- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Na érdekes lett az eset.
Huawei E5186s-22a készüléket kaptam. Beállításokban a hálózat csatlakozásnál auto -n volt ami automatikusan 4g -re jelentkezett fel. Ezen a hálózaton nem ment az internet, ügyfélszolgálat tanácstalan.
Átraktam 4g only -ra így sem ment a net, átraktam 3g only -ra így már ment a net szépen 22/3.5Mb -el (le/fel) 66 ping. Ekkor azt mondja a csávó, hogy akkor minden rendben van, mert a home m csomagra 30/5Mb -et hozza a rendszer, tehát nincs értelme tovább kavarni a dolgot.
Mondom neki, hogy de hát minden adott ahhoz, hogy a 4g hálózatot használjam és miért ne használnám azt, hiszen azon jobb a pingem is (online játék)? Végül is közösen kiderítettük, hogy a home m csomag nem 4g csomag, mert simán hozza a 3g is azt a szerződés szerinti 30/5 -öt. Ha jobb netet akarok akkor menjek át a home l csomagba, ott már tuti, hogy 4g -n élvezhetem a netet.Kész vagyok.
-
g0dl
addikt
nem tudtok most valami akciós net ajánlatról 1 hónapra feltöltőshöz? pár hete láttam egy 190 ft / 500 MB kedvezményt, de már nem látom.
-
Def26
félisten
Üdv.
Most vettem kb. 1 órával ezelőtt egy hipernet home m előfizetést. Hazajöttem (erre a címre kötöttem az előfizetést) de nem jön be semmi weboldal (kivéve a telenor.hu de ez is lassan). Térerő rendben 4g. Ügyfélszolgálatot hívtam de azt mondja minden aktív. Most mit csináljak? Várjak még pár órát míg mégiscsak aktív lesz a netem?
-
4Grider
nagyúr
Végül is igazad van, ha egész hónapban vpn-t használ az ember, akkor tök mindegy, hogy eszi-e a http forgalom az alap keretet.
Akkor már csak azt tudom elképzelni, hogy a csodás zte rendszerben nem tudták/akarták megoldani a Telenorosok a különböző forgalmak mérését. Ha jól rémlik, akkor itt a facebook esetében sem volt megoldott a havi keretet nem csökkentő forgalom. -
ferensz
senior tag
válasz
Viktor0610 #35868 üzenetére
Ertem, koszi.
-
-
zseko
veterán
válasz
#79335424 #35866 üzenetére
Akkor mit látok rosszul (mert jelenleg most így tudom értelmezni):
- Másnál a korlátlan böngészés nem számít bele az adatkeretbe, tehát mondjuk 1GB netet teljes egészében elhasználhatok bármire, legyen az pl. youtube vagy netrádió, ha elfogy akkor megáll (vagy lassul), és ezen felül (vagy kívül) mellette megy a http korlátlanul, lassítás nélkül.
- Telenornál a http forgalma ugyanúgy levonódik a 1GB-ból, tehát 600MB fórumozás mellett már csak 400MB mehet youtube/netrádió használatra az előzővel szemben. Ha elfogy a 1GB akkor szintén megáll (vagy lassul), de megy a http korlátlanul, lassítás nélkül.
Ha most maradunk ennél a http-t használó vpn-nél, akkor nekem úgy tűnik, ez mindkettőn ugyanúgy működhet tovább.
Mit látok rosszul?Ha ide nem lehet/nem ildomos, jöhet privátba is, mert nem értem.
-
ferensz
senior tag
válasz
ferensz #35857 üzenetére
Közben megtaláltam a weboldalon:
"A MyTelenor internetes ügyfélszolgálati felületen lehetőség van az OTP Bank által elfogadott, belföldi kibocsátású, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával beszélgetési előleg befizetésére, egyenleg feltöltésre, számlabefizetésre, valamint online vásárlás esetén termékek megrendelésére és kifizetésére."
A kérdésem annyival módosulna, hogy üzletben működik terminállal a külföldi bankkártyás befizetés?
-
ferensz
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne urak, hogy külföldi Visa Electron kártyával tényleg nem lehet online kifizetni a telefonszámlát? Az előbb próbáltam és nem sikerült a művelet az OTP-s internetes fizetős felületen.
-
ncsandor
csendes tag
Üdv.
Lehet, hogy már kérdezték, de a korlátlan email-böngészés, miben korlátolt?
Mármint úgy értem, elfogyott az adat keretem, de mindent tudok ugyan úgy csinálni, szóval van-e okom attól tartani, hogy sunyiba megabájtonként számolja a telenor azokat a leforgalmazott adatokat amik ö szerinte nem tartoznak bele a korlátlan email-böngészésbe?
Remélem érthetően fogalmaztam. =D -
válasz
Armahun #35843 üzenetére
Igen.
Pontosabban a "készülékcsere bármikor" keretén belül bármikor vehetsz készüléket, de ki kell fizesd a készülékcsere díját (1220 felhívásával vagy személyes ügyintézés során, illetve a MyTelenor oldalán meg tudod nézni az összeget), illetve az esetleg fennálló törlesztőrészleteket.
-
törölt tag
válasz
moseras #35852 üzenetére
Milyen másik szolgáltató? Internetről hallottál már?
Típus alapján boltkeresés, E-Bay, Aliexpress, stb.
Routerben még nem próbáltam mobilnetes modemre forwardolni, de sztem működnie kell, mert Androidon rendszeresen használok különböző szervereket és mindegyiket elérem. Ennek persze előfeltétele, hogy a szolgáltató ne NAT -oljon. A Telenor hanghívós kártyák alapértelmezetten NAT -oltak, de ki lehet harcolni náluk publikus IP -t. A netes kártyáknak, ha jól tudom, akkor alapértelmezetten van publikus IP -jük.
-
moseras
tag
válasz
#79335424 #35851 üzenetére
Üdv!
Hát, hogy ha másképp nem megy, akkor más szolgáltató is szóba jöhet. A másik két szolgáltatónál nem vagyok képben egyáltalán, tudnál ajánlani aktuálisan náluk kapható modemet és routert hozzá ?
Szempontok:
- router: lehetőleg TP-LINK MR3420, vagy bármi más, ami támogatja a port forward-ot eltérő belső és külső porttal
- modem: port forward működjön 1024 feletti portokraEgyébként a másik két szolgáltató mobilnet esetén támogatja a port forward-ot ???
Köszi.
Imi.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest