Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Megrendeltük a Plusz 500 MB másfél hete. Most levonta megint érte a 900 forintot.
Ezt a havi ciklust nem onnan számolja, ahonnan megrendeltük? Minden hó elsején levonja?
Köszi. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #45991 üzenetére
No, igen. Vagy keveset fizet a Telenor, vagy nagyon bürokratikus a változtatások engedélyeztetése, mert ólomcsizmában jár a fejlesztés.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #45989 üzenetére
Hmmm... Úgy tűnik, hogy a legutóbbi beállítás megjegyzése még fejlesztésre vár. Ez viszont nehezített pálya, mert nem azonosak az egyes csatornák felbontásra vonatkozó lehetőségei.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #45987 üzenetére
Sztem feature. Állítsd át!
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon az bug vagy feature hogy mytv-n az m4 sport automatikusan az 1080p-t adja be?
A telefonom viszont nem igazán bírja,és sanszos hogy a 3g mobilnetem sem
-
krystman
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék venni S8at, de a 10000ft-os online kedvezmény csak egybeni összegre vonatkozik, vagy ha részletre akarom venni, arra is vonatkozna?
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #45983 üzenetére
Én nem mosom össze őket. A tévés az tévés, a tabletes az tabletes. Nem az app hibája, hogy mindenféle tákolmány kínai tabletes rommal nem úgy néz ki valami, mint ahogy tévén elvárjátok. Én csak elmondtam, hogy miért néz ki máshogy azon.
(#45978) darvinya
nálad mindig minden másképp működik, mint a világ többi részén. Valószínűleg te vagy az egyetlen, akinek 720p-s a telefonos hbo go app. Mindenki másnak kicsit gyengébb a telefonos, mint a pécé/chromecast. -
törölt tag
-
-
darvinya
titán
válasz
azbest #45976 üzenetére
Telenor MyTv Otthon apk-ból telepítve, nem tűnik el StatusBar
Telenor MyTv app, apk-ból telepítve eltűnik StatusBarMiBox-on nincs StatusBar, ezért nincs is ott.
HBO app, apk-ból magyarul tökéletesen működik.
Nálam 720p-ben jött, jobb minőségű volt MyTv-nél is.Szóval van itt nagy katymasz, ki mit hogyan zár ki/korlátoz.
MyTv Otthon app-nak melyik legfrissebb, mert azt Play áruház nem írja Nem kompatibilis eszköz miatt.
-
törölt tag
válasz
azbest #45974 üzenetére
Cserébe RemixOS -en katasztrófa lett a MyTV kezelése. ARM miniPC -n még nem néztem, de gyanítom, hogy ott is hasonló a szitu. Telón, tabon lehet, hogy jó ez a forgatásra automatikus fullscreen -re váltás, de a TV -n nincs forgatás, csak kényszerített fekvő nézet, és kényszerítetten felugró tálca, amitől nem tudom az app vezérlőit megjeleníteni. Remixen az a mákom, hogy át tudok váltani többablakos módba, és úgy már előcsalhatók a vezérlők. ARM miniPC -ken viszont nincs többablakos mód. Jobb lenne, ha visszaraknák a kép belső felületére a vezérlőket, és a manuális fullscreen váltást.
-
azbest
félisten
válasz
darvinya #45975 üzenetére
A
telenor homemytv otthon android tv-re való. Nem az app hibája, hogy a tabletes androidon (amit az olcsó boxokra is tenni szoktak) olyan launcher van, ami nem tűnik el. Mi boxon eltűnik [link], mert az igazi android tv.
Sima tabletes rendszerre feltéve a szokásos alkalmazáslistán nem is jelenik meg, mivel leanback launcherhez készült. Más kérdés, hogy attól még fut és jól működik azon is, ha akp-ból felteszemA hbo-sok egyébként azt ígérték, hogy a nyáron lesz android tv-re való magyar hbo go app is. A chromecast mód nem túl megbízható, a miboxon nem is megy jól. Jól jön a telenoros előfizetésemhez
(#45977) Somatom
tévére mytv otthon, tabletre mytv telenor.
Az, hogy tabletes rendszert tesznek a kíniak a tévés eszközökre is, az nem az app hibája.(#45978) darvinya
látom, nem igazán sikerül megérteni a tévé és a tablet app közti különbséget... nincs jelenleg tévés hbo go magyarul. A telefonos/tabletes persze feltehető apkból de abban csak 480p az adás és nem távirányító barát. A tévésben/chromecaston pedig 720p.
Nem a kókányolt boxokról van szó, amin telefon/tablet rendszer fut tévés helyett. Az android tv nem attól tévé, hogy tévére teszik a tabletet. A tv változaton leanback launcher van, a tabletesen meg sima. -
azbest
félisten
válasz
darvinya #45973 üzenetére
Használom Android Tv-n a telenor home appot, valamint android telefonon is a mytelenort. Múltkor volt vendég, ami a start csomagot alapból lejátszotta. Most a telefonos app már vendégként sem jelentkezik be, hanem alapból azt írja, hogy a start csomag lejátszható.
Az, hogy három hónapja valami nyűgöd volt, amikor még lehet csak új előfizetőknek volt akciós méretlen forgalom, az ma már irreleváns. Ma már nem számít a forgalomba.
Volt technikai probléma, amiről én is beszámoltam a topciban. Ez okozott kavarodást a telenor fiók és a mytv fiók szinkronizációja között. Most már megjavították.
-
tomp
félisten
válasz
wetomi #45967 üzenetére
Hát én is ezt remélem. Személyes ügyintézés kifogástalan volt. Remélem odabent is változott a hozzáállás.
Vicc: tartozik az ügyfél így hát kikapcsoltuk. Oké akkor atm. Atm: nincs tartozás. Oké akkor MyTelenor: nincs tartozás. Helyzet: akkor is van tartozás és ki van kapcsolva -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #45965 üzenetére
Nem számít bele maga tv műsor lejátszás, de ameddig nincs előfizetés beállítva, addig nem csinál semmit az alkalmazás.
Ráadásul indítás+EPG-hez kell internet adatkeret és abból jön le.Ezt mind tapasztalatból írom, mert így szívatott meg nemrég új kártya.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #45965 üzenetére
Köszi! Külföldön elméletileg nem is használható, csak Magyar IP -ről indul. Ez áthidalható, de az adatforgalma ezáltal fizetőssé válik.
A másik kérdésben tudsz segíteni? Az adatforgalma beleszámít majd a hazai adatforgalomba? -
tomp
félisten
válasz
wetomi #45964 üzenetére
Idén nem jött értesítés, hogy összerakják a 2 számot. Anno 2015-ben jött ezért is mentünk be akkor és intéztük el. Ott akkor az egyik számnál a számlázási címet módosítottuk. Elmondásuk szerint így ha akarná sem tudja majd a jövőben összevonni újra. Hát összevonták. A 2015-ös sms megvan. Semmilyen telenoros sms-t nem törlünk. Biztos ami biztos.
Felszólító levél nem jött. Csak a havi számlák. Azokon pedig nem jelezték, hogy lenne tartozás. Összevonás óta is amúgy külön jön a számla mind2 számnál. Csak annyi változott, hogy mind2 számlán egyforma a végösszeg mert ugye összevonták őket. Késedelmi kamat sem jelent meg az azóta kiállított számlákon. Csak ott lebegett a telenor bermuda háromszögében az összeg. A számla kifizetése nem ment amúgy olyan könnyen. Kitartóan kellett lépegetni a rendszerben, hogy végül kidobja a terminálra az összeget. -
-
wetomi
aktív tag
Elvileg februárban volt SMS-ben értesítés, hogy az azonos névre és azonos címre, de külön számlában elszámolt előfizetéseket összevonják egy számlába. SMS-ben kellett visszajelezni, ha NEM kéred az összevonást. Ha beleegyeztél, akkor nem volt teendőd.
Valószínűleg erre nem figyeltetek és megtörtént az összevonás. Utána viszont valóban nem biztos hogy látod a nyitott számlát, vagy hogy automatikusan jó helyre megy a befizetés.
Amúgy papír alapú felszólító levélnek menni kellett volna, ha nem kaptatok, akkor hivatalos címet érdemes egyeztetni. -
törölt tag
válasz
azbest #45962 üzenetére
Én nem vagyok sem csaló, sem nyerészkedő. Egyszerűen csak ugyanúgy szeretnék mobilnetezni külföldön, mint itthon, és itthon sem tartom magam "unfair" felhasználónak. Attól viszont kinyílik a bicska a zsebemben, hogy a felszínen féltéglával verik a mellüket, hogy eltörölték a roamingot, a felszín alatt viszont az apróbetűs részek miatt továbbra is azok szopnak, akiknek a legnagyobb szükségük lenne a szolgáltatásra. Van úgy, hogy mi egy nap alatt három országon megyünk át. Vegyek mindenhova kártyát, töltögessem őket, és menet közben csereberéljem? Viccnek is rossz, de tegyük fel, hogy megtenném! De helyi lakcím nélkül hogyan? Csak olyanok maradnak, mint pl. az AldiTalk, aminek nevetséges a hálózati elérése. Na, ezeken a körülményeken kéne javítson a roaming "eltörlés", de a mi helyzetünkön lóf...t se fog javítani. Akkor viszont ne csodálkozzanak, ha indul a trükközgetés!
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #45961 üzenetére
Én sem tartom értelmesnek a roamingnál az arányozás szabályt. De olyan szempontból megértem, hogy nem állandó, hanem időszakos használatra szánják a roamingot. Furcsa helyzetet teremtene, ha mindenki külföldi kártyákkal kezdene el itthon telefonálni. Bár gondolom akkor is van valami elszámolási alap a szolgáltatók közt, azt sem ingyen teszik, csak ugye a régiók közti nagy árkülönbségek kiegyenlítődnének. De lehet ettől becsődölne egy-egy ország szolgáltatója és nem lenne utána hová felcsatlakozni a külföldi simmel. De nem akarom én ezzel a szolgáltatókat védeni. Csupán például náluk a bevételük 30%-át elveszi az állam különböző adók formájában és így esélyük sincs olyan olcsónak lenni, mint ahol ennek töredékét kell befizenti.
Adók miatt drága a mobilozásSzerincsére ma már azért vannak itthon is értelmes csomagok és megoldások. A publikusik közt is.
Amit nem számolnak, azt lehet nem is vesznek figyelembe. Ezért lehet jobb neked a youtube, vagy más streaming.
-
törölt tag
válasz
azbest #45960 üzenetére
Nem bújok én ki semmi alól, csak élek a szabályok adta lehetőségekkel. Nem én tehetek arról, hogy olyan ostoba szabályt alkottak, ami arra ösztönöz, hogy minél jobban terheljem a hazai hálózatot. Elvileg nem is kéne semmit sem variálnom, mert a szabály csak az adatforgalom mennyiségére vonatkozik, és nem rémlik olyan megkülönböztetés, hogy az a bizonyos felhasznált adatmennyiség egyébként fizetős, vagy ingyenes.
Azért biztos, ami tuti, korábban rákérdeztem itt, de nem volt válasz. Később "hivatalosan" a Telenort is meg fogom találni ezzel a kérdéssel. -
azbest
félisten
válasz
#79335424 #45959 üzenetére
Annyi, amennyi. Bele van építve. Nem kell érte külön fizetni és nem számolják külön, mert a csomag része.
Elhiszem, hogy többlakiként neked épp jó lenne, ha külön számolnák a forgalmat érte, mert akkor a roaming arányos szabály alól könnyű kibújni vele. De Ha forgalmat akarsz generálni, akkor indítsd el valami youtube playlistet nagy felbontásban. Pár óra alatt elpazarol pár tucat gigabájtot.
Amúgy a netsemlegesség lován pont fordítva ül a hivatal, ha azt bünteti, aki ingyen ad valamit. Az eredeti szellemisége azzal kapcsolatos volt a semlegességnek, hogy a szolgáltatók ne blokkoljanak vagy lassítsanak bizonyos tartalmat, hogy azzal zsarolják ki az előfizetést valamire. Amikor viszont arról van szó, hogy bizonyos tartalmak ingyen nem számítanak, akkor nem zsarolják a felhasználókat. A saját hálózaton belül, saját szolgáltatásokon belül pedig életszerűtlen büntetni azt, ha nem kérnek plusz pénzt a használatért az előfizetési díjon felül. Ahogy iptv-ért sem fizetek forgalmi díjat és nem is számolják a statisztikába más szolgáltatónál sem.
-
törölt tag
válasz
azbest #45956 üzenetére
Ha nem számol rá adatforgalmat, akkor viszont a Telenor nem teljesítette a versenyhivatal elvárását. Bár, ha jobban belegondolok, akkor az ingyenes csatornáknál is fennáll a megkülönböztetés.
Nem tudok ránézni, mert flottás-mutyis a kártya (EQ decemberi akciós, amihez semmilyen hozzáférésem sincs).
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #45952 üzenetére
hát, nézz meg valamit és nézz rá, hogy változott-e a forgalom. De mintha úgy mondták volna itt a tapasztaltabbak, hogy tényleg nem számolja, attól függetlenül, hogy melyik kártyára szól.
(#45954) snooze
nem feltétlen van összefüggés az egyszerre nézhető eszközszámmal, inkább csak sokkal egyszerűbb megvalósítani úgy általában kihagyni a számolást, mint ügyfélcsomagonként -
törölt tag
válasz
darvinya #45953 üzenetére
Köszi! Bár furán hangzik, de ez most jó hír. A kártya flottás korlátlan, tehát adatkeret szempontból mindegy. Viszont, rendelnék hozzá egy társkártyát, amit a telómba raknék a mostani, külföldi SIM helyett. Amikor itthon vagyok, akkor felcserélem a kártyákat, így a routeren tudom generálni a külföldi netezésem adatforgalom kompenzációját. Nyomathatnám a torrentet is ezerrel, de egyszerűbb a MyTV. Mivel nincs a kártyához MyTV szolgáltatás, ezért annak az adatforgalma biztosan "számolósnak" fog minősülni.
-
törölt tag
Hangszórós kérdés.
Van egy MyTV előfizetésem a telómban levő SIM -hez. A miniPC -n futó MyTV app -ba is ezzel vagyok bejelentkezve. A miniPC viszont egy 4G -s routertől kapja a netet, amiben egy másik Telenoros SIM van. Ezen a SIM -en számol a Telenor MyTV adatforgalmat? Azért merült fel bennem ez a kérdés, mert elvileg a MyTV adatforgalma ugyebár beépült az előfizetésbe, viszont a MyTV -re használt kártyámhoz nem tartozik MyTV előfizetés.
-
Zolimax.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #45950 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, valóban csak ennyi volt a hiba. Erre nem is gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest