- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
x1port
addikt
válasz
Tibee86 #30244 üzenetére
Nem állandóan és nem egész Budapesten.
Azért ne lódíts !Boráros téren és Újpest-központnál tapasztaltam ezeket a TÉNYEKET.
És nem szeretné lecserélni az S5 minijét sem. Amit a telenornál vett.
Vagy szerinted olyan telefont árulnak ami nem kompatibilis a saját hálózatukkal -
törölt tag
Valahogy úgy. Helyette egy dual SIM csájnafón, no előfizetés, no flotta, no két év helybentopi, no para. Van 4g -m és semmi bajom a Telenorral. De ha lenne, akkor van még egy üres kártyahelyem.
-
x1port
addikt
válasz
djculture #30239 üzenetére
ez a telenornál is így van.
sőt , szinte bárhol az üzleti életben.Tegnap pl asszonynak újpesten kiírta telefon hogy nem tud hívást kezdeményezni 3G-n.
Átvált gsm hívásra? ( vagy valami ilyesmit )ZÉRÓ internetkapcsolat volt. S5 minin.
Azért ez szégyen. Szerintem.
jól mondtad. pénzszivattyú.
Szolgáltatásuk a béka segge alatt.Mindegy. telefonált az én Telekomosomról
-
djculture
félisten
válasz
Tibee86 #30238 üzenetére
Telekomnak szerintem nagyon jó minőségű a szolgáltatása de, a matávos időkböl örökölt bürokratikus intézményrendszere mai napig megvan. Ha bármi probléma van akkor a megoldás attól függ éppen kihez jut el az ügyed..
Vodám sose volt azt nem követem, de ott meg ahogy látom az internetes panaszokból a túlszámlázás a gyakori.
Szóval perpillanat a mobil szolgáltatásban itthon három különböző hibákkal terhelt szolgáltató közül lehet választani (jó vannak még a virtuálisok de azok nem sok vizet zavarnak)..
-
-
djculture
félisten
-
Grougon
tag
válasz
x1port #30230 üzenetére
Nekem szerencsére jól működik, igaz csak 50/40 van meg a 150/50-ből de szerintem tudok vele élni
BP 9.ker
Mondjuk jöhetne lassan vidékre is az LTE, az elég szánalmas hogy nem tudok 70km-t menni vonattal/autóval(M1) úgy, hogy legyen végig normális mobilnet.Fenyegetőzés nélkül meg tényleg semmilyen ügyet nem lehet elintézni náluk.
-
x1port
addikt
válasz
#65388800 #30228 üzenetére
Teljesen cinikusan írtam
Ma a metrón két csajszi beszélgetett.
Az egyik telefont akart venni , a másik a lelkére kötötte hogy ne a telenornál vegye.Szóval topik ide vagy oda , de kezd lecsúszni a cég.
(#30231) Tibee86 : ha nem is ..de sok pozitív dolgot nem tudnak felmutatni az utóbbi időkből.
-
x1port
addikt
100.000 ft feletti összeg.
Hány előfizető szívhat még emiatt ?Nem kis pénzzel károsítja meg a telenor az előfizetőit.
A legkorrektebb az lenne ha visszafizetnék a pénzt , büntetést fizetnének és nyílvánosan elismernék, hogy átverés volt az egész.
" tegnap épp a SPAR járt így az 5.000 forint utáni 500 ft visszajár akciójukkal.
-
tomp
félisten
A kötbér összege, a szerződésben vállalthoz képest alacsonyabb minőségű szolgáltatás esetén a havidíj egy napra vetített összegének a négyszerese, teljes szolgáltatás kiesés esetén (ha a szolgáltatást nem lehet igénybe venni) az előbbi összeg nyolcszorosa.
Na ez így érdekes lett volna. Ezek alapján akkor a 36ezer Ft helyett jóval több lett volna ha az NMHH elé kerül a dolog? 30napos hónapnál 299Ft-os napidíj jön ki.
Ha igen akkor örülhet a telenor, hogy ennyire kitartó voltam. -
törölt tag
válasz
szabogabor10 #30217 üzenetére
ebből is látni mennyire ügyfélbarát a két szolgáltató
Próbáltak mindent a minimumon tartani, hogy az ügyfeleknek ne legyen magas a számlája.
-
-
törölt tag
én már nem tudom, hogy mi van. Visszaállították a my telenor profilomat és most ott sem tartok ahol eddig, mert még a zöld megrendelés gombot sem látom. Eddig legalább volt
Telekomnál egyszerűbb volt telefont rendelni. Igaz ott is eléggé túl lett fejlesztve az oldal, mert naponta csak egyszer engedett belépni. Másodszorra azt írta hibás a jelszó. Vártam 1 napot és jó lett valamilyen oknál fogva.
Aztán annyira szar lett az oldal, hogy csak proxyval tudtam belépni
-
törölt tag
Na akkor egy találós kérdés!
Ha azt mondja a telenor náluk minden jó akkor nálam miért nem? Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták náluk minden jó a megrendelés terén nem értik miért nem tudom telefont rendelni. Valamit be kellene állítanom my telenorban vagy mi a tököm?
Szerk.: Felső menüsor Telefon bónusz befizetések stb-nél a bónusz az mit tud?
-
törölt tag
válasz
szaniszlokar #30210 üzenetére
Sztem nem értetted a lényeget. Olcsóbban kijössz egy router+USB modem kombóval (akár használtan is), mint egy 4g -s routerrel. De még ha nem is jönnél ki olcsóbban, akkor is több dologra alkalmas. Állítom, hogy a húsz ropis Linksysem oda-vissza legyalázza azt a Telenoros routert.
-
club1
veterán
válasz
szaniszlokar #30208 üzenetére
Látom nem érted mit írtam, akkor rövidebben:
Nem valószínű, hogy lesz ott Home csomag, ahol a "vidéki" LTE-t vezetik be. Márpedig ha most nincs nálatok LTE, van rá jó nagy esélyed, hogy 800 MHz-est kapsz. -
törölt tag
válasz
rgeorge #30164 üzenetére
3-ra is kértem visszahívást
Már vissza sem hívtak. Ma 3 órakor kértem visszahívást este 18-20 óra között. Elvileg 1 munkanapon belül visszahívnak. Szóval holnap 3-ig vissza kellene hívniuk, de az már nincs benne a 18-20 között.
Akkor most már tényleg nem tudom mit csináljak vagy csak b@sznak rám
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
#79335424 #30206 üzenetére
Ismerem a Shibby féle tomatokat, a közelmúltban összehozott vele a sors. Linksys WRT54GL van itthon, de sajnos nincs rajta usb. Nyugdíjaznom kell. Néztem a Telenornál, hogy van-e esetleg olyan asztali router mint a Huawei B593, amin van LAN csatlakozó, de sajnos nincs.
-
törölt tag
válasz
szaniszlokar #30207 üzenetére
na akkor ennyivel is okosabb lettem
-
törölt tag
válasz
szaniszlokar #30199 üzenetére
Ha otthonra kell és nem extra sürgős, akkor lehet, hogy hamarosan lesz jó megoldás. Tomato kompatibilis routerekre érkezik Shibby 125 -ös build -je. A changelog szerint:
"[RELEASE] 125
All versions:
– 4G/LTE modem support and integration with GUI (tested on E3276 and E3372)" -
club1
veterán
válasz
szaniszlokar #30202 üzenetére
Arra ne vegyél mérget, hogy ott lesz Home, ahol a nagy lefedettséget biztosító 800 MHz-es LTE-t kapcsolják be. A Home-nak ui. 1800 és 2600 MHz-es LTE esetében van értelme, a 800 MHz-et néhány Home-os felhasználó ki tudja hajtani.
-
törölt tag
válasz
szaniszlokar #30202 üzenetére
de miért ne válthatnál nagyobb csomagra hűségidőn belül?
-
szaniszlokar
aktív tag
Nézelődtem, tényleg húzós áruk van ezeknek az eszközöknek. A letiltást kérdeztem a Telenornál a 1220-as számon, ahol azt mondták, hogy mivel ezeket a készülékeket nem részletre adják, azért nem tiltják le nem fizetés esetén. Ha rosszul mondta az ügyintéző akkor most és is rosszul tudom.
Azért szeretnék hűség nélkülit, mert jelenleg 3G hálózata van a Telenornak.
4G hálózaton igénybe vehető a Hipernet Home tarifa, de csak akkor ha új előfizetést kötök. Ha most márciusban elindulok a Hipernet Heavyvel, akkor a 2 év hűség miatt, nem tudok átváltani a Home csomagra.
A Home L csomagra fájna a fogam, ott havi 100 GB a nappali keret, szemben a heavy 15 gigás korlátjával.
Bízom benne, hogy idén lesz 4G a településen, bár hozzám legközelebb Kazincbarcikán van. Szóval nem akarnék aláírni egy 2 éves hűséget, mert egy esetleges fejlesztésnél nem lenne lehetőségem váltani nagyobb csomagra. -
tomp
félisten
válasz
#79335424 #30198 üzenetére
Erről van szó!
34napba telt amíg a "megvan a hiba" státuszból eljutottunk a "Lezajlott a peccs"-ig. Az infók átadása azt hiszem a "megvan a hiba" előtt 4nappal történt. Azaz 38napnál járunk. Na magyarázzátok meg miért telt mégis 118napba?
A balhé után egyszer csak mutatta a log a hibát? Ugyan már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest