- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Shinnokina #38795 üzenetére
Nagyot csodalkoznek, ha egy csutortokon lejart husegu szamot penteken elhordozva nem egy egyhavi szamla lenne a tortenet vegeredmenye. Az egyik nap meg nem viheted a huseg miatt, a masik nap meg mar szamlazzak az uj honap havidijat. Szerintem.
-
fant0mi
őstag
Nekem igy volt. Megkaptam a telenoros simet, ket napra ra volt az idoablak. Volt a simnek egy 20-as szama. Persze senki nem keresett rajta, de en hivhattam (hasznaltam is szamtiltassal, nehogy azon hivjanak vissza).
Mire jo? A Telenornak hogy ket nappal tobbet ki tudjanak szamlazni, nekem meg hogy korabban is hasznalhattam a kedvezobb percdijakat.
De nem lett volna semmi baj sem ha ugy megy ahogy te irod. -
KTU
addikt
válasz
fant0mi #38797 üzenetére
Még a telenorhoz nem hordoztam számot,
csak a telenortól.Időablakig a régi szolgáltató kártyája aktív,
azután az új szolgáltató kártyája, ugyanavval a hordozott telefonszámmal.Időablak: általában adott nap 20h-tól 24h-ig.
na ekkor tényleg nincs aktív telefonszámod, x ideig,
nem tudom hány perc vagy óra, nem néztük még 1x sem.ideiglenes telefonszám?
Minek?
ki hív rajta?
mikor?Tényleg nem értem.
-
KTU
addikt
válasz
Shinnokina #38795 üzenetére
"Mindenképp kapni fogsz egy új számot a szolgáltatótól,"
Te számhordozásról beszélsz???
-
Shinnokina
tag
válasz
s3toraph #38790 üzenetére
Mindenképp kapni fogsz egy új számot a szolgáltatótól, másképp nem fog menni, mert van átfutási idő, úgynevezett "ablak", amikor a hordozott szám átkerül a másik szolgáltató rendszerébe. Mindenképp indítsd el a hűség lejárta előtt a folyamatot, úgy, hogy a lejárat másnapjára kérd a szám átirányítását. Én pont most estem át ezen csak fordítva, másik szolgáltatótól telenorhoz. csütörtökön jár le a hűségem a másik szolgáltatónál, úgy kérték, hogy 26-ára kapjam meg a számátirányítást. Ha előtte csinálják, akkor a számátvitellel azonnal megszűnik az előfizetésed automatikusan és megy a kötbér. Legyél benne biztos, hogy az adataid mindkét szolgáltatónál ugyanazok! Különben a rendszer automatikusan elutasítja (egy betű vagy szám eltérés is elég hozzá). Persze nálad bonyolítja a helyzetet a készülék függetlenítése... Szerintem hívd fel őket és kérdezd meg a pontos menetét a dolognak, vagy sétálj be az üzletbe. Nálam nagyon rendesek voltak, pedig volt gond is a számátvitellel, összedolgozott a telenoros meg tkomos ügyintéző, hogy megoldják.
-
hercegno1991
csendes tag
van még a telenornál korlátlan facebook opcsió feltöltőkarisoknak havidijjért?
-
s3toraph
senior tag
Oké köszönöm a segítséget.
A flotta kérdésben meg megkérdezem az illetékest, mi az eljárás.
Még valami: a függetlenítés ideje hogy-hogy gyártó függő? Tudtommal a hálózati zárat a telenor rakja rá, szoftveres megoldás. Ezt leszedni gondolom pár perc. Vagy nem?
Ja és egy fontos kérdés még: a függetlenítésröl gondolom kapok hivatalos papírt, számlát, tehát ha képesek elszúrni, mondjuk tönkrevágják a telót - nem tudom ilyen eset milyen gyakran fordul elő - akkor kérhetek kártérítést?
-
asdf_
veterán
válasz
s3toraph #38790 üzenetére
Ha flottasba mesz, akkor mas lehet a modszer. Az a kerdes, hogy a flottas elofizetes letezik-e mar. Mert szamot hordozni csak elo elofizetesre es szamra lehet. Viszont ha a szamhordozas utan leptetnek be a flottaba, akkor szerintem neked a tuloldalon, a fogado oldalnal kell kartyasnak lenned, nem a telenornal. De tul sok a szerintem, meg a ha, van egy flottakezelo, neki kene elmondania, hogy mi, hogyan, miert.
A hordozasba termeszetesen csak huseg lejarta utan lehet belekezdeni, elotte meginditva is akadaly nelkul elhordozodik a szam, mas kerdes, hogy azonnal nyomdazodik is a kotberes csekk hozza. A fuggetlenites ideje gyartofuggo, a par naptol a 3 hetig szerintem barmi lehet.
-
s3toraph
senior tag
Szia!
A számhordozással lehet képzavarban vagyok: nem elég a mostani számom hozzá és azt mondom hogy ezt viszem át máshova? Az új szolgáltatótol is kell kérnem egy számot amire hordozzák, tehát hogy az új szolgáltatótol kapott sim kártya éljen a mostani számommal? Ez csak így lehetséges? Telefon függetlenítve lenne tehát annak mind1 a sim kártya, azért kérdezem.
Egyébként flottába kerül be a szám, csak annyi a teendő hogy beléptetnek, miután rendeződött a számhordozás.A függetlenítés átfutási ideje mennyi kb.? 1 nap? 1 hét?
Az egész számhordozósdiba, függetlenítésbe gondolom csak a hűség lejárta után kezdhetek bele?
-
asdf_
veterán
válasz
s3toraph #38788 üzenetére
- maganszemelyeknel asszem mar tilos az automatikus meghosszabbitas, de a 1220 megmondja a tutit (es igy hangfelvetel is van rola
)
- szerintem folosleges lepes atrakatni magad kartyasba, maradj meg 20 napra (hacsak nem valami extremuberbrutal listaaron menne tovabb a tarifacsomag huseg nelkul), azido alatt lepofazod a havidijat, amit igy is ugy is beszednek, mert torthavi szamlazas nincs, aprilis elso heteben menj be az uj szolgaltatohoz, kosd meg a szerzodest, kapsz egy ideiglenes szamot -ezt ne hasznald semmire- erre egybol kerjel szamhordozast, es keszen vagy, ha az adatok stimmelnek, 2-3 nap mulva mar az uj szolgaltatonal csorog a regi szamod, ha nem stimmelnek, az adatok rendbetetele utan meg mindig futhatsz egy masodik kort, hogy aprilis 14-ig megtortenjen a hordozas.
A fuggetlenites valami 7500 (aszf megnyit, ^F halozati zar), ha jol remlik, de atfutasi ideje van, nem fogod tudni kiesesmentesen a regi telefonod hasznalni. -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérek: most fog lejárni a 2 év hűségem március 14.-én, előfizetéses vagyok.
Pár kérdésem volna:
- Mikor kell előre jeleznem, hogy ne hosszabbítsák meg automatán? Át akarom rakatni magam kártyás csomagba.
- Lehet intézni az ügyfélszolgálattal telefonon keresztül is, vagy csak személyesen üzletben? Ha első eset, milyen papírokat kell megkapnom tőlük elektronikusan és/vagy levélben?
- Ha kártyás csomagba kerülök, mindenképpen fel kell tölteni az egyenlegem? Másik szolgáltatóhoz akarom hordozni a számom egyből.- Továbbá, a telefonom egy LG F6. Mennyi a díja a telenor hálózati zár levételének hogy független legyen a telefon?
Köszi & Üdv
-
törölt tag
Azért valami nagyon el lett kefélve a hazai 4G-vel, hogy városban ahol egymást érik az állomások a 4G-s 1800 MHz-es cellák ilyen szar jelerősségeket produkálnak, miközben 2G-3G térerő meg fullon van. Nem tudom mi az oka, de nem véletlenül hozzák be városokba a 800MHz-es 4G-t is.
-
törölt tag
válasz
Grougon #38784 üzenetére
behozzák a 800mhz-et BP-re is jobb lefedettség miatt vagy miért?
Nagyjából igen, városokban beltéren egy csomó helyen átvált a telefon 2G-re a juzer meg (jogosan) anyázik hogy nem megy a net, lassú a net. A Voda is a legforgalmasabb helyeket kivéve a 3G-jét átrakta 900MHz-re pont emiatt városokban is.
-
Grougon
tag
érdekes, Budapest IX Corvin negyed.
Telefonom B3 LTE 100mbps
routerem B20 LTE 66 mbps.Eddig csak B3-ra csatlakozott fel mindig, behozzák a 800mhz-et BP-re is jobb lefedettség miatt vagy miért?
Vagy eddig is volt itt csak nem engedtek fel rá? -
törölt tag
Rendben köszi! 😊
-
-
törölt tag
Üdv!
Ma lejárt faterom hűsége a Hipernet Heavy díjcsomagon és holnap szeretné lemondani, viszont ő dolgozik de kert meghatalmazást. Így édesanyám lenne a meghatalmazott, ő is lemondhatja ezt vagy ehhez nem elég egy meghatalmazás?! Illetve 8800ft-nal jár a grafikon szerint a számla, amiből 7300ft 22. Esedékes amit holnap be is fizetünk. Namost a fennmaradó 1500ft-ot is ki kell fizetni vagy az majd a kövi hónapban esedékes?!
-
123xyz
aktív tag
válasz
Shinnokina #38762 üzenetére
Ez nálam is így működik, a legutóbbi tarifaemelés óta, amikor elfogadtam az egyik egyedi ajánlatukat. A weboldalon meg a mytelenor alkalmazásban a teljes havidíjat látom, de mindig jóváírják a 2000 forint kedvezményt, amit kapok rá. Úgyhogy elvileg nem lesz gond
-
törölt tag
válasz
Landsmann #38777 üzenetére
Fordulókor fog megszűnni. Telefonon mondd le (1220) és ne dátumra kérd a lemondást, hanem a "ciklus", vagy a "forduló" kifejezést használd! Legyen az ÜFSZ dolga, hogy kinyomozza a pontos időpontot. Ha nem sikerül neki, akkor a hangfelvétel bizonyítja azt, hogy Te egyértelműen kimondtad, hogy mit szeretnél.
-
Landsmann
addikt
Elsején van a kárytás ciklusom. Aktív az 500 megás net. Ha lemondom, az akkor a kártyás cikluskor fog véget érni, vagy 72 órán belül kakukk? Ha lemondás után megrendelem a 100 megást, akkor az hogy fog indulni? Azt el szeretném kerülni, hogy lemondom, megszűnik az 500 megás net, aztán ha újra rendelek másiukat, annak is levonják az árát. Jó, végülis a hó vége már nincs messze, majd előtte 1-2 nappal lemondom ha nincs más.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #38774 üzenetére
Köszönöm válaszod! Hétfőn beugrom egy üzletbe.
-
zseko
veterán
válasz
darvinya #38773 üzenetére
Több sebből vérzik az oldal már évek óta. Amikor még volt email is, sose lehetett tudni előre, éppen hova jelentkezem be az online felületet használva. Semmi megkülönböztetés nem volt, hogy most emailt vagy ügyintézést választottam. A mytariff összeállításnál régebben perceket homokórázott, sose jutott sehova. Opera alól pedig jelenleg sem használható a keresés, mert nem lehet belekattintani a keresősávba.
-
válasz
KamuMazsola #38767 üzenetére
Amennyiben a te neveden vannak a számok, akkor nem kell ott legyenek a SIM-kártyák, anélkül is megy a magasabb szintű jelszó beállítása.
Jelszót beállítani csak személyesen tudsz.
Egyedüli kivétel (tudom, nincs meg a kód, csak elméletet írom le), ha tudod a jelenlegit, és csak változtatnál rajta, az működik a MyTelenor oldalán is. -
darvinya
titán
válasz
radio100jozs #38771 üzenetére
Ezt miért pont nekem?????
Más
Ekkora rakás… MyTelenor-t.
Rákattintok készülékre, de hisztizik, ha számomat megakarom tartani és kéri Ügyfélszintet az árakhoz.
Na itt bökkenő:
Saját fiókomban Ügyfélszintű vagyok.Akkor most hogy is van ez a…
-
radio100jozs
őstag
válasz
darvinya #38768 üzenetére
Én Vodáról jöttem át Telenorra 2 hete, és aktívan mobilnetezek (online rádió is), és az a tapasztalatom, hogy a 4G-vel semmi gond (lefedettség, adatátvitel). Bár ezzel a Vodánál sem volt már gondom. Viszont pl. Vecsésnél levált 3G-re, na ott elszakad az adatátvitel percekre, és semmi, sőt lemegy 2G-re is, és nagyon nehezen akar visszamenni 3G-re, vagy 4G-re. De ha elkapja a 3G-n a fonalat nagy nehezen a váltogatások közepette, akkor azon is megy a net. Talán annyi még, hogy ha 3G-n vagyok, akkor amikor klikkelek, utána picit hosszabban gondolkozik, mint a Voda 3G-n, azaz mintha nagyon sokat késne a válasz, legalább is többet, mint a Vodánál. A lényeg, hogy 4G legyen, és azzal tapasztalatom szerint nincs gond a T-nél, és a Vodánál sem.
-
-
davao
tag
Sziasztok!
Összességében mennyire vagytok megelégedve a Telenor mobilnettel?
Vodáról váltanék és rég volt tapasztalatom a 2 T szolgáltatásávalKöszönöm előre is
-
darvinya
titán
Mekkora szar ez a Ajándékozz 500 MB adatot a legkedvesebb telenoros ismerősödnek!
Csak üzletben tudom megtenni. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #38765 üzenetére
Felvetődött még pár kérdés: Ha bemegyek egy telenor partnerhez, ott rendelkezésemre bocsájtják ezeket az adatokat? Előfizetések a nevemen, lakcím egyezik. Esetleg az összes telefonszámhoz tartozó simet is kérik a helyszínen? Szeretnék pontot tenni az ügy végére és minden nevemre szóló előfizetést teljeskörűen felügyeletem alatt tudni. Másik kérdésem, hogy ezt telefonon, e-mailben el lehet-e intézni?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #38765 üzenetére
Az ügyfélszintű jelszót hol találom 10+ éves előfizetések esetén? A szerződésen nincs rajta.
-
válasz
KamuMazsola #38764 üzenetére
Akkor az a megoldás, hogy törölni kell a nem teljes jogú előfizetéseket, majd a megfelelő (lehetőleg ügyfélszintű) jelszóval újra hozzáadni a fiókhoz azokat.
Valószínű, csak rendszerhiba miatt tudtál rajtuk korábban szolgáltatást manipulálni. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610 #38763 üzenetére
Az a probléma, hogy két előfizetéshez van teljes jogosultságom, a többihez meg mintha csak read only lenne. Van olyan előfizetés, amit sms-sel adtam hozzá és azonnal meg is rendeltem a klikket, de most ahhoz sem kapok teljes hozzáférést. Minden előfizetés a nevemet van. A régi telenor online-os reggel belépve majdnem mindet tudom managelni. Csak nem mindnek a név/jelszó párosára emlékszem. A telenor online-os belépésnél látszik a havi ciklus is, ami az újfajta mytelenornál már nem. Hogyan lehetne ezeket a régi regisztrációkat az újba átvinni, összevonni?
-
válasz
KamuMazsola #38761 üzenetére
Nálam a Megrendelem/Lemondom gombok rendben ott vannak.
Próbálj újraregelni, hátha... -
Shinnokina
tag
válasz
Viktor0610 #38758 üzenetére
Ma megcsinálták az előfizetést a Telenornál, hűségidővel, és megerősítette a srác, hogy kevesebbet kell fizetni, de ha bemegyek a MyTariff fiókba, ott a csomagnál a teljes árat írja továbbra is, meg az aktuális állapotnál is
) Na kíváncsi leszek az első számlára, hogy azon mi lesz.
-
KamuMazsola
őstag
Gyerekek! Mi az ördög van a telenor weboldalával? Be tudok lépni, beregisztráltam a család telefonszámait, egy számlás és több kártyás számot. Miért van az, hogy nem tudok belépve szolgáltatást megrendelni, vagy meglévő szolgáltatást módosítani? Egyszerűen hiányzik a "megrendelem" vagy "módosítás" gomb. Windowson három, androidon kétféle böngészővel is próbáltam.
Van valakinek valami használható ötlete? -
Landsmann
addikt
Telenor Online regisztrációja nincs? Ott is megtalálja akódokat. ha nincs, akkor szívás. Pontosabban akkor szívás, ha a telefont sem tudja bekapcsolni a kód hiánya miatt, mert akkor regisztrálni sem tud. De ha be van kapcsolva, akkor tud regisztrációt csinálni. Sőt, valamikor létezett egy telefonszám, amire ha elküldte a PIN szót, akkor visszaküldték a kódokat. Ja, az a PIN2 volt, 9000746 számmal.
-
Shinnokina
tag
válasz
Viktor0610 #38758 üzenetére
Köszi!. Hát elég hülyén van megcsinálva...
-
válasz
Shinnokina #38757 üzenetére
Katt az "Ár és fizetés" felett lévő ceruzára(?), majd ott lesz a lényeg.
Ott is 8990 forintot fog írni, de ha lejjebb görgetsz a "Szolgáltatások havidíja" részre, ott írja, amit tegnap válaszoltam, hogy "Ebből hűségben:" mennyi az ár. -
Shinnokina
tag
válasz
Viktor0610 #38751 üzenetére
-
fant0mi
őstag
válasz
Ha hazajon, szemelyivel SIM kartyat cserel.
-
hardline
senior tag
válasz
Viktor0610 #38753 üzenetére
Sima adategyeztetéshez is kellett jelszó, ebből gondolom, hogy egy pin kéréshez biztosan nem tekintenek el tőle...
Sőt, gondolom a PIN azért kellene, mert most így a számról hívni sem tud, tehát nem is saját számról hívná az ügyfélszolgálatot sem. Ez talán még jobban bonyolítja a dolgot, de lehet tévedek. -
Ez így elég nehéz ügy, pláne külföldről.
Értelemszerűen a PIN- és PUK-kódok elég érzékeny adatnak számítanak, nem tudom, a telefonos ügyfélszolgálat kiadja-e ezeket jelszó nélkül.
Egy próbát megér... Talán, ha egyéb, az előfizetéssel kapcsolatos adatokat tud, a kollégák is segítőkészebbek. -
milu
aktív tag
válasz
Viktor0610:
Ha nem ismeri a (5-6 éve kapott) jelszavát...? (nagy valószínűséggel ez van)
-
milu:
Azt csak jelszó ismeretében tudja kikérni. Vagy ő (pl. telefonon keresztül kintről), vagy egy itthoni ismerőse, rokona (akár telefonon, akár személyesen bármelyik Telenor üzletben).Shinnokina:
Ha jól láttam, mikor én próbáltam ki, a hűséges változatnál a 8990 forintos ár alatt írta, hogy mennyi a hűséges ár.TODI1111:
Szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest