Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei FreeArc - a kényelem az első
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
Viktor0610 #59575 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy Telekomos kártyám a mobilban automatikusan átállt a helyi hálózatra (Cosmote), a másik SIM (Vitamax-os Vodafone) viszont nem akarja az igazat.
Ez a Telenoros kártya is felmegy a Wind GR-re,de nem csatlakozik tovább. -
ebegab92
senior tag
válasz
Viktor0610 #59571 üzenetére
Igen, aktív a roaming.
Azt most sajnos nem tudom kideríteni, hogy tiltva van e az előfizun a roaming.Profil neve: WIND
APN: net
Beállításokkal sincs változás. -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Görögországban vagyok jelenleg. Mobilnetet szeretném életre kelteni. A Wind GR-t ki is választotta magának, viszont ennél tovább nem jutott a mutatvány. Egy Huawei E5577 eszköz szórná. Telenor Hipernet 100 GB csomag. WiFijére csatlakozás után "Bejelentkezés a hálózatra". Profilt próbáltam állítani:
WIND Internet profilnév és APN név: gnet.b-online.gr vagy gint.b-online.gr
Más ötletem nincs. Köszönöm a segítségetek előre is! -
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem a Telenor mobilinternet kínálatát. A Hipernet Home S-t néztem, ami 4300 Ft/hó. Semelyik másik szolgáltatónál nem láttam ilyen alacsony áron, ilyen nagy adatcsomagot. Van valami huncutság a dologban, mert nekem ez gyanúsan túl jó ajánlat. A másik, amit nem értek, hogy vannak további mobilnet ajánlataik (laptophoz, tablethez), amik meg már a szokásos csillagászati árakon adunk kevés netet alapon mennek. Valaki mondana ezekről pár dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest