-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ispán_Péter
csendes tag
válasz
kovpeti #56068 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet. Reggel nézem az előző cikkus van még, bementem egy üzletbe, ott minden gond nélkül aktiválta az ügyintéző a szolgáltatást, direkt rákérdeztem, hogy mikor fog megujulni, azt mondta minden ho 8-an, a ciklusom is igy van, csak meg nem allt at a mytelenoron. Ügyfélszolgálat nekem is azt mondta, hogy a mai nap átáll... Valami bug lehet náluk, mert nekem most a MyTelenor app nem mutatja az adatkeretet, a böngészős mytelenor. eg elég döcögősen tölt be.
-
asdf_
veterán
válasz
kovpeti #56064 üzenetére
A helyzet változatlan.
Gyakorlottabb kártyásoktól kérdezném:
Ez tényleg ilyen, hogy még mindig nem állt át (21 óra alatt) az új ciklusra a rendszer?Miert is szamit ez amugy annyira, hogy mit ir a weboldal ezugyben?
Nyilvanvaloan az uj ciklusban vagy, hogy a weboldal meg a regi idopontjait mutatja, az valtoztat barmit barmin is? Vagy csak szimplan zavar a latvany?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest