Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oneal1

senior tag

válasz dptrsk #41505 üzenetére

my telenorban kopp elfogyott az egész.
    én pontosan tudom a saját készülékemről hogy 1GB-os távlatban 50, max 70 mb a difi a telekom és a telefonom által mért fogyasztásban. Tehát amit nagyjából mutat az iphone az kb úgy van.

nem IOS eszköze volt korábban, de ennél a rendszernél ez nem így működik.
    De frissítés téma amúgy is kilőve mert a 9.3.3 al kapta meg a telefont, ez pedig a legújabb.

-semmit nem tölt le neked kérdezés nélkül, szoftverfrissítést, appok frissítését, semmit. Ha pedig wifiről töltessz és megszakad a hálózat akkor megáll a letöltés.

-Az a bosszantó az egészben, hogy nem lehet lekérni semmit, várja meg a következő számlát és akkor majd kiderül hogy hiba e vagy sem... azért jó hozzáállás nem?

-Több évig szervizeltem szoftveresen iphone-okat, az a baj, hogy értek hozzá és 100% hogy nem használta el ezt az adatmennyiséget. De a legkiakasztóbb, hogy az ügyfélszolgálat egyből hülyének nézi az embert, semmit nem hajlandóak segíteni, csak fizesse be a számlát és majd meglátjuk hogy hibáztunk e...

-persze mikor megkérdezte, hogy mi lesz ha az derül ki hogy ők hibáztak akkor ők azt nem tudják :D

Új hozzászólás Aktív témák