Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
benczeb #47755 üzenetére
Sajnos nincs smart tv-m, igy egy Beelink Mini MXIII boxot használok, de telefonon, tableten is nézem a mytv appot.
Egyszer kiváncsiságból elindítottam mind a 3 eszközön a tv-t és még netezni is maradt lendület a rendszerben. -
azbest
félisten
válasz
benczeb #47761 üzenetére
Ha majd meg lesz az előfizetésed és a telefonszámod, akkor miután aktiválták a számodat (átvétel után pár napon belül), akkor a my.telenor.hu oldalán csinálhatsz egy regisztrációt, oda fel tudod venni a telszámodhoz tartozó előfizetést. Annak a felületén is lehet kapcsolgatni szolgáltatásokat, de ha jót akarsz, akkor nem ott aktiválod a mytv-t.
Hanem a mytv saját oldalán is van regisztráció a már meglévő telenoros számmal és ott választhatod ki a csomagodat. Úgy valsz kevésbé hajlamos elkavarodni bármi és nem kell ügyintéző segítségét kérni, hogy rázza helyre
A mytv oldalán a csomagoknál csak óvatosan kattintgass, mert pillanatok alatt lehet váltani másik csomagra és teljes havi díjat felszámolhat a lemondottra is. Plusz, ha hűségeset választol és véletlen lemondod, akkor kötbér is lehet. Bár, állítólag hűséget csak személyesen lehet kötni, de a gyakorlat nem biztos, hogy ez
A my.telenor.hu oldalon írni fogja, hogy mibe kerülnek a szolgáltatások, de az nem veszi figyelembe a kedvezményeket, szóval nálam is most 8ezer + 3 ezer a megjelenített összeg (net + start & hbo go + éjszakai 100GB), de valójában a 6 ezer a vége. A 3000 pedig belefér a 3500-as kedvezménykeretbe. Automatikusan levonják az extra szolgáltatások díjából a kedvezménykeretet, nem kell semmit külön intézni vagy állítani.
Ja és az átutalgatós, kártyás fizetős megoldás helyett lehet csoportos beszedést is csinálni. Az első számlát meg kell várni, azon lesz rajta az azonostó, amivel a bankodnak adott megbízásnál meg tudod adni ki vagy. Cib netbankban ezután 1 perc volt kitöltenem a megbízást, hogy legközelebb már ők szedjék be és ne nekem kelljen fizetgetni.
Az ne lepjen meg, hogy a számlával kapcsolatos adatok átfutása 1 hét is lehet a különböző oldalaik közt. Simán lehet, hogy egyiken már befizetendő számlát jelez, a másik oldalon már befizetett, a harmadikon meg még semmilyen sincs
A csoportos beszedésnél is több mint egy hét átfutás volt, mire levonás után a rendszerük is teljesítettnek jelezte.
Pár száz forintért lehet kérni adatmegosztó simet is, ami natos netet ad, ugyanarra a keretre. Útra, laptophoz, vagy telóba másod sim slotba ideális lehet.
-
azbest
félisten
válasz
benczeb #47759 üzenetére
Ja és még annyit, hogy asztali router alatt a huawei E5186s és B525-öt értem. Az utóbbi az újabb és valamivel drágább. Bár ha jól látom appletv kombóban ezen kívül csak a mifi van. A dlink router + stick sem túl jó választás, mert az a router is elavult (a 10eft alatti 2.4GHz-es olcsó routerekhez hasonló).
Egyébként a modemek oldalon látható mindenféle kombináció. Kiválasztás után lehet hozzánézni azt, hogy milyen csomagban mennyibe kerül.Ja és még annyit, hogy a HBO Go az külön alkalmazásként szokott menni. Szóval nincs beintegrálva a MyTv alkalmazásokba.
Ha esetleg a tévéd androidtv rendszerű, akkor arra van mytv alkalmazás. A hbo go androidtv változatát pedig a nyárra ígérik, remélem hamar megoldják.
Videokonferencia kapcsán, ha rendben van a térerő, akkor túl nagy probléma nem lehet. Ráadásul publikus ip-t kap a home csomag. Szóval a hang és video rendszereknél nem okoz plusz problémát, hogy esetleg ne tudnának összekapcsolódni. Ma én is használtam egy multikontinentális konferenciához, mert azt hittem gond van a vezetékes netemmel. Jól ment mobilneten is. Az egyik partnernél voltak bajok, nem az én oldalamon, mert a németek és pestiek is láttak, hallottak engem és én is őket
-
azbest
félisten
válasz
benczeb #47753 üzenetére
Nem ismerem az appletv-t, csak arra figyelj, hogy egy 4g router is van a pakkban, viszont többféle 4g routerrel is lehet választani. Én mondjuk a mifit nem feltétlen ajánlanám hozzá, mivel butább és gyengébb lehet, mint az asztali router., amire ráadásul külső 4G antenna is csatlakoztatható, ha jobb vételre lenne szükség. De persze ettől még működhet jól a mifi is. Az appletv + asztali router pakkokra viszont be kell fizetni valamennyit az eszköz árába (15-20eft, attól főggüen melyik asztali), míg az apple tv + mifi esetén nem kell ráfizetni.
A MyTv a hónap közepén megújul, a mostani csomagokat váltja valamilyen még nem ismert megoldás. Hogy miben lesz más, azt még nem tudni.
Nem tudom milyen netfogyasztás mennyiséget tippelsz magadnak. Esetleg telenor alapú flottás valami is megoldás lehet, mert abból állítólag létezik néhány korlátlannak mondott fajta is. Bár a böngészés a home csomagnál is korlátlan. A tévé pedig nem számít bele. Viszont a sima home csomag árából van extra pénz keret, ami csökkenti a tévé előfizetés árát. Szóval ki kell matekozni, hogy számodra hogyan kedvezőbb.
-
erzol
őstag
válasz
benczeb #47753 üzenetére
Hasonló okok miatt használok Home L csomagot tavaly október óta teljes megelégedéssel.
Extra keretbe az éjszakai 100 gb netet + családi mytv csomagot is használom.
Akkor még nem volt apple tv, így arról nem tudok nyilatkozni, de a hozzá adott dlink stick+router stabilan hozza a 90/40-es sebességet 15-ös pinggel nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest