Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Az élet úgy hozta, hogy a tervezettnél hamarabb fel kell mérnem a készülékcsere lehetőségét (a meglévő telóm elkezdett halódni, nem tudom, meddig bírja még, vélhetően nem sokáig)
Eredetileg meg szerettem volna várni, hogy milyen áron jelenik meg az LG G5, illetve hogy megjelenik -e egyáltalán a HTC M10 a kínálatban - de ez már tuti nem fog menni, legalábbis nem ezzel a telóval.
Így két lehetőség van: vagy visszaköltözök valamelyik régebbi telómba (esetleg elcsaklizom a páromtól a J5 -ös Samsungját), vagy veszek most egy készüléket az előfizetésemhez, és később, ha szimpatikusabb telót látok a kínálatban, akkor cserélek a "készülékcsere bármikor" program keretei között.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
Hol találom meg, hogy mikor mennyibe kerül a készülékcsere díja (ha jól tudom, külön díj ellenében lehet cserélni)
Ha pl kihasználnám a kamatmentes részlet lehetőséget, és pl egy részletre vennék új telót, cserénél hogyan működik ez? Kifizetem az összes hátralévő részletet egyben, + a csere díja, mínusz a korábbi készülék aktuális értéke (beszámítás esetén)?
Igazából két készülék jöhet most szóba a Telenor kínálatból "ideiglenes" készüléknek: LG G4 vagy Samsung S7 Edge (utóbbi akár maradhat tovább is, ha bejön, és a várt két készülék nem tud többet mutatni nála).
Mondjuk nekem a Samsung nagy váltás lenne, évek óta csak HTC -ket használok, a Sense komolyan hiányozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest