- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Semmi rossz. Az bo fel eve volt. Csak ugy rendeltem online, hogy beneztem a dolgokat s a vegen az lett volna hogy a masik telommal egyszerre ment volna 2 draga elofizetes, ami nem fert volna bele a kiadasba, igy kenytelen voltam elallni a vasarlastol s visszavittem. Most pedig A52s utan jott a sima 11T, de valahol azt erzem, a Pro kellett volna a Gcam miatt, de sajnos joval magasabb az elofizetoi reszlete a simahoz kepest, es most mas fontosabb dolgok is vannak.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Az alap 11 t-nek van fóruma? Nem találok gugliban.Ps4, Xiaomi 11T
-
tgb
senior tag
Üdv!android 12 kijött már a 11T pro-ra?
az irányár nem félarat jelent!
-
Jim12
tag
Üdv.! Napokban vettem egy 11T de az email üzenetek nem akarnak megérkezni csak pár óra késéssel. Megpróbáltam minden energiacsökkentő opciót kikapcsolni de ez továbbra sem működik. Kb. 3-4 éve használtam utoljára Xiaomi készüléket , és ott szinten ezzel küszködtem. Ez a miui rendszer tényleg ennyire hulladék , hogy nem sikerült megoldani ezt problémát évek alatt sem. Estleg valakinek van ötlete? Így használhatatlan számomra a készülék , megy vissza a feladóbak.
-
karburátor
tag
Sziasztok! A 11T és a 11T Pro fém keretes vagy műanyag?
Köszi, Roli. -
Bzs77
tag
válasz karburátor #209 üzenetére
Szia! Műanyag.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
dilajoska1
őstag
válasz karburátor #209 üzenetére
Szia. Fém!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
jeni
félisten
válasz dilajoska1 #211 üzenetére
Szia! Fa.
Akkor melyik is?
Pontosabban nem tudná valaki leírni?
-
dilajoska1
őstag
Fém!!!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
karburátor
tag
válasz dilajoska1 #213 üzenetére
köszi
-
Bzs77
tag
válasz karburátor #214 üzenetére
Szia. Bocs.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
dilajoska1
őstag
válasz karburátor #214 üzenetére
👍👍
-
frenk1
aktív tag
xiaomi11t tulajdonos vagyok Hogyan lehet beállítani hogy nem fogadott hívást a zárt képernyőn értesítő led fény formájában jelezze?Próbáltam néhány letöltött programot led értesítésre vonatkozóan, de nem működik. Ötlet?App? Az válaszoljon akinek működik az általa használt programmal. Előre is köszönöm!
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok!Xiaomi 11t készülékem van 128 GB ROM-mal. A porblémám az, hogy ha hívok valakit, és fel nem veszi, addig a búgó hang ami jelzi, hogy a másik félnél csörög nagyon halk. Hiána húzom fel a hangerőt maxra. Ugyanez akkor is fennáll, hogy beszélgetek valakivel, és közben hívnak, a hívó fél jelzését nem lehet hallani, mert annióyira halk a jelzés. Másik problémám az, hogy ha hívás közben nem teszem teljesen a fülemhez a telót, akkor az érzékelő lekpacsolja a kijelzőt, és a fülemtől elvéve nem villan fel a kijelző. Hogy lehet kiküszöbölni ezeket a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Érdemes még ilyen telefont venni? Ár érték arányban most Best nek nézem.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
trec12
addikt
A VoLTE megy a szolgáltatókkal gond nélkül? Konkrétan a Yettel érdekelne.
-
frenk1
aktív tag
4g lesz ha kikapcsolod van 4g, volt 4 g gyorsabb kapcsolatot garantál, és csak 4 g képest telónál működik. Olass utána!
előnyei:
A VoLTE hívás közben a mobilinternet ugyan úgy elérhető, tovább megy a navigáció, a videófeltöltés, vagy jönnek a Messenger üzenetek.
A VoLTE segítségével kb. 2-3x rövidebb a telefon kicsöngés előtti várakozási ideje a hagyományos GSM híváshoz viszonyítva.
A VoLTE hálózatnak köszönhetően az akkumulátor is kevésbé merül hívás közben, mint a régi GSM hálózaton.Jobb minőségű hanggal van lehetőség telefonálni, köszönhetően a VoLTE-nak, van ahol emiatt HD Hangnak is hívják a szolgáltatók. -
trec12
addikt
Köszi, tisztában vagyok nagyjából a 4G és VoLTE lényegével. De ha kikapcsolom a VoLTE-t nincs 4G hívás azaz nincsen VoLTE hívás sem és a VoLTE ikon is eltűnik. Konkrtétan híváskor levált 3G-re, H-ra vagy H+-ra ahogy tetszik. Ha nincsen elérhető 3G hálózat sem akkor szerintem HD hanghívás sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Értesítési előzményeket vissza lehet nézni a telefonon?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kbyte1024
veterán
Üdvözlöm a mélyen tisztelt tagokat. Kérdésem lenne ha lehet elfogultság nélkül. Nézegetem ezt meg a 12x-et. Valóban nagyon merül ez a 11pro?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
keke69
őstag
Visszatalálós
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Just_Reboot
addikt
Üdv! Más is járt már úgy hogy nem akar frissülni a telefon? Jelenleg Miui 12.5.20 Global Stabil van rajta.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Utóbbi időben elég kaka lett az akksi. Szerintetek egy csere megioldja a problémát vagy szoftveresen butítottak?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Bagoly01
senior tag
Van olyan akiknek behalt az ujjlenyomat olvasó?
Ha igen, mi okozta a hibát? -
zolka95
őstag
válasz Bagoly01 #241 üzenetére
Üdv!
Nem tölt a telefon semennyit, pedig kiírja hogy gyorstöltés.
Amerikában volt vásárolva amerikai töltővel. Itthon nem volt baja amég más töltővel volt használvaViszont vásárolva lett egy átalakító, hogy az eredeti töltőjét lehessen használni az itthoni aljzatban.
Pár napig probléma nélkül ment gyorstöltéssel, viszont most már nem. Más telefon töltőjével sem tölt, hiába jelzi a töltést
Illetve 1-2 napja volt egy szoftverfrissítés, de az csak biztonsági update volt. Az nem okozhat ekkora galibát, nem?A konnektor aljzat átalakítónak sem kéne ezt okoznia, de akkor mégis mi lehet a probléma?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest