Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ahogy később betettek erről egy képet, már látom, hogy van módosítom és lemondom gomb is, így ez a része oké (bár a módosítom is megérne egy misét...
) Viszont az aktív/inaktív, on/off bekapcsolva/kikapcsolva, stb. jelentések mindenképpen egyértelműbbek, és félreérthetetlenek lennének. De hát, nem ez a cél...
-
zseko
veterán
válasz
4Grider #50916 üzenetére
Nekem, és még sok mindenkinek viszont nem egyértelmű. Nem tudom milyen nyomorék szoftverfejlesztő gárda állította ezt össze, meg az oldalukat és jó pár programjukat, de szánalmas amit összehoztak. Mennyiben tartott volna egyértelműen, nem szándékosan félreérthetően fogalmazni és azt írni, hogy LETILTVA, ENGEDÉLYEZVE, valamint a gombra sem csupán annyit írni, hogy megrendelés, hanem hogy lemondás? Bár ezt hogy konkrétan hogy van, most meg sem tudom nézni, mert nem megy ez az oldal, így emlékezetből írtam.
A szoftveres részlegük úgy szar ahogy van. A MyTelenorba belépve pc-n jelenleg perceket kell várni mire bármit betölt ami a fiókomhoz kapcsolódik, a tarifacsomagomra hol Hello Data-t ír, hol még az előző Praktikum + NET-et még 4 hónap után is, telefonszám adatok módosításánál már azt írja, előfizetés státusza: megszüntetve. Aztán a jobb felső sarokba hol a nevemet írja ki, hol a telefonszámomat, aztán átlépve a főoldalra, vagy egy szimpla Telenoros oldalra, simán csak annyit, hogy belépés...
Maguk a Telenoros oldalak relatíve gyorsak, a MyTelenor oldalain viszont 20-60 másodperc mire átlép egyik oldalról a másikra. Nem néztem végig (nincs türelmem ennyit várni), amit próbáltam oldalak azok úgy-ahogy, de mennek, kivéve a Szolgáltatások módosítása. -
Fíra
csendes újonc
Sziasztok! Ki szeretném próbálni a Hello Data Start csomagot. Ha előfizetek rá utána a következő hónapban le tudom mondani, ha esetleg nem jön be?
-
boxfan
tag
Hogy lehetne élérni, hogy a Mytv csatornalistára felkerüljön az Eurosport?
-
Dave1984
őstag
válasz
azbest #50958 üzenetére
Telefonon is észrevehető. Ha folyamatosan megy pl a netradio és olyan helyre megyek ahol csak 3 g van utána addig nem vált vissza 4g re még nem szakitom meg a streamet. Hiába vagyok már rég 4 g lefedett helyen. Ellenben a 4Gt is nehezebben dobja el a telefon ha folyamatos adatforgalom van.
-
válasz
holozis_HUN #50957 üzenetére
Köszi a kiigazítást. Azt hittem Miskolc megelőzi.
-
azbest
félisten
Ma megint úton voltam, és közben hipernet home sim kártyáról osztva neteztem. Ahogy már máskor is írtam, ebben a csomagban edge hálózaton nincs adat. Szóval most megkerestem a telefonom beállításában, hogy csak 3 és 4 g hálózatot keressen, így nem ragad fenn edgen.
A tapasztalatom az, hogy 3g váltáskor akár 1-2 perc is lehet mire újra él a net, a telenortól kapott ip megtartásával. Ez egyébként a normális eljárás, nem vált folyton ip címet, ahogy toronyról toronyra vált. Viszont, ha megszakítom az adatkapcsolatot és új ipvel újracsatlakozom, akkor úgy hamar újra él a net.
Szóval arra következtetek, hogy bizonyos váltásoknál lassú a meglévő folyamat átadása másik toronyhoz. Azt nem tudom, hogy esetleg a telekom-telenor közös háló vagy a 4-3g váltás hozza ki.Szóval szerintem akik rendszeresen szakadozó megosztott netre panaszkodnak, azok lehet ezt tapasztalják. Telefonon azért nem ennyire feltűnő, mert a készülék tudja, hogy a hálózatra vár, míg wifin át csak azt látja, hogy nem él a net. de telón is áll olyankor, csak másképp viselkedik, ezért nem szakadásként élik meg.
Persze pontosabb torony loggolással, net állapot figyeléssel pontosabb diagnózist is fel lehetne állítani. De ennyire nem készültem rá
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #50955 üzenetére
Összefoglalóba is mehetne egy írás (ott kerestem adatkártyára van-e roamingról vmi), mert sokan kérdezzük sokféleképpen, de egy képpel illusztrált "tutorialt" nem lehet elvéteni.
-
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #50953 üzenetére
Köszi, lemondtam.
Esetleg ezt: "Roaming tiltás 2-3-as zónára" megrendelhetem? Elvileg Ausztia innenső részén lesznek, de ha ezt megrendelem akkor ugye eu-n kívül nem lesz használható.
Szerk: Érthető volt ahogy elsőre is írtad. -
-
Carline
őstag
Lányom jövő hét végén megy ki Ausztriába egy hét nyelvi táborba.
Nekem Hipernet Home M van, neki meg egy adatmegosztó. Megcseréltük a kártyákat így nála van a főkártya mert az eu roamingban 4,5GB leforgalmazható.
A kérdésem, hogy az online felületen be kell-e állítani valamit ha most ezek vannak:Valamint kell-e az adatkártyán engedélyezni még pluszban a roamingot pl *xxx# kódokkal?
A telefonban az adatroaming engedélyezve van már. -
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #50950 üzenetére
Most nézem hogy valóban, az új előfizetéseinken már nincs rajta a roaming-tiltás.
-
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #50948 üzenetére
Az 1es zóna is okozhat ma is többletköltséget, csak nehezebb összeszedni magasabb számlát vele, mert nagyobb forgalom után pörögnek az ezresek. Nem korlátlan a roaming. Sőt, ha valaki sokat jár ki, akkor akár alapból díjkötelessé válhat a teljes forgalma is. Szóval tisztában kell lenni a játékszabályokkal ahhoz is.
A 17ezres általános roaoming limit alapból aktív, hogy megfogja azt, aki így vagy úgy elszállna a roaminggal.
Valóban lehetne tiltott alapból a kettes zóna is, hogy hülyebiztosabb legyen. Az egyén felelőssége ott róható fel, hogy amikor a roamingot bekapcsolja, nem néz utána a feltételeknek. Szóval azért kettőn áll a vásár.
(#50950) Viktor0610
úgy azért már kalandosabb, ha alapból aktív, mondjuk hello datásoknak. (bár a készülékeken is kell aktiválni hogy működjön általában) -
válasz
tsteve #50944 üzenetére
Valami alap korlátlan T-s csomag 1 GB nettel 10900, a T-s topikban is 99 pénzt irtak ennél a csomagnál, a T honlapon is, viszont azelőtt volt valami nyári akció uniós országokba, nálam az ragadhatott be.
Ezt a csomagot akkor kötöttem, amikor egy hónapban 15 eft volt az SMS a számlámon. Azóta persze nem SMS-ezek sokat. -
tsteve
senior tag
-
válasz
tsteve #50941 üzenetére
Sajna egyelőre ez van nálunk, vagy kiokosítja magát az ember vagy jól megszívhatja. Főleg az idősebbek vannak veszélyben, mert ők nem is mindig képesek eligazodni a legalapabb dolgokban sem.
(#50942) tsteve
Nálam hívásdíj nem számít, elméletileg itthon korlátlan a T-m, bár tavaly No-ba is nulla forintos volt a hívásom, pedig valami 200 ft-os percdíjat írt az oldaluk.Köszi a helpet!
-
tsteve
senior tag
válasz
ubyegon2 #50940 üzenetére
igen, sajnos ha valaki megkapja az ukrán vagy szerb határon az üdvözlő sms-t hogy 1 mbyte ennyi és ennyi, attól még nem biztos hogy azonnal tiltja az adatroamingot, mert esetleg fogalma sincs, hogy mennyire kevés 1 mbyte...valami komolyabb védelem valóban nem ártana talán... sztem az 1000 ft-onkénti értesítés ilyen lehetne, ha megis bekapcsolja a roaming-ot valaki a magasabb díjzónákban...
-
válasz
Somatom #50938 üzenetére
Nem fura, hogy a flottakezelő alapból így tartja helyesnek (ügyfélbarátnak)?
Ezek szerint lehet ezt így is! Sajna a nagyok monopol helyzete még mindig nem kényszeríti ki az ügyfélbarátságot.
(#50939) tsteve
Köszi, ez csak valami kezelhetőbb összeg lesz remélem. Már mind a 4 felhasználó más előfizetést használ, így nincs jelentősége, hogy működik-e a szám. Én T-s vagyok, meg tudom érdeklődni a Tnor ÜSZ-en hogyan megy ez? -
-
Somatom
veterán
válasz
ubyegon2 #50920 üzenetére
Egy kis érdekesség a témával kapcsolatban. Nekem flottás a netes kártyám (EQ). Az előbb felhívtam a flottakezelőt, hogy aktiválja az 1 -es feletti zónákra az adatroaming tiltást. Azt mondta, hogy amióta ez lehetséges, azóta minden kártyát alapból így kérnek. Az nem biztos, hogy a Telenornál ez minden kártyánál meg is valósul, de az enyémnek utánanézett, és aktív a tiltás. Nem fura, hogy a flottakezelő alapból így tartja helyesnek (ügyfélbarátnak)?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
holozis_HUN #50922 üzenetére
A megyeszékhelyeken a B3-at szokták használni a nagy népsűrűség miatt. Az alábbi térkép alapján is B3 lesz a környéken.
-
válasz
tsteve #50933 üzenetére
Köszi a linket, nekem is úgy tűnik, de igazából az érdekelne most, hogy ha 3 számla sincs kiegyenlítve, akkor megszünteti-e a Telenor az előfizetést és kiad egy végső számlát? Mert ha ez így van, akkor nem is kell semmit csinálnom, ezt kifizetem és lezárul az ügy. Valami módon csak felmondja a szolgáltató az előfizetést, ha az ügyfél nem fizet hónapokig, nem? Akkor nekem nincs is dolgom a fizetésen kívül.
Gondolom én telefonon sem kapok tájékoztatást ez ügyben....
-
Sziasztok!
A tegnapi kérdésemnek csak a roumingos felét tárgyaltuk ki, de inkább a második fele érdekelne, abban tudtok nekem segíteni, hogy lezárassam ezt az egész hercehurcát?
'
Már 3 havi díj nincs kiegyenlítve, az előfizető külhonban tartózkodik, a regisztrált lakcímén már nincs, gyakorlatilag nincs is lakcíme. Mi történik ilyenkor? Megszünteti a Telenor az előfizetést automatikusan? Hogyan tudok én érdeklődni, ha tudom a Mytelenor azonosítóját, felhívhatom a Telenort, mert szeretnénk ezt az előfizetést lezárni és kifizetni a számlákat. Ezt az előfizető kintről nem tudja elintézni. Nekem megmondják, ha megszüntették az előfizetést, ez fontos lenne, hogy ne növekedjen a fizetendő összeg? Ha lezárult az előfizetés, én rendezem az elmaradásokat és akkor vége lenne. Van erre lehetőségem?
'
előre is köszi a segítséget!
uby -
Somatom
veterán
válasz
Ateszzero #50930 üzenetére
80% -ban Német belföldön kamionozok (a többi fuvar svájci, vagy francia), úgyhogy elég sok helyen járok. A nagyobb városokban az O2 -n is előfordul a 4G, de egyébként elég gyengus a lefedettsége (mint ahogy az E-Plus -nak is). Telekom, Voda 4G sincs mindenhol, de sokkal gyakoribb, mint a másik kettőé. Fixen Telekom -ra állítom a telót, és csak akkor keresek mást, ha nincs, vagy gyenge a jel. Most Weingarten -ben dekkolok. Itt full 4G van.
-
mike29
újonc
Nekem az egyik ismerősöm ott dolgozik, egész biztos infókat mondott.
A tarifacsomag-váltás Mystart, Mychat, Mytalk és Mychat & Talk díjcsomagról ingyenes.
A váltás díja az összes Praktikum (kivéve Praktikum Privát), Bee és djuice csomagokról 2.000.- ft, ami a váltás pillanatában kerül levonásra.
És végül az ősrégi Praktikum Privát csomagról és havidíjasokról 915 Ft, amit szintén azonnal levonnak.Lehet, hogy sokat kell várni az ügyintézőre, de megéri!
-
-
válasz
holozis_HUN #50926 üzenetére
Szeged, mint 3. Legnagyobb város4.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
4Grider #50924 üzenetére
Szeged, mint 3. Legnagyobb város remélhetőleg nem b20 van csak ott...
Telekom (asszem a telenorral egy hálózatuk van) volt 4g egy kicsit kissebb eső bevásarló kőzpontban, remélhetőleg a belvárosban is van. 3g meg amúgy is elég szerintem 480p videohoz, ha éppen csak az lenne...
-
4Grider
nagyúr
válasz
holozis_HUN #50922 üzenetére
3G-n egészen biztosan működni fog a telefonja. De még az sem kizárt, hogy ott van B3-as 4G is.
Ha pedig annyira fontos a net, használjon Európában európai frekvenciákat ismerő telefont... -
Somatom
veterán
válasz
Ateszzero #50921 üzenetére
Az én telóm is alapértelmezetten azt preferálja. Manuálisan kell rábírnom a Telekom D -re, vagy a Voda -ra. Néha kiírja, hogy "most nem lehet a hálózathoz kapcsolódni". Olyankor erőltetni kell, mert a harmadik, negyedik próbálkozásra csak bejelentkezik a kívánt hálóra.
-
holozis_HUN
addikt
Üdv!
Hamarosan lesz nekem és húgomnak flottás (telenor) korlátlan 4g net, és mielőtt elküldtök a flotta topikba gyors kérdezek:
Húgomnak b20 mentes telója van. Mivel koleszben pont a szobájánál nincs net, ezért kell a korlátlan, hogy nyugodtan tudjon a power point munkákhoz letölteni, videót nézni, ilyenek. Meg mivel nem városi, így jól jön neki a térkép menetrend nézés, ilyenek.
Valakinek van tapasztalata b20 mentes telefonnal Szegeden? Boldogasszony sugárút (Ortotay kollégium) és a deak ferenc suli környéke érdekel, hogy ott van-e b20 nélküli mobilnet.
Köszi!
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok .
Németországban használja valaki a telenoros kártyáját?
O2 hálózatra csatlakozik és csak edge módban képes internetet adni.
Gyorsabb mobilinternet ,trükköt ,beállítást tudtok valamit írni? Nem hiszem hogy Németországban az o2 csak edge sebességű internetet adna. O2 oldalán nem találok ehhez kapcsolodo apn beállítást. -
Nerd
aktív tag
válasz
ubyegon2 #50915 üzenetére
Azert csak meg lehet kerdezni...
Minden szolgaltatot lehet szidni a hulyesegei miatt, de ezek a forumok azert (is) vannak hogy segitsuk egymast...
#50916) 4Grider : OK thx... az a baj hogy lehet hogy egyertelmu, de amikor 2 nappal az elott tudod meg hogy menned kell ugyfelhez, van mas bajod is mint ilyen beallitasokat olvasni...
-
Elolvastál mindent, követed a változásokat, mégis úgy érzed, hogy nem egyértelmű, mit kell csinálnod!?
Akkor rád is vonatkozik, amit kollégánk mondott nemrég, mint szinte minden normális emberre! Szerintem nincs élő átlagember, aki ezekből az ÁSZF-ekből mindent megért. Sorry, de amit írtál, nagyon illeszkedik a mai beszélgetésbe. -
Nerd
aktív tag
Hello,
Holnap megyek ki Londonba...
Majd szeretnem a mobil netet hasznalni.
Ugye jol ertelmezem hogy ez TILTAS, tehat az a jo ha ez nincs aktivalva. (Hello Data csomagom van)
"Internetezés külföldön (GPRS roaming): LETILTÁS"
Mas dolgom ugye nincs? androidos telefonon engedelyeztem a data romaingot...
Koszi !
-
odipapa
senior tag
Nem egyértelmű nekem:Hiprernet home S, Mytv start-al (0ft) fogyasztja-e a 25Gb-os Keretet?
Illetve ha megrendelek rá egy HBO GO-t akkor az visszamondható-e vagy hűségidős? -
válasz
azbest #50910 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én 20 éve nem ültem vonaton, anyám utazott vissza, felmentem a netre, 5 perc alatt mobillal kifizettem a jegyét, utána másnap reggel kivettük az automatából. Nekem ez elég egyszerű volt.
10 perc alatt használok nulláról egy alapra belakott full asztali Linuxot, Win 10-et nem is értem. Azt se tudom, mi az.A felelősségről annyit, hogy egy 20 éves lányt mi érdekli, ha a barátja leviszi a tengerhez? A szülő meg persze vállalja a felelősséget érte, fizet. Egyszerű, átlag életet élő emberekről van szó, szerintem nekik szolgáltat nagy tömegben minden szolgáltató, nem a hozzáértő mindent elolvasóknak.
Én azt sem tudom a tmobi mikor variálja az ÁSZF-et, lehet eszembe jutna valami, ha hirtelen külföldre kéne mennem, de lehet, hogy nem. Szerintem az alap előfizető nem az, aki minden héten külföldre utazik, így azokra kéne elsősorban gondolni, akik a tömegbázist adják. Plusz egy kapcsolást csináljon az a kisebb felhasználói csoport, aki utazgat. Sorry, de minden termék a nagy átlagot kéne, hogy szolgálja. Sorry, de te vagy kisebbségben, mert az emberek itthon használják a mobiljukat.
Bocs, ha erősen fogalmaztam.
Ez ne aggasszon, én is szoktam időnként!
-
azbest
félisten
válasz
ubyegon2 #50909 üzenetére
Nagyon ritkán utaztam vonattal, mávval. Hát utána kellett olvasnom, hogy elektronikusan hogyan működik a papír számlás, automata kiadós jegyvásárlás és mik a limitációi, mire nem képes. Meg a hely/pót/gyors jegy variálás. Persze lehetett volna sorban is állnom a humán pénztárnál.
Hosszabb távon, amikor már ismerős a rendszer, akkor már időspórolás. De akkor is meg kell nézni, hogy jól van-e megadva, saját vagy rendszerhiba előfordulhat. Plusz hetente változik a menetrend is mostanában.
Van pár nem logikus rész benne, pl papír alapú számla igényt a helyfoglalás részen is meg kell adni. Meg hogy retúr jegyhez nem tud oda és vissza is adni helyjegyet, a visszaútra külön kéne megvenni. Meg, hogy limit van az egy számlán szereplő tételekre. Azt máig nem értem, hogy miért ösze-vissza számozzák az üléseket
A lényeg, hogy helyettem nem néz utána más, szóval rá kellett szánnom az időt. És néha nem árt átfutni az ászf változásokat sem a különböző előfizetéseimnél, hogy a kellemetlen változások ne okozzanak fennakadást.Bocs, ha erősen fogalmaztam. Csak sajnos az egyéni felelősségvállalás kezd kihalni, pedig mindenki saját érdeke, hogy vigyázzon magára. Sokkal csúnyább károkba is bele lehet futni, mint néhány ezer forint, sajnos.
Mellesleg nekem az emelt díjas sms is le van tiltva, azzal is be lehet szopni, bárki be tud szopatni, aki ismeri a számodat
-
válasz
azbest #50908 üzenetére
Te nem vagy hajlandó elolvasni a szerződésedet, nem mindenféle más országét.
Én azért jó párat elolvastam már eddig és valószínű, hogy többirányú analfabéta lehetek, mert rengeteg kifejezést egyszerűen nem értek, talán azért van így ez sokakkal, mert nem ismerik a szakkifejezések pontos jelentését. Azt nem is hozom ide, hogy mennyire érthetetlen módon vannak ezek az ÁSZF-ek megírva.
Örülök, ha te mindig mindent megértesz ezekből. Újra hangsúlyozom, átlagemberekről beszélek! Gyere le picit azok közé, nem halsz bele zseniként még te sem.Bizonyos életkor felett meg aztán főleg elég nehezen értik sokan ezeket az informatikai meg egyéb szakkifejezéseket.
Amúgy, ha létezik olyan terület, amivel nem foglalkozol ennyire profi szinten és elárulod, melyik az, tuti mutatok olyan leírást, ami ugyan magyar nyelvű, de nem fogsz belőle sokat érteni. No, így vannak a mezei funkcianalfabéták az ÁSZF-ekkel!
-
azbest
félisten
válasz
ubyegon2 #50907 üzenetére
Erre is van megoldás. Ha valaki képtelen/nem akarja a napi ügyeit intézni, akkor vehet fel szémélyi titkárt, aki rendben tartja az ügyeit. Nem, a pár ezer forintos telefon előfizetéshez nem jár személyi titkár. Te nem vagy hajlandó elolvasni a szerződésedet, nem mindenféle más országét. A saját szolgáltatódét elegendő megnézned.
És, ha egy mód van rá, akkor ne a normális ügyfél rendeltetésszerű szolgáltatás használatát blokkolják, akadályozzák, hogy ezzel védjék a funkcionális analfabétákat (tudom, a statisztika szerint az ország harmada az. forrás wikipédia [link]. Esetleg gondokság alá is lehet vonni, ha súlyos valakinél).
Hőzöngés helyett esetleg megpróbálhatnád egy szolíd és bánatos levélben kérni a méltányosságot az ügyfélszolgálattól. Hogy bár hibáztál, de esetleg részben vagy egészében elengedhető lenne-e a 17 ezer forintos számla. Mondom ezt úgy, hogy én is csak egy egyszerű ügyfél vagyok.
-
válasz
azbest #50903 üzenetére
A roaming változás után hamar lett lehetőség külön tiltani a kettes zónát, hogy az egyest attól még tudja használni veszélytelenül.
Gyanítom, hogy benned fel sem merült, hogy az emberek többsége nem foglalkozik ennyit ezzel a témával, mint te, sőt halvány fogalma sincs arról, amit most itt írtál.
Mivel neked annyira egyszerű, mint a kacsa meg a víz esete, azt hiszed, mindenkinek az. Szuper. Most már tapsikolok is, hogy nem milliókat kell fizetnem.
Aki rendszeresen jár külföldre, rendben van, hogy figyel erre. Én sem ismerem ezeket a dolgokat, viszont én szándékoltan ebben az országban fizetek elő és itt aktiválom a szolgáltatásokat, de persze hülye vagyok, hogy nem ismerem minden egyes országra vonatkozó különféle szabályozásokat. A szolgáltató sem ismeri? Nem az ő dolga lenne megvédeni a saját ügyfelét? Nem jószívűségből tenné.....
-
azbest
félisten
válasz
wwenigma #50901 üzenetére
Nekem alapból tiltott volt. Be kellett kapcsolnom a roamingot. A szolgáltatónál is és a telefonon is. Az EU róming változás után a 17 ezres roaming limit is alapból aktív volt, hogy ne legyen milliós számla, ha a felhasználó nem figyel. A roaming változás után hamar lett lehetöség külön tiltani a kettes zónát, hogy az egyest attól még tudja használni veszélytelenül.
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye. Persze könnyebb másban keresni a hibát. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha felhasználó szándékosan bekapcsol szolgáltatásokat, nem figyel oda, hogyan használja, akkor ne legyen felháborodva, hogy a végén fizetni kell.
-
tsteve
senior tag
válasz
wwenigma #50901 üzenetére
elvileg amikor balkáni országba belépsz, ott is jön üdvözlő üzenet a díjakkal.... ha elolvassa az illető, akkor sok teendője nincs azon kívül, hogy gyorsan letiltja a roaming-ot vagy az adatforgalmat...a tiltás is gond lehet ha 1-es zónában ér és nem 2-esben...a webes tiltást nem sokan ismerik sztem a 2. zónára.. és valószínűleg még kevesebben használják sajnos, pedig jó megoldás lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest