- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bokapeter
tag
Miért nem írjátok le? Miért kell a videót végignézni? Szerintem mindenki tud olvasni egyszerűbb lenne, ha megjelenne szöveges változatban is.
-
scdlsc
senior tag
-
EGyszerűsítem
Menj a melyik tápegységet vegyem topicba, és meglesz a megoldás
Skacok, nem az volt a kérdés kinek milyen tápegysége van...
-
-
ALBY
senior tag
Csak a Vargáné és társa táp!
"beégette" magát a történelembe -
-
-
Moonwolf
senior tag
Corsair VX 550W, 16 éve teszi a dolgát. A profil leírásomban lévő konfigot hajtja, ez a második konfig amit hajt.
-
myckey
veterán
Codegen...a többi parasztvakitas ! 444
akad ilyen fsp raider meg seasonic is, uff
-
Direfield
csendes tag
Nálam egy 2018as Corsair RM550X üzemel továbbra is hang nélkül, és simán viszi az 5800x3d és az RX 7800XT
-
dqdb
nagyúr
Hasonló cipő, bár az enyém már lehet, hogy nagykorú, ráadásul az utóbbi 10 évben közel 24/7 üzemben ment. Vettem egy tartalék tápot olyan 10 éve, hogy öreg ez már, hátha lesz vele valami, legyen kéznél cseredarab, de azóta csak annyi történt, hogy lejárt az 5 éves garancia a bontatlan tartaléktápnál
Az idei gépcserekor fog visszavonulni a napi használattól, mert teljesítményben kevés lesz, jó befektetés volt.
-
burriebonz
tag
Hát nem is tudom nekem már jó 10 éve megvan az fsp raider s 550, és nem az okozta a gondokat hanem a hiperszuper asus tuf alaplap... mióta váltottam semmi gond nincs vele, simán kiszolgál egy 5700x-et meg egy rx6750xt-t...
-
FSP Hyper 500W, és ami nem fér bele ebbe a keretbe, azt nem is építem be a gépbe
Így lett 65W-os CPU (Ryzen 5500), és AMD RX6600 (nem XT)
-
Alusky
senior tag
Egy 300W-os 80+ gold Seasonic, de legalább 15 éves. Pár évesen vettem használtan és 11 éve megy a gépben.
A másik egy FSP Bluestorm 2 500W volt aminek a 12V-os ágain túlléptem a megadott teljesítményt az adott konfiggal és sosem kapcsolt le.
Oh, majdnem elfelejtettem volt egy passzív FSP Zen 400W is, de az nagyon rövid ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest