- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, ugyanazt futtatják le, de több összetevős a képlet
Mint már írtam a hardveres eltérések nem kompenzálják minden esetben a nagyobb aksit.
Ha egy nagy fogyasztású kijelzőt kap például.
Hiába amoled egy kijelző... én most LTPO-ra váltottam és alig eszik valamit a telefonom.
Nagyon sok változóból jön össze, Te csak az aksit emeled ki, de ez nem elég.
Melyik Nothing Phone bír 45 órát és milyen paraméterek mellett? No mindegy, ha akarod érted, amit írtam
-
paatrick
őstag
Tök ugyanazt futtatják le minden telefonon, ennél objektívebb teszt nincs az összehasonlításra.
Én pl nem játszok, nem videózok, és kb nem is netezek telefonon, tehát az első rubrika számít leginkább, amiben szinte 0 eltérés van hiába a nagyobb akku. Sőt ha csak ezt nézném a Nothing phone 45 órát bírta a régi 5000-es akkuval.
-
Ez a mérés nem piaci standard, mert nincs két egyforma felhasználói szokás.
Nem minden az akkumulátor.
A legfőbb fogyasztó a kijelző és az SoC... stbstb. Hiába nézegeted ezt, ezek az eredmények CSAK akkor jönnek ki, ha azt a felhasználási módot erőlteted magadra, amiben tesztelték.
Azért nem fedezted fel a hosszabb üzemidőt, mert nem vizsgáltál meg minden tényezőt..
( Saját példa, vettem egy OP 13R-t és az eddigi telefonhoz képest 2 napra nyúlt az üzemidőm. De ez nem csak az aksiból jött össze. Alacsonyabb fogyasztású kijelző és optimalizáltabb rendszer az előző telefonhoz képest.. Tudni kell jól összehasonlítani... )
-
-
paatrick
őstag
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Hát én nem vagyok erről meggyőződve. Repkednek itt a számok, de a vége megint az lesz hogy minimálisan fog növekedni az üzemidő mert még energiazabálóbb optimalizálatlan applikációkat fognak kiadni. Ugyanez RAM vonalon.
első kettő új típusú akksi. Nehéz felfedezni a 20-30%-kal nagyobb üzemidőt -
clon
senior tag
Ezt nem értem, mi a baj azzal HA elhagyják a GMS-t mikor mindenki évekkel ezelőtt közölte aki akar csináljon jobbat. A kínaiak így is korlátos rendszert kapnak így saját maguknak kellett kitölteni a hézagokat amiket a gugli nem ad(hat) át. Így egyértelmű volt, hogy idő kérdése (meg újabb szankció) és saját rendszert fognak csinálni.
Emlékszem mikor még Kína esetén felmerült (huawei tiltás előtt) saját rendszert kellene csinálniuk és ment a röhögés "mit akarnak EZEK" most meg megy a betojás...
A kérdés inkább az, hogy ezt az akkutechnolgiát kiadják-e vagy megtartják Kínán belül egy darabig mert akkor ott lesz mobil technológia fejlődés a fejlett nyugat meg majd azt csinálja (nem mintha eddig ilyet nem csinált volna csak ipari kémkedésnek nevezte) mint amivel Kínát mindig vádolja : "másol". -
bezzeg az iOS alá fele se kéne…
-
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Kína most nagyot lépett akkutechnológia terén.
A kérdés az , hogy mennyire érdemes velük számolni hosszabb errefelé.
Felröppentek olyan hírek, hogy a kereskedelmi helyzetre való tekintettel nem várják meg " ölbe tett kézzel" míg a Huawei sorsárja jutnak, inkább maguk veszik kezbe a dolgokat. -
Ideje volt már ezen a téren is nagyot fejlődni, ezt a szilícium aksi végre elhozta.
-
hdavid1
tag
Messziről jött ember azt mond amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kár, hogy csak koncepció szintjén létezik a készülék.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest