- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #51674 üzenetére
Igen, az már eltelt.
Köszi az eddigi infót -
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #51672 üzenetére
Bocsi, azt lehagytam hogy kisvállalkozói az előfizu, két számmal, összesen havi 25 ezer Ft amit fizetek. Akkor jól értem, hogy járna?
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Nos, adott egy Hello data start, még hűségidő alatt váltottam. Már jogosult vagyok teló vásárlásra, viszont ha belépek a bónusz program semmit nem mutat. Hívtam a 1220-at, azt mondta az ügyintéző, hogy semmi kedvezmény nem jár. KB 2 hónapja szintén a 1220-on egy másik ügyintéző pont az ellenkezőjét mondta. Akkor hogy van ez?
Értem hogy nincs hűség, nincs kedvezmény. Két évente teló váltáskor az adott előfizetés listaárából még egy 10ezres mindig lement az itt töltött évek és befizetett számlák után. Akkor most ugrott a 600 év itt töltött idő, ezt a Hello datánál figyelmen kívül hagyják? -
-
marsu.
senior tag
válasz
golfvariant #51662 üzenetére
Nem fogyasztja az adatot, használd nyugodtan.
-
azbest
félisten
válasz
The Goth #51666 üzenetére
a sebesség korlát kapcsán, ez is újdonság neked. A sima ászf, díjszabás mellékleten túl sokszor az akciós melléklet tartalmazza a valódi feltételeket, mert így elvileg bármikor módosíthatják az új belépők számára (de esetleg a régieknek is, ami azért nem jellemző)
pl a most aktuális 2017-09-25 Telenor akciók / ÁSZF 4. melléklet is tartalmazza:1.3. Hipernet sebességdifferenciálás megszüntetése
A Mobil Internet tarifacsomagokba és szolgáltatásokba épített, valamint a havidíjukban
foglalt adatmennyiséget tartalmazó hangalapú tarifacsomagok sebességének
differenciálását a Telenor hálózati technológiától (2G (EDGE, GPRS), 3G, HSPA, HSPA+,
HSPA+ DC, 4G/LTE) függetlenül megszünteti.
A módosítást követően minden érintett tarifacsomaggal és szolgáltatással a Telenor
hálózatán jelenleg elérhető (a területi lefedettségtől függő) maximális le- és feltöltési
sebességgel lehet forgalmazni. -
The Goth
tag
válasz
azbest #51664 üzenetére
Köszönöm! No hát megrendeltem online. Az első számlánál kiderül. Oszt majd legfeljebb reklamálok ha úgy alakul. Azért az már kész vicc, hogy ilyen a rendszerük.
Szerk.:
Az elavultsághoz még annyit, hogy még az aktuális ászf.-jükben is az van, hogy az S csomag max 15megával jöhet, ehhez képest a valóság:Na ezért viszont biztos, hogy soha nem fogok reklamálni.
Egyébként az alsó három mérés nem releváns, akkor még keresgéltem a mifinek a legjobb helyet a lakásban. -
zzola
titán
Üdv!
Hellodata csomagnál hogyan ellenőrzik, hogy mobilban és nem épp egy USB stickben vagy mifiben használja az ember a kártyát? Van egy 3G-s mifi-m, gondoltam abba beledobom az adatkártyát illetve itthon is használnám 4G-s modemmel...ez működhet vagy álmodik a nyomor?
A havi 1 hívás persze meglenne...
Kösz. -
golfvariant
aktív tag
A 0Ft-os Mytv szolgáltatás használata beleszámít a (telefonos) mobilnet adatforgalmába?
-
8
senior tag
Szerintetek lehetséges, hogy a telenor hálózatában bizonyos oldalak blokkolva vannak (DNS error), míg a UPC kábelhálózatán mennek?
Úgy tudom a szolgáltatók csak az államilag kötelezően blokkolandó domainekkel tehetik ezt meg, az viszont minden szolgáltatónál ugyanaz kellene hogy legyen.
Vagy a telenornál van valamilyen külön lista?(l i b g e n és jópár mirrorja amiről szó van) -
tylerddd
veterán
Ha ezek közül a Hipernet Home S-re aláírok hűséget, akkor a hűségidőn belül ugye mehetek feljebb M-re vagy L-re?! Ha lehet és váltok felfelé, akkor a váltástól számítva újra elkezd pörögni a 2 év vagy az eredeti dátumtól él tovább?
-
The Goth
tag
válasz
azbest #51658 üzenetére
Az álltalad mellékelt kép szerint két nappal a csomag aktiválása után lett aktiválva az éjszakai 100GB. Ezen a felületen online aktiváltad, vagy a 1220-on, vagy esetleg üzletben személyesen?
Illetve, így a számla résznél fizetendő összegként mit ír?
Rárakodott a 920ft? Csak az érdekel, hogy ezt is pluszként tünteti-e fel a rendszerük? -
azbest
félisten
válasz
The Goth #51657 üzenetére
Fél éve, hogy működik nálam és nem számlázták ki külön. Az biztos, hogy szokni kell a rendszerüket, az első egy-ként hónapban lesz még olyan, hogy nem érted a rendszerüket, mert nem tudod még, hogy van, ami napokkal később frissül vagy köze sincs a valósághoz a kiírásoknak.
Az a sor csak azt jelenti a rendszerükben, hogy van extra kedvezmény kereted, az összeg nem szerepel sehol.
-
The Goth
tag
Eddig kétszer próbáltam ügyintézővel beszélni, de addig várattak amit se időm, se türelmem nem volt kivárni. Szerencsére pont útba esik egy üzletük, úgyhogy holnap bemegyek majd személyesen, csak gondoltam előbb azért itt megkérdem mielőtt beköszönök hozzájuk.
azbest, azért nem mindegy, mert ha esetleg így megrendelem, lehet hogy még képesek lesznek listaáron kiszámlázni, azt meg azért mégse már!
-
azbest
félisten
válasz
The Goth #51654 üzenetére
szerintem csak a nyomi rendszerük 0 forintos szolgáltatásként tartja nyílván, hogy mik vannak aktiválva. A hűségidők meg hasonlók is 0 forintos szolgáltatásként vannak felsorolva. Szóval ne foglalkozz vele.
gondolom, ha értelmesen lennének kitöltve, akkor a havi költségek részen sem listaár lenne a szumma, hanem a valós összeg. Ami a rendszerük butasága miatt most csak a valós számlán jelenik meg jól.
-
The Goth
tag
Sziasztok, múlt pénteken kötöttem szerződést Hipernet Home S csomagra 2 év hűséggel. Namármost ugye ennél lenne 1000ft. Extra Kedvezmény Keret, amiből én az Éjszakai 100GB extra adatot rendelném meg, csak éppen a My Telenor oldalon nekem az Extra Kedvezmény Kerethez 0! Ft-ot ír.
Ez normális, hogy még nem elérhető? Gondolok itt arra, hogy esetleg csak az első befizetett számla után lehet csak felhasználni, vagy hogy van ez pontosan?
Amúgy a szolgáltatást már használom, működik, rendben van. Most vagyok először Telenornál, szal nem tudom hogy megy ez náluk. -
half333
őstag
Üdv! Hogyan tudok lemondani egy csomagot? Pl.: klikk1gb
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Gondolom még a bennfentesek sem tudják mikor lesz a Telenornál LG Q6. Megjelenéskor valahol olvastam (már nem emlékszem hol), hogy a másik két szolgáltatónál szeptemberben lesz elérhető, ami úgy is lett. Telenort októberre írták. -
Prien
addikt
válasz
sanyie70 #51638 üzenetére
Szia! Én kb.1 hónapja vettem a Mi Boxot a Telenornál, szerintem nem túl elterjedt konstrukció, viszont sokkal jobban megéri,mint ha csak routert választ az ember, mert nem kerül plusz költségbe.
Nézett is nagyokat az ügyintéző hölgy,hogy mi ez, meg hogyhogy 2 eszköz jár.
Személyesen intézd, azt javaslom, de meg kell mutatni az árlistában,hogy mit szeretnél.
-
azbest
félisten
válasz
NeoPampalini #51642 üzenetére
https://www.telenor.hu/modemek
itt lehet látni, hogy netes megrendelés esetén éppen milyen routereket lehet választani. Néha van, hogy napokra kimarad valamelyik, mert éppen készletet töltenek fel. Kiválasztod a routert és alul hozzá lehet választani csomagot.
Huawei B525 szerintem a legjobb opció ezek közül. A 100GB-os L csomaghoz 0 ft. A 3500ft kedvezménykeretnől érdemes majd az éjszakai 100GB-ot is beaktiválni, úgysem kerül pénzbe a keret miatt.
A mifi inkább egy mobiltelefonos megosztásra hasonlít, hasonló képességekkel. A stick + fapados 2.4G router meg túl fapados, nem tud 5GHz AC wifit.
Ha néha jól jönne máshol is a mobilnet, akkor havi 640 forint körül van az adatmegosztó sim a home csomaghoz, amit két kártyás mobilban, vagy régi levedlett mobilba téve, vagy akár apróról vett egyszerűbb routerrel tudhaszn használni utazás közben is. Vagy ha a gépedben van esetleg wwan kártya, abba is teheted.
Fél éve használom és négy hónapja van adatmegosztóm is. Nincs rá panaszom.
Ja és érdemes lehet azt is megnézni, amit (#51645) Prien ír. Android tv eszköz a mibox, ha b525 + mibox együtt is 0 ft a csomaghoz és érdekel egy ilyen eszköz, akkor az is lehet. Ha nem mondod fel a hűséget, akkor nincs plusz költsége. Esetleg tévére is előfizethetsz hozzá vagy egyéb előfizetésekre filmezésre is jó.
-
válasz
NeoPampalini #51642 üzenetére
Van olyan router, ami wifis plusz vannak rajta LAN-portok is.
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Én is egy "29-es körzet" csodával küzdök, a Telekom kábelnet átköltöztetése valószínűleg dugába dől, de legalábbis nem fogok még hónapokat várni rá (hosszú, itt most nem mennék bele, nem ide tartozik), mert kell az internet (melóhoz).
A kérdésem az, hogy ezekhez a telenoros home mobil előfizetésekhez csak wifis router van, vagy tudok valami kábeles megoldást varázsolni (mit tudom én, SIM-kártyás router, amin van pl. 4 LAN port)? Már csak azért, mert a két asztali gépben nincs wifi, eddig dróttal voltak rákötve a telekomos cuccra.
-
Syl
nagyúr
-
bigdigit
addikt
Tisztelt ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy Önnek elkészült és letölthetővé vált a készülék és
tartozék értékesítési elektronikus számlája.
Számlázási azonosító: xxxxx
Számlaszám: xxxxxxx
Összeg: 2xxxxxKérjük, látogasson el a Telenor Online Ügyfélszolgálat honlapjára.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elektronikus számlát elektronikus formában
is meg kell őrizni!
Üdvözlettel: TelenorEzt mégis hol a francban találom?Hiába keresem.
-
sanyie70
tag
Sziasztok xiaomi mi box-ot láttam a telenor oldalán. De nincs készleten, vagy valami hasonlót ír. Még nem kezdték el forgalmazni vagy már elfogott? Pont ebben a hónapban akartam csomagot választani és tv box-ot venni.
-
azbest
félisten
Díjmentes hálózat-függetlenítés** alá nem
tartozó minden más esetben a hálózati
korlátozásnak feloldásának díja / eszköz/
alkalom
7.650 Ft**A hálózati korlátozás feloldása díjmentes a határozott idejű Előfizetői Szerződés időtartamának lejártát
követően, az Előfizető kérésére az adott Előfizetői Szerződéssel együtt vásárolt Készülék vonatkozásában.
Minden más esetben a Telenor jogosult a hálózat-függetlenítésért járó díj kiterhelésére. [link]Szóval úgy tűnik, hogy csak lejáró hűség esetén ingyenes a függetlenítés. Bár van olyan oldal, ahol azt írták, hogy egyelőre mindent ingyen fognak végezni, de az ászf-ben nem az van.
A Telenor válaszában úgy fogalmazott, az új előírások valójában nem okoznak gondot, mivel függetlenítést most is végeznek. Mindössze annyi változik, hogy nem kérnek majd pénzt a szolgáltatásért. – A legtöbb készülékgyártó nem teszi elérhetővé a függetlenítéshez szükséges tudnivalókat előzetesen, így ezek esetében szükséges felvennünk a kapcsolatot a gyártóval az erre vonatkozó ügyféligény beérkezésekor, a készülék egyedi azonosítóját (IMEI-szám) is megadva. Emiatt a folyamat néhány napot is jelenthet – közölte a szolgáltató, amelytől azt is megtudtuk, hogy a nem csomagban értékesített készülékeknél is egyelőre marad a mostani rendszer, azaz csak a Telenor hálózatán működő telefont, tabletet vagy routert árusítanak majd, ezeket kérésre ingyen kikódolják. [link]
Szóval majd az első próbálkozások alkalmával derül, ki hogy ingyen lesz-e prepaidhez vagy régebbi szerződés utáni készülékhez is, vagy sem. Az ászf fizetősséget ír. A gyakorlat meg nem mindig követi az ászf-et. ahogy láttuk a mytv kapcsán. Persze jelen esetben ez inkább az ügyfelek javára eltérés, ha mégis ingyenes lenne.
-
-
cs1rk3
tag
Jó estét!
Nincs kedvem végig olvasni most 1200 új hszt most újra van mobilnetem Telenor klikk. Olyan problémám lenne hogy este 9-tol reggel 6-7 ig egyszerűen nincs 3g kapcsolatom hálózaton fullon van a térerő de netem nincs de viszont ha átváltók 2g-re akkor meg van nappal hibátlanul megy csak ebbe az időszakban vacakol másnak is van/volt ilyen baja vagy hallotatok ilyenről? Üdv -
azbest
félisten
nocsak, látom megújult a mytv weblap. Ez a felső sávban lévő lenyitható lista egész jó és sokkal gyorsabb, mint a korábbi csatornalistáról vadászós, töltésre várós (ez továbbra is megvan, de nem muszáj azt használni). Plusz pont, hogy kiszürkít minden csatornát, ami nem elérhető a csomagomban.
-
azbest
félisten
válasz
odipapa #51630 üzenetére
Általánosságban igaza van (#51631) asdf_-nek ezzel, az a végső cél.
Csak sajnos a jogalkalmazók imádják a betűk szó szerinti értelmezését. A mymusic esetén a telenor arra is hivatkozott a dokumentum alapján, hogy a törvény preamblumában írt szándék szerint járnak el. Erre az nmhh válasza az volt, hogy nem érdekli őket, hogy mi a törvény szándéka / célja, hanem betűről betűre a valahanyadik fejezet valahanyadik bekezdését nézi csak és az előtte lévő bekezdéseket sem vizsgálja. Mert az a gyakorlat az euban szerintük, hogy nem veszik figyelembe a törvény célját, amit a preamblumban fogalmaztak meg, a törvénynek azt a bekezdését figyelmenkívül hagyják. Valamint azt sem kell vizsgálniuk, hogy az általuk elképzelt törvénysértés megvalósul -e, mert ők nem értenek a technikai blablához, hanem azt kell csinálni, amit ők kitalálnak. Szóval érdekek és szorgos butaság is lehet.
(ezzel két probléma van: nem precedensjog van itt, másrészt a törvény célját figyelmen kívül hagyva mi értelme van az egész apróbetűs törvényi kitételekbe kapaszkodásnak)A mymusic esetén bármelyik szolgáltató kaphat korlátlanságot, csak be kell regisztrálniuk magukat. Valószínűleg azért ez a megkötés, mert zene forgalommal nem lehet annyira extrém forgalmat összehozni. Viszont, nehéz bármilyen zenére csinálni ilyet, mert a felhasználók visszaélnek vele: ha valami korlátlan, akkor kerülőúton más tartalmak korlátlan elérésére is használják. Itt a fórumon is reklámozta valaki, hogy privátban elmondja, hogyan lehet visszaélni vele. Így a legetszerűbb simán csak whitelistre tenni a valóban zenei szolgáltatásokat, akik kérik.
A tévé esetén, ha a tv go példájára a mytv forgalom számoltatlanságát is betiltják, akkor be kell perelni az összes iptv kábels szolgáltatót is, hogy nem számolja a forgalmat. Csak ott ugye arra hivatkoznak hogy egyébként is "korlátlan" a net. Viszont mobil technológián nem lehet üvegszálat vinni minden előfizető telefonjához. Szóval ezt figyelmenkívül hagyja az nmhh. Ha ezt meglépnék, akkor valami jogi úton be kell szántani az nmhh-t, mert többet árt mint használ, ha kinyírat konkurens, modernebb szolgáltatásokat a vezetékesek javára. Ennyi erővel hisztizhetnének azért is, mert a telekomos iptv nem érhető el upc hálózatból és viszont. Merthát miért nem a konkurens szolgáltató szolgáltatásai mennek, ahelyett, mint amire előfizetek.
-
asdf_
veterán
válasz
odipapa #51630 üzenetére
Pediog nagyon egyszeru. Csinalok egy uberbrutalfasza chat/zenestreaming//fotosharing/akarmilyen szolgaltatast. Ellenben nem tudok a versenytarsaimhoz hasonlo modon piacot nyerni vele, mert a fb messenger/deezer/instagram nem kajalja bizonyos felhasznaloknal a leforgalmazhato adatmennyiseget, ellenben az en appomnal igen. Magyarul versenyhatranyban vagyok. A letrejott jogi szabalyozas ezt gatolja mege, hogy barki velem szemben elonyben legyen, vagy egy kritikus tomeg es bevetel elerte utan lepacsizzon egy mobilszolgaltatoval, hogy csinaljatok egy kicsit ram hangolt tarifacsomagot, mindenki jol jar (marmint ok ketten persze, nem en, a friss konkurens). Egyenlo felteteleket kivan az eu-s szabaly, vagy mindenki szarja fogyasztja a user adatforgalmat, vagy senkie. Ennyi.
-
azbest
félisten
válasz
xviktorx #51626 üzenetére
az éjszakai 100GB opcióval éjjel annak terhére megy a forgalom, a home L tartalmaz 3500ft keretet hasonlókra, ha nem használtad fel még semmire, akkor érdekes lehet ezt beaktiválni.
100 GB éjszakai adatforgalom
Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 23 óra és reggel 8 óra között,az adott számlázási ciklus végéig. EU-ban felhasználható: 1 GB.Nincs külön korlátlan opció. Sőt az nmhh módszeresen tiltogatja be a tematikus korlátlanságot adó opciókat. A telekom tv go-ra is rászálltak [link], a telenor mymusic -ra is rászálltak. Nem lepne meg, ha a mytv korlátlanságát is betiltanák idővel. Az NMHH értelmezése szerint vagy minden korlátlan vagy minden korlátos, nem lehet külön díjért vagy akár ingyenesen tematikus korlátlanságot adni.
Mondjuk nem tudom, hogy a korlátlan web és email is be lesz -e idővel tiltva, ahol olvasgatni lehet a keret elfogyása után is, de streamingelni nem. Mindezt persze azért tiltják be, hogy jobb legyen az előfizetőknek.
Szóval vagy hello data 6ezerért, vagy 20 ezer forintos csomag a másik szolgáltatónál. Vagy esetleg flotta. (nem tudni, hogy hosszú távon mi lesz, ha betiltanak minden tematikus tartalú opciót. Hogy akkor rá merik -e engedni mindenkit az általános korlátlanságra, vagy 20 ezres csomaggal csak az arisztokratáknak futja rá)
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Hipernet Home L előfizetésem van. Érdeklődnék, hogy ha a 100 GB lefogy ( nem torrentezem ) akkor tudok-e még online tv-t nézni ( horizon go, digi online ). Ha nem, akkor meg van-e olyan kiegészítő opció amit ha megrendelek akkor tudnék korlátlanul online tv-t ( horizon go, digi online ) nézni. Azt tudom, hogy a telenor tv-t tudom nézni korlátlanul, de hiányzik nekem az digisport 1-2-3 és az eurosport 1-2. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
tamto
csendes újonc
Sziasztok,
Valakinek van tapasztalata a Telenor MyChat kártyás csomaggal kapcsolatban? Dual simes telefonom van, van egy 30as flottát előfizetésem, 3 ezerért de kevés benne a net, ezt szeretném kibővíteni ezzel a Telenoros kártyával. Havi 2 ezért szerintem megéri, a korlátlan fb, insta stb. +1 GB nettel, főleg hogy a flottánál ennyiért csak netet kapok, nem korlátlan dolgokat..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
radio100jozs #51603 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #51621 üzenetére
Persze...csak ugye ilyenkor az illetőnek jobban kell figyelnie az egyenlegére.
Hiszen 2990ft + kb 300ft. -
válasz
aprokaroka87 #51620 üzenetére
De ha csak tört összeget vont le, az jó, nem?
A régi gyakorlat a teljes havidíj levonás volt, ennél a jelenlegi állapot mindenképp' jobb.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #51619 üzenetére
Hát igen...mondjuk pont tegnap a mytv plus szivatott meg ezzel.
Ismerősnek rendeltük meg...neki 8.-án van a fordulója...azt hittem hogy megrendeléstől számitva 30 nap.
Furcsáltuk hogy miért kb 300ft-ot vont le, de aztán megtudtuk...Csak ugye ez elég "izé" dolog hogy ezeket nem mondják el az ügyfélszolgálaton őnmaguktól.
Az meg külön vicc, hogy erőltetik a mytelenor appot, amivel nem is lenne baj, ha normálisabban menne,plusz informativabb lenne.
Sokminden nincs ott, ami a webes felűleten ott van.Mondjuk a *111# dolgokba is rakhatnának dolgokat...
-
válasz
aprokaroka87 #51618 üzenetére
Szerintem azon kellene átlépjen (amit az új netcsomagokkak meg is tett), hogy teljes havidíj helyett időarányosan vonja inkább az első tört hónapot.
-
-
HXY
addikt
Feltöltősöknek mindenkinek 14-én indul a ciklusuk?
-
half333
őstag
Üdv! Memondaná valaki hogy mi a különbség a megújuló adatcsomagok és az egyszeri adatjegyek közt? Feltöltős kártyám van.
-
Chereiose
addikt
Van egy hipernet home M elofizum. Elfogyott az 50gb, egyszer mar sikerult extra 10gb-ot vennem, most viszont hiába megyek oda az oldalra, nem lehet rendelni, ott van a megrendelés felirat de nem lehet rákattintani, sem mobilrol, sem laptoprol. Ez miért van?
-
azbest
félisten
válasz
A mytv, hbo go nem számít be a keretbe, egyébként igencsak megugrana nálad is a forgalom. De youtube is rendesen tudja pörgetni vagy a netflix. Főleg, ha fullhd képernyővel nézi az ember legalább.
Amúgy nálam is csak 5-10GB megy el a keretből, főleg utazás közben. Egyéként vezetékes wifi mellett vagyok, azon azért simán megvan 100, mivel esténként tévé helyett youtube és netflix megy főleg.
-
válasz
"elátkozott 29-es vezetékes körzetben"
Egy ismerősöm ott lakik. Kész röhej hogy net szempontjából vannak még ilyen helyek itthon.
-
radio100jozs
őstag
Nagy tévedés, olyan helyen lakok vidéken egy kis faluban az "elátkozott 29-es vezetékes körzetben", ahol még jelenleg is csak UPC ADSL van max 12 Mbps netel, így én is január óta Homenet L csomagot használok. De megy rajta a TV, filmet nézek, böngészés, online rádió, és nem is egyedül használom, még is ha már 25 GB megy egy hónapban le a 100-100 GB-ból, már sokat mondok, ezért hihetetlen nekem ez a nagy 300 GB-os szám.
Viszont merő ámítás az, hogy amit ma mérni lehet sebességet a Telenornál az így is marad, főleg ha így elözönlik a 100 gigás netezők, mert már én érzékelem, hogy lassabb lett a tempó a hálózaton. 50/15-ös net vezetékesen? Nekem ha ilyen lenne álmomban sem gondoltam volna mobilnetre, mert Mobilon nem jön ki ennyi most már.
-
-
Tannen
tag
válasz
Viktor0610 #51600 üzenetére
Illetve úgy van nálam, hogy kb. egy-másfél napig beenged, aztán megint be kell jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last Epoch
- Assetto Corsa EVO
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest