Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Sayuar
üzenetére
Én csak havidíj kedvezményt kérek dologgal jöttem. Miután javították a hibát, közöltem velük a kötbér igényt.
Addig csak NMHH-t említettem de hatástalan volt pedig már volt egy NMHH ügyem a telenorral szembe ahol én nyertem és fizetettek is.
Littoral
Na igen. Most már teljesen úgy viselkedik velem a Telenor mint amit én elvártam volna "az ügy" nélkül is. De nem volt így. Kellett egy NMHH-s ügy és ez a legutóbbi hosszú ügy is. Az biztos, hogy így már soha nem fogok hűséget aláírni náluk. Pedig idén sokszor ajánlották de miután elmondtam, hogy miért rögtön elsápadva megértették és elnézést kértek mindig. Pedig ők nem is tehettek a hibáról.Def26
Itt van az NMHH leírása a kötbérről.
Valami miatt el van mentve a könyvjelzőbe...
Nem kell üzérkednek de sajnos ahhoz, hogy működjön a 4G neted normálisan azaz elérd amit szeretnél, élned kell a jogoddal és kötbért kell kérned. A nélkül nem fog menni.
Mivel a Telenor is olvassa a fórumot így hátha nem várják meg amíg te is bejelented a kötbér igényedet hanem maguktól lépnek a javítás felé. Engem már ismernek nick név alapján. Tudják, hogy a "tomp" név alatt ki van. Hogyan hívnak pontosan, mi a számom és az e-mail címem. Sőt ha egy székházas illető meglát már fel is ismernek.
Viktor0610
Na igen de nálam alapértelmezett, hogy ha elérhető akkor. Eleve eléri és működik is csak használhatatlan.
Na de valóban nem jól írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest