de tegnap nem tapasztaltam az AA nyűgöt, ami miatt eddig már többször is ajvékoltam: volt az autómban is egy szoftverfrissítés, illetve a telefonon is frissült az AA és most több hívás után is "visszatalált" a média audió az autó hangrendszerére. Fogom még tesztelni, biztos hibás frissítésre futottam
-
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Na most úgy látom hogy jó már régóta 9% van
-
torok6
aktív tag
válasz
Viktor0610 #125 üzenetére
Csináltam most egy gyári vissza állítást
-
-
-
jarlax
tag
Én most váltottam vissza Samsungról (S20, S21) erre, két év kitérő után. Valamiért nem tudtam megszokni a Samsung rendszerét 2 év alatt se. Előtte is MIUI-s telefonjaim voltam, nekem ez a rendszer jobban bejön, pedig elég sokat használom naponta a telót (céges, privát dolgok), de ez teljesen szubjektív. Sokan szidják a MIUI-t, én meg a Samsung rendszerét. Amúgy nekem a fényképei is jobbnak tünnek az előző 2 Samsungnál (csak a főkamerát használom), de ez nem annyira releváns számomra, van rendes fényképezőm is. Viszont sajnos az órám (Galaxy active 2) nem csatlakozik minidg magától a telefonhoz, ez kicsit zavaró, de lehet vele élni (vagy csak én vagyok béna) Az aksi idő nekem mindkét Samsungnál elégtelen volt, rá kellett töltenem mindegyiknél, ez simán kibírja az egész napot, és nem csak a képernyő idő számít, nagyon sokat telefonálok (napi 2-4 óra), és valahogy azt a Samuk nem bírták annyira. Összességében bárki bármit mond, nekem ez a készülék jobban bejön mint a Samsung alap modellek. Az Ultra meg aránytalanul drága ehez képest, szerintem. De kinek a pap.....
-
torok6
aktív tag
Légyszíves nézzétek meg ti is hogy 10% alatt nálatok is gyorsan merül a teló
-
torok6
aktív tag
Sziasztok valaki már tapasztalt olyan dolgot hogy a aksi 10% után kb 3mp alatt merül 1%ot? Magyarul 10% alatt hamar lemerül az aksi
-
-
Takuun
aktív tag
Sziasztok, itt mire gondolt a költő?
"Ráadásul nyakunkon 2022 és a hardveres generációváltás"3. éve nyúzok egy Redmi Note 5 Pro-t és lassan cserélném. A 10T/10TPro már kizökkentett a lelki békémből és már majdnem megvettem, de a gyártó olyan gyorsan dobálja a piacra a termékeit, hogy úgy döntöttem még várok kicsit. Anno a Note 5 Pro és a 9T/9TPro nagyot ütött, ezek tényleg jó telefonok voltak. A mostaniakban mindig van egy DE.
-
torok6
aktív tag
válasz
énvagyokaz^^ #112 üzenetére
Nekem 120hz megy mindig több mint 8óra kijelző időt produkál nekem
-
énvagyokaz^^
tag
Akksiba kinek mit hoz? 60 és 120 Hz között mekkora különbség van SOT-ot nézve?
-
Cry0
őstag
Samsungról váltott már valaki erre a készülékre? Mi a véleménye a rendszerről ?
-
haiduo82
aktív tag
válasz
tarbela777 #101 üzenetére
Szia, még sohasem néztem meg konkréten. Ami biztos, hogy elég sokat használom naponta (több óra FB, Messenger, internet, fényképezés, fotószerkesztés elsősorban). Reggel feltöltöm 100%-ra és este hétre kb 50% körül van az akku az említett használattal és mobilnettel, mert melóban nem elég jó a wifi. De majd megnézem pontosan is, hogy maga a telefon mit mutat.
-
Speedy007
őstag
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
ez érdekes elnézést kérek akkor. Csak a végleges teljesítmény lesz akkor a kérdés mert a Mi 10T Pro 48XXmha érték va rá nyomtatva az akksira ha jól emlészem akkor itt mennyi lehet hogy ténylegesen ketté van osztva?Meg mennyire jó lesz az akksi csere márha atelefon megéri..Mikor két darabban jön mert a merevítés középen egy idő után meg adhatja magát
-
-
válasz
hakos1987 #100 üzenetére
Én írtam mert az van benne.2x2500mah, ketté van osztva a telep, de ez pont jó nem pedig rossz.Ezert bírja sokáig az élettartama.Teljesen egyetértek veled amúgy.Hatalmas királyság ez a töltés.Nem kell éjszaka rajta hagyni töltőn mert reggel felrakod, fogat mosol és már veheted is le egész napra elegendő energiával.Elég csak 5-7 percre felrakni töltőre, és egesz napra elég lesz.
-
Aryon87
félisten
Tudja valaki hogy kell ezt az idióta kocka Messenger chatet rendelete állítani? Azt tudom hogy az új miui óta ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Idén is van a Xiaomi-nak ár/érték bajnok csúcsmobilja. Nem ez az.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest