Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
A hipernet home s vagy m csak az adott címen használható a mifivel? Vagy mobilba is betehető a sim kártya? Meg a korlátlan böngészés pontosan mire vonatkozik? Teszem azt chromeba nyitok Youtube-ot, akkor az is mehet korlátlanul vagy az már nem böngészésnek minősül? Appot gondolom nem enged használni vagy igen?
-
erzol
őstag
válasz
benczeb #47755 üzenetére
Sajnos nincs smart tv-m, igy egy Beelink Mini MXIII boxot használok, de telefonon, tableten is nézem a mytv appot.
Egyszer kiváncsiságból elindítottam mind a 3 eszközön a tv-t és még netezni is maradt lendület a rendszerben. -
azbest
félisten
válasz
benczeb #47761 üzenetére
Ha majd meg lesz az előfizetésed és a telefonszámod, akkor miután aktiválták a számodat (átvétel után pár napon belül), akkor a my.telenor.hu oldalán csinálhatsz egy regisztrációt, oda fel tudod venni a telszámodhoz tartozó előfizetést. Annak a felületén is lehet kapcsolgatni szolgáltatásokat, de ha jót akarsz, akkor nem ott aktiválod a mytv-t.
Hanem a mytv saját oldalán is van regisztráció a már meglévő telenoros számmal és ott választhatod ki a csomagodat. Úgy valsz kevésbé hajlamos elkavarodni bármi és nem kell ügyintéző segítségét kérni, hogy rázza helyre
A mytv oldalán a csomagoknál csak óvatosan kattintgass, mert pillanatok alatt lehet váltani másik csomagra és teljes havi díjat felszámolhat a lemondottra is. Plusz, ha hűségeset választol és véletlen lemondod, akkor kötbér is lehet. Bár, állítólag hűséget csak személyesen lehet kötni, de a gyakorlat nem biztos, hogy ez
A my.telenor.hu oldalon írni fogja, hogy mibe kerülnek a szolgáltatások, de az nem veszi figyelembe a kedvezményeket, szóval nálam is most 8ezer + 3 ezer a megjelenített összeg (net + start & hbo go + éjszakai 100GB), de valójában a 6 ezer a vége. A 3000 pedig belefér a 3500-as kedvezménykeretbe. Automatikusan levonják az extra szolgáltatások díjából a kedvezménykeretet, nem kell semmit külön intézni vagy állítani.
Ja és az átutalgatós, kártyás fizetős megoldás helyett lehet csoportos beszedést is csinálni. Az első számlát meg kell várni, azon lesz rajta az azonostó, amivel a bankodnak adott megbízásnál meg tudod adni ki vagy. Cib netbankban ezután 1 perc volt kitöltenem a megbízást, hogy legközelebb már ők szedjék be és ne nekem kelljen fizetgetni.
Az ne lepjen meg, hogy a számlával kapcsolatos adatok átfutása 1 hét is lehet a különböző oldalaik közt. Simán lehet, hogy egyiken már befizetendő számlát jelez, a másik oldalon már befizetett, a harmadikon meg még semmilyen sincs
A csoportos beszedésnél is több mint egy hét átfutás volt, mire levonás után a rendszerük is teljesítettnek jelezte.
Pár száz forintért lehet kérni adatmegosztó simet is, ami natos netet ad, ugyanarra a keretre. Útra, laptophoz, vagy telóba másod sim slotba ideális lehet.
-
benczeb
aktív tag
válasz
azbest #47760 üzenetére
Köszi szépen, a B525 tetszik, kelleni fog egy fizikai eth port néha. Illetve azt hadd kérdezzem meg, hogy a MyTV szolgáltatlást hogy tudom online megigényelni, vagy Te hogy igényleted? Az nem választható. Csak feladom a rendelést a netre meg a routerre, és később bekapcsoltatom? Illetve havi 3,500 Ft kedvezményt is valahogy lehet érvényesíttetni....
-
azbest
félisten
válasz
benczeb #47759 üzenetére
Ja és még annyit, hogy asztali router alatt a huawei E5186s és B525-öt értem. Az utóbbi az újabb és valamivel drágább. Bár ha jól látom appletv kombóban ezen kívül csak a mifi van. A dlink router + stick sem túl jó választás, mert az a router is elavult (a 10eft alatti 2.4GHz-es olcsó routerekhez hasonló).
Egyébként a modemek oldalon látható mindenféle kombináció. Kiválasztás után lehet hozzánézni azt, hogy milyen csomagban mennyibe kerül.Ja és még annyit, hogy a HBO Go az külön alkalmazásként szokott menni. Szóval nincs beintegrálva a MyTv alkalmazásokba.
Ha esetleg a tévéd androidtv rendszerű, akkor arra van mytv alkalmazás. A hbo go androidtv változatát pedig a nyárra ígérik, remélem hamar megoldják.
Videokonferencia kapcsán, ha rendben van a térerő, akkor túl nagy probléma nem lehet. Ráadásul publikus ip-t kap a home csomag. Szóval a hang és video rendszereknél nem okoz plusz problémát, hogy esetleg ne tudnának összekapcsolódni. Ma én is használtam egy multikontinentális konferenciához, mert azt hittem gond van a vezetékes netemmel. Jól ment mobilneten is. Az egyik partnernél voltak bajok, nem az én oldalamon, mert a németek és pestiek is láttak, hallottak engem és én is őket
-
azbest
félisten
válasz
benczeb #47753 üzenetére
Nem ismerem az appletv-t, csak arra figyelj, hogy egy 4g router is van a pakkban, viszont többféle 4g routerrel is lehet választani. Én mondjuk a mifit nem feltétlen ajánlanám hozzá, mivel butább és gyengébb lehet, mint az asztali router., amire ráadásul külső 4G antenna is csatlakoztatható, ha jobb vételre lenne szükség. De persze ettől még működhet jól a mifi is. Az appletv + asztali router pakkokra viszont be kell fizetni valamennyit az eszköz árába (15-20eft, attól főggüen melyik asztali), míg az apple tv + mifi esetén nem kell ráfizetni.
A MyTv a hónap közepén megújul, a mostani csomagokat váltja valamilyen még nem ismert megoldás. Hogy miben lesz más, azt még nem tudni.
Nem tudom milyen netfogyasztás mennyiséget tippelsz magadnak. Esetleg telenor alapú flottás valami is megoldás lehet, mert abból állítólag létezik néhány korlátlannak mondott fajta is. Bár a böngészés a home csomagnál is korlátlan. A tévé pedig nem számít bele. Viszont a sima home csomag árából van extra pénz keret, ami csökkenti a tévé előfizetés árát. Szóval ki kell matekozni, hogy számodra hogyan kedvezőbb.
-
chungee
addikt
Napot!
Kaptam 1 ilyen sms-t adategyeztetés után. Az a kérdésem hogy én kézzel aktiválhatom a kedvezményt vagy ők szabják meg hogy mikor kell aktiválnom
-
benczeb
aktív tag
Na, ez jó, akkor van tapasztalat a szolgáltatással.
A családi MyTV érdekelne engem is, az HBO GO-val. A MyTV-t hogy nézed, valamilyen eszközt rádugsz a TV-re, vagy nem TV-n nézed?
Egyetlen félelmem, hogy gyakran video konferenciázom, ahhoz pedig nagyon stabil kapcsolat kell, ilyet nem tudom próbáltál-e? Akár Skype huzamosabb ideig....? Köszi még1x.
-
erzol
őstag
válasz
benczeb #47753 üzenetére
Hasonló okok miatt használok Home L csomagot tavaly október óta teljes megelégedéssel.
Extra keretbe az éjszakai 100 gb netet + családi mytv csomagot is használom.
Akkor még nem volt apple tv, így arról nem tudok nyilatkozni, de a hozzá adott dlink stick+router stabilan hozza a 90/40-es sebességet 15-ös pinggel nálam. -
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
A napokban kaptam a remek hírt a Telekomtól, hogy sajnos nem tudnak bekötni semmilyen internetet, mert elfogytak a szabad portok, így, csak akkor lehet netem, ha valaki lemondja. Még jó, h kb 80 háztartásnak lenne igénye internetre a következő 3 hónapban. Mivel nem fogadják el a pénzem, így elkezdtem internet-szolgáltatót keresni, és a Telenor Hipernet Home L csomagját találtam.
Nem olvastam vissza, elnézést ezért, van valakinek tapasztalata Home L + MyTV + Apple TV kombóval?
Köszönöm!
-
válasz
Bence008 #47748 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Közben kipróbáltam wifi nélkül, csak USB kábelen összekötve és kb. ugyanolyan értékeket kapok a letöltésre. Így nem biztos, hogy megéri megvenni a TP-Link modelljeit. Főleg, hogy csak 2,4Ghz eszközökkel használom. Inkább a meglevő E5577-s-t függetlenítem a telenornál és már tudom vinni külföldre is.
Köszönöm a válaszotokat és a segítségeteket.
-
Bence008
tag
válasz
trol75 #47746 üzenetére
2.4GHz-en nem hiszem, hogy többet fog tudni a TP-Link. Az alábbi két mérést most csináltam vidéken, beltéren, kb. 100 méterre légvonalban a toronytól. A felső eredmény 2.4 GHz-en volt, az alsó 5GHz-en. Közben nem mozdítottam el a MiFi-t, ami egy Huawei E5577Cs-321. Nálam ekkora különbség van a két sáv között sebességben.
-
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Telenoros korlátlan mobilnetem vanEgy Huawei E5577s-321-ben van, ami tökéletesen működik.
De helyben (vidék) „csak” 30-42 MB letöltési sebesség van.Ellenben voltam múltkor Kecskeméten, ami 4G+-os város.
Ellenben itt is „csak” max 45MB jön lefele.
Ennyit tudhat a MiFi router?Kíváncsi lennék, aki használ ilyet mi a max. letöltése neki.
Esetleg gondolkodjak egy TP-Link M7310 vagy M7350-ben?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
kovpeti
csendes tag
Sziasztok,
Telenor Myminute kártyának mennyi az érvényességi ideje?
Úgy értem, ha veszek egyet, és nem töltök rá semmit, akkor meddig tudom használni hívások fogadására? 180 nap vagy 365 nap?
Nem találom a honlapon. -
8
senior tag
válasz
Viktor0610 #47736 üzenetére
Meg van bocsájtva
Hol írtam, hogy a telenor a hibás?
-
-
8
senior tag
Nekem riasztóban van a telenoros kártyám, automatikus sms továbbítással. Ma három sms jött a jutalommal kapcsolatban, amit úgysem tudok elhasználni.
Eddig nekem 133Ft-ba került az ingyenes online adategyeztetés (3x belépés próbálkozás mert chrome-ból nem ment, csak firefoxból, egy visszaigazolás, ma 3 jutalom = 7 sms, 7x19=133).
Kiváncsi leszek még hányat küldenek... -
St3ven
addikt
Neten rendelt és átvett SIM-kártya tapasztalatok szerint mennyi idő múlva lesz aktív? A tegnapi átvétel óta azt írja a telefon, hogy "SIM-kártya regisztrációja sikertelen". PIN-t elfogadja, tehát a kártya maga jó, újraindítás már többször megvolt.
-
Bferibörs
addikt
válasz
aprokaroka87 #47728 üzenetére
sms-t 1 köszönik, 2 aktiválták, 1-2 nap külömbség a 2 sms között
-
boxfan
tag
válasz
pellesmartin #47725 üzenetére
Minden hónapban levonja a fordulónapon az egyenlegből
-
pellesmartin
tag
Üdv!
Napokban szeretnék rendelni Telenoros Sim kártyát,úgy látom hogy most ingyenes az oldalon,ha kiválasztok hozzá egy MyChat csomagot,ami 1849Ft havonta,az úgy működik hogy ha feltöltöm a kártyát akkor levonja ezt az összeget automatikusan minden hónapban? Vagy hogy kell ezt fizetni? -
asdf_
veterán
Ha valaki mar adategyeztetett korabban es vagyik a 20 percre meg a fel giga ajandekra (vagy mennyit kezdtek el adni), nem kell ujra kamubol adategyeztetni az ajandekert, megkapja majd anelkul is.
-
-
azbest
félisten
válasz
Somatom #47713 üzenetére
ó erre azt hiszem tudom a megoldást. Roamingkor a saját szolgáltatótól kap a telefon ip-t, nem a külfölditől. Amikor német sim kártyákkal dolgozunk német projekten, azzal német szolgáltatós ip címeket kaptunk. Szóval ha magát a roamingos használatot külön nem korlátozzák, akkor éppen olyan, mintha otthonról menne
-
Rage47
veterán
Ha számhordozással átmennék Telenorhoz Hello Datára és valamiért nem jönne be, akkor választhatok ott a Hello Data felmondása után bármilyen kártyás csomagot, vagy ahhoz kell már külön telenoros SIM?
-
domerator
veterán
Ma hivtam a 1220-at. Negy !!! perc utan jutottam el az automataban a megfelelo menupontig (nem nyomtam felre), utana ugyintezore vartam 6! percig, ott untam meg es letettem.
Csak en tudom rosszul hogy van valami torveny hogy 1-2 percen belul elo ugyfelszolgalatost KELL kapcsolniuk?
Utana meg azert rugnak egyet az emberbe azzal hogy elkuldik az sms-t hogy a minel jobb ugyfelkiszolgalas erdekeben ertekeljem az ugyfelszolgalattal (nem is) folytatott beszelgetest.
Bravo Telenor. -
St3ven
addikt
Kártyásokra is igaz, hogy (visszavonásig) ingyenes a tarifacsomag-váltás?
-
4Grider
nagyúr
válasz
IamTheDog #47704 üzenetére
Telenornál lemondáskor a teljes havi díjat felszámolják, ha egy hónapon belül vagy, akkor az egy hónapból levonják a ciklus elejéről fel nem használt napokat. És ügyelj arra, hogy a ciklus egyedi, azaz a fordulónap valamikor hónap közben van, ha utána egy nappal mondod fel, akkor már a következő hónapot is hozzácsapják teljes egészében a számlához.
-
8
senior tag
válasz
Lazika #47698 üzenetére
iMessage aktiválás.
Az iphone automatikusan küld egy smst a háttérben (ír számra, ha jól tévedek) mikor rányomsz az imessage/facetime aktiválásra. Sőt, ha elsőre nem sikerül, akkor akár többet is küldhet, anélkül, hogy szólna neked. Megpróbálhatod visszakérni az árát a telenortól, előfordul, hogy jóváírja a szolgáltató. -
IamTheDog
tag
Ha az új Hello Data csomagomat úgy szüntetem meg, hogy még egy hónap sem telt le belőle, akkor az előlegből vissza adnak valamennyit?
-
chungee
addikt
válasz
Viktor0610 #47702 üzenetére
3 hónap klikk miatt és tesóimnak is adok belőle. Mert nagyon lusták "intézkedni/ígényelni"
-
-
chungee
addikt
Napot!
Itt fekszik aktiválatlanul még le sem vakart 4db SIM-em az ingyenes 3 hónapos klikk miatt tankoltam fel anno. Azok érvényüket vesztik júl. 1-én
Szal új SIM-eket kell ígényelnem megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest